ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ THERABAND LOOPS 20,5cm

7,30 €
7,20 €
You save:
0,10 €
7.3
-0,10 €
SKU: THLOOP205
instock-amesi-paralabi.jpg
ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ THERABAND LOOPS 20,5cm

ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ THERABAND LOOPS 20,5cm

Τα  mini bands (Οι ελαστικές κυκλικές θηλιές – loops ) της Thera-Band , από φυσικό Latex, χρησιμοποιούνται για πληθώρα ασκήσεων και κυρίως για ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών και εξάσκηση της ισορροπίας των κάτω άκρων.

Χρησιμοποιούνται από αθλητές , φυσικοθεραπευτές και γυμναστές σε όλον τον κόσμο ! Τα μίνι λάστιχα γυμναστικής είναι ιδανικά αξεσουάρ γυμναστικής για καύση λίπους (μπορείς να δεις εδώ ένα πρόγραμμα) και σμίλευση των γλουτών .

Χρησιμοποιούνται είτε πριν την άσκηση σαν προθέρμανση είτε σαν ολοκληρωμένη λειτουργική προπόνηση ή σαν μέρος ενός προγράμματος γυμναστικής.

 

Επειδή οι ιμάντες αντίστασης είναι μικροί , οικονομικοί και εύκολα μεταφερόμενοι , αποτελούν το ιδανικό όργανο γυμναστικής για personal trainer ή και ανθρώπους που θέλουν να ταξιδέψουν ή να κάνουν γυμναστική στο σπίτι ή στο γραφείο .

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι όχι μόνο τα λάστιχα δεν υστερούν από τα βάρη αλλά αντίθετα έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα μιας και ο ασκούμενος μπορεί να δουλέψει περισσότερες γωνίες (δες σχετικό άρθρο εδώ ) ενώ ταυτόχρονα είναι η πλέον ασφαλής λύση .

Τα συγκεκριμένα λάστιχα γυμναστικής διατίθενται σε 3 μεγέθη (διαμέτρου 20cm, 30.5cm, 45,5 cm) και 4 κατηγορίες αντίστασης (σκληρότητας) με αντίστοιχη χρωματική διάκριση που αναγνωρίζονται εύκολα από το εμπορικό σήμα χρωμάτων της Thera-Band - Κίτρινο - Κόκκινο - Πράσινο - Μπλε.

Ακριβώς από κάτω σου έχουμε ένα βιντεάκι για εσένα με ασκησεισ με λαστιχα για ποδια

 Συνοπτικά οι ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ χρησιμεύουν για :

  • Ενδυνάμωση μυών κάτω άκρων και ιδιαίτερα γλουτών ( λαστιχα ενδυναμωσησ ποδιων )
  • Pilates και clinical Pilates (δες την διαφορά τους εδώ)
  • Λειτουργική Προπόνηση
  • Προθέρμανση πριν την άσκηση

Για περισσότερες ασκήσεις και βίντεο, επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube  ή τη διεύθυνση: www.Thera-BandAcademy.com  

**Για γυμναστική η Physiomart προτείνει το μπλέ λάστιχο

*** Τα λάστιχα πωλούνται ξεχωριστά ανά τεμάχιοProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .