Είμαστε Περήφανοι Για Όλους Εσάς. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε.

 

Αρσένης Παναγιώτης
Φυσικοθεραπευτής, Msc, Ιδρυτής @TheStrengthPts

Εξιδεικευμένος στην Κλινική Έρευνα, την Ορθοπαιδική Αξιολόγηση και την Αποκατάσταση, την Εκπαίδευση Ασθενών και τη Λήψη Αποφάσεων. Έμπειρος και ενημερωμένος Φυσικοθεραπευτής με αποδεδειγμένο ιστορικό εργασίας στον κλάδο των νοσοκομείων και της υγείας. Επαγγελματίας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με Master of Science MSc με επίκεντρο τον αθλητισμό και την ιατρική άσκηση από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου. Είναι ιδιοκτήτης του θερπαευτηρίου PureHealth

«You don't treat an injury, you treat a person»

 

Βάντση Χριστίνα
Γυμνάστρια και δημιουργός του προγράμματος ΔΥΝΑΤΟ ΣΩΜΑ, aqua instructor

«Αγάπα το σώμα σου»

 

Γκότζη Σοφία,
Καθηγήτρια φυσικής αγωγης MSc, Pilates Instructor Και ιδρύτρια του SELF CARE CLUB Pilates

Είμαι η Σοφία Γκότζη, απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αθήνας και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Άσκηση για πρόληψη και αποκατάσταση» στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολούμαι με το Pilates, με σπουδές σε Ελλάδα κ εξωτερικό.
Αυτή η μέθοδος άσκησης, έχει κερδίσει το ενδιαφερον μου τόσο για την πολυπλοκότητα της όσο κ για το ποσό εφαρμόσιμη είναι σε κάθε είδος ασκούμενου. Ο χώρος που έχω δημιουργήσει , το SELF CARE CLUB, είναι αφιερωμένος στη μεθοδο συνδυάζοντας τόσο το κλασικό όσο κ το σύγχρονο - αθλητικό ρεπερτόριο με γνώμονα την υγεια κ την καλή φυσική κατασταση του εκαστοτε γυμναζομενου.

Το moto μου: Take care of yourself..Do Pilates ⚡️

 

Δήμας Αντώνης
PT, PHED, MSc Manip. Ther. MSc Rheumatology, 

Πτυχιούχος Φυσικοθεραπευτής και καθηγητής φυσικής αγωγής. MSc στην Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία απο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και MSc στην Ρευματολογία-Μυοσκελετική Υγεία από την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Φοιτητής στο 4ο έτος Γερμανικής σχολής Οστεοπαθητικής. Εισηγητής σεμιναρίων αποκατάστασης απο το 2017 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη . Ιδιοκτήτης του κέντρου Osteokinesis Osteopathic Center και του Osteokinesis Education Center.

«Το μότο μου είναι keep learning»

 

Θεοδωρακόπουλος Γιώργος,
PT, OMPT, cer. Acu, CSCS, HomtEdu instructor 

Απόφοιτος του τμήματος φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Φοιτητής μεταπτυχιακού στη θεραπευτική άσκηση του Πανεπιστημίου Πατρών. Εξειδικευμένος μυοσκελετικός φυσικοθεραπευτής από την IFOMT. Εξειδικευμένος στον Βιοϊατρικο βελονισμό από το Πανεπιστημιο Δυτικής Αττικής. Εξειδικευμένος στο strength and conditioning (Barca Universitas). Μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας του HomtEdu και senior physio στο physio science clinic


Το μότο που με εκφράζει απόλυτα είναι:" Rehabilitation is training in the presence of injury".

 

Κορδώση Σουζάνα ,
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Msc, Phd, PostDoc Cand


Μεταπτυχιακό διπλώμα με τίτλο «Πρόληψη- Παρέμβαση- Αποκατάσταση», 
Διδακτορικό τίτλο (PhD), με doctora στην «Λειτουργική Άσκηση» που αφορά το Authentic Pilates και προγράμματα που προάγουν την υγεία της περιτονίας (Fascia health) από Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής.
Pilates instructor καιTheraBand Master Trainer, Yoga Teacher trainer (RYS 500h YOGA ALLIANCE). Καθώς επίσης έχω συμμετάσχει σε επιστημονικά και συνέδρια Fitness τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Αγαπώ τον αθλητισμό και έχω πολυετή εμπειρία στο χώρο. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα 10 χρόνια με τον κλασσικό αθλητισμό, 5 χρόνια με τη ρυθμική γυμναστική, 4 χρόνια με το Taekwondo. Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι ως ερευνήτρια στη επιστήμη του εργασιακού μου τομέα, δουλεύοντας στα εργαστήρια της Εμβιομηχανικής και της Αποκατάστασης του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής.

 

Τσίντσιφα Ελπίδα,
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Msc, Phd

Master of Science στο Fitness με υποτροφία από το University of Oregon, Διδακτορικό στην Iατρική της Άθλησης Επιστ. Συνεργάτης Τ.Ε.Φ.Α.Α. , ΑΠΘ για 20 χρόνια, Adjunct assistant professor in the Department of Biomechanics, University of Nebraska, Omaha ,Adjunct Professor American College of Thessaloniki, Πιστοποιημένη από το American College of Sports Medicine Certified (HFI & ETT), Αντιπρόσωπος του Functional Aging Institute (FAI) στην Ελλάδα και Κύπρο , Pilates Master Trainer Mat & Reformer, διδάσκει Pilates από το 2000. Δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και ξένα Επιστημονικά περιοδικά́ ,Συμμέτοχες σε Πανεπιστημιακά βιβλία, ανακοινώσεις σε Επιστημονικά́ Συνέδρια., Τα τελευταία 14 χρόνια έχει δημιουργήσει στην Σοφούλη, Καλαμαριά έναν πρότυπο άσκησης, το Fitness Lifestyle Club

«Η κίνηση είναι υγεία και υγεία είναι η κίνηση»

 

Φρατζή Δήμητρα,
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Πτυχιούχος Νοσηλευτικής. Προπονήτρια στίβου από το 2009.
Αθλήτρια στίβου με συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας.Master στην Διοίκηση Αθλητισμού
Instructor lesmills BodyBalance
Προπονήτρια από το 2016 στο project cosmote running team που αφορά αθλητική αναψυχή και ενδυνάμωση για ενήλικες

«Μέλημα μου να κάνω τους ανθρώπους πιο δυνατούς και να ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους»

ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ?

Μπες στο πρόγραμμα Physiomart ambassador και κέρδισε αποκλειστικές εκπτώσεις έως 50% σε συγκεκριμένα προϊόντα , πρόσβαση σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες , δοκιμές καινούριων προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ ταυτόχρονα θα μπορείς να έχεις και από εμάς προώθηση από τα social media μας (Facebook 17k followers, insta 13k followers , youtube channel , blog με πάνω απο 180000 θεάσεις) .

Τί λες θέλεις να συνεργαστούμε?

Τί ζητάμε από σένα ?

Το μόνο που ζητάμε από εσένα είναι να έχεις πάθος με το wellbeing ή το rehab ή τα Sports ! Επειδή έχουμε και μείς το ίδιο πάθος θα μπορείς περήφανα να μας συστήσεις στον κύκλο σου, ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν οι άνθρωποι που αγαπάς από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. 

“Together we go further”

Πώς θα Γίνω Συνεργάτης / Ambassador?

  • Έλα κοντά μας ή στείλε μας μήνυμα να δεις αν σου ταιριάζουμε
  • Αν έχεις πάθος και γνώσεις σε έναν τομέα και ταιριάζουμε και μπορούμε να σε βοηθήσουμε τότε καλως ήρθες στην ομάδα μας!

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και γίνε μέλος της ομάδας μας!!!

αα