Η εταιρία μας , Physiomart ΟΕ, ασχολείται με την εισαγωγή και διάθεση προιόντων άσκησης και αποκατάστασης. Είμαστε αφοσιωμένοι στην γρήγορη και άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη μας και εσύ θα είσαι το πρόσωπο μας. Είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία κι άρα αποτελεί ευκαιρία για μελλοντική εξέλιξη .

acl-hamstring-injuries

2ήμερο σεμιναρίων: All about Hamstring strains & ACL injuries in sports .Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σε συνεργασία με την εταιρεία @thestrengthpts την διεξαγωγή 2ήμερου σεμιναρίων με τίτλο: All about Hamstring injuries - From rehabilitation to performance & ACL injuries in sports - From rehabilitation to performance. Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό αλλά και πρακτικό κομμάτι ! 2 & 3 Οκτωβρίου 2021/ ώρες διεξαγωγής 09:30 - 16:00.

 

 

ΕΣΠΑ PHYSIOMART

Νέο Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητας 2021-2027 για όλες τις επιχειρήσεις ! Η Δράση θα χρηματοδοτηθεί με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα» 2021- 2027, με ποσοστό χρηματοδότησης έως 50% , απο 30.000€ έως 200.000€, εντάσονται φυσικοθεραπευτήρια , γυμναστήρια, ΣΠΑ κτλ, με τουλάχιστον  2 εργαζομένους κ τουλάχιστον 1 διαχειριστική χρήση και  όλες οι δαπάνες για αγορά εξοπλισμού φυσικοθεραπείας  ,εξοπλισμός γυμναστηρίου , εξοπλισμός ΣΠΑ, εξοπλισμός ιατρίου , κτηριακά κτλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής μας ευθύνης η εταιρία μας προσφέρει Δωρεάν Live Pilates Session Κάθε Δευτέρα στις 19:00 και για όσο #μενουμεσπιτι με την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Σοφία Γκότζη  και με άλλους καλεσμένους! Είναι σημαντικό να παραμείνουμε δραστήριοι αυτές τις δύσκολες μέρες που βρισκόμαστε σε καραντίνα λόγω κορονοϊού. Η άσκηση θα μας βοηθήσει όχι μόνο σωματικά αλλά πνευματικά και ψυχικά.

Νέα συνεργασία της εταιρίας μας μας με την σχολή Ενναλακτικών Σπουδών olistiki.gr και reflexologia.gr.

Η εταιρία Theraband διοργανώνει ένα live webinar ωστε να βοηθήσει τους επαγγελματίες να λειτουργήσουν αποδοτικότερα εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού.

Η εταιρία μας , Physiomart ΟΕ, ασχολείται με την εισαγωγή και διάθεση προιόντων άσκησης και αποκατάστασης. Είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία κι άρα αποτελεί ευκαιρία για μελλοντική εξέλιξη .

hiit-proponisi

Το Gazzetta Weekend μιλάει με έναν επαγγελματία τον χώρο του sports medicine και fitness και λύνει τις απορίες για όλες τις καινούργιες τάσεις προπόνησης, αλλά και τη νέα κουλτούρα που τις συνοδεύει.

Σελίδα 1 από 5