Νέα συνεργασία της εταιρίας μας μας με την σχολή Ενναλακτικών Σπουδών olistiki.gr και reflexologia.gr.

Η εταιρία Theraband διοργανώνει ένα live webinar ωστε να βοηθήσει τους επαγγελματίες να λειτουργήσουν αποδοτικότερα εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού.

Η εταιρία μας , Physiomart ΟΕ, ασχολείται με την εισαγωγή και διάθεση προιόντων άσκησης και αποκατάστασης. Είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία κι άρα αποτελεί ευκαιρία για μελλοντική εξέλιξη .

hiit-proponisi

Το Gazzetta Weekend μιλάει με έναν επαγγελματία τον χώρο του sports medicine και fitness και λύνει τις απορίες για όλες τις καινούργιες τάσεις προπόνησης, αλλά και τη νέα κουλτούρα που τις συνοδεύει.

acl-hamstring-injuries

2ήμερο σεμιναρίων: All about Hamstring strains & ACL injuries in sports .Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σε συνεργασία με την εταιρεία @thestrengthpts την διεξαγωγή 2ήμερου σεμιναρίων με τίτλο: All about Hamstring injuries - From rehabilitation to performance & ACL injuries in sports - From rehabilitation to performance. Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό αλλά και πρακτικό κομμάτι ! 2 & 3 Οκτωβρίου 2021/ ώρες διεξαγωγής 09:30 - 16:00.

 

 

Αν θέλετε να δείτε πρώτοι καινούρια προιόντα sports medicine,  fitness και φυσικοθεραπείας , ασκήσεις και προτάσεις εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο youtube εδώ

Στα πλαίσια της κοινωνικής μας ευθύνης η εταιρία μας προσφέρει Δωρεάν Live Pilates Session Κάθε Δευτέρα στις 19:00 και για όσο #μενουμεσπιτι με την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Σοφία Γκότζη  και με άλλους καλεσμένους! Είναι σημαντικό να παραμείνουμε δραστήριοι αυτές τις δύσκολες μέρες που βρισκόμαστε σε καραντίνα λόγω κορονοϊού. Η άσκηση θα μας βοηθήσει όχι μόνο σωματικά αλλά πνευματικά και ψυχικά.

Νέα αποκλειστική συνεργασία της Physiomart με την Ολλανδική εταιρία Gyrospinn ! Το Gyrospinn είναι ένα προιόν για την αποκατάσταση του χεριού !Ιδανικό για sports medicine , φυσικοθεραπευτές και αθλητές (τένις , βόλευ , μπάσκετ κτλ).

Σελίδα 1 από 5