gimnastiki-sto-spiti

Γεγονός είναι οτι η  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ έχει πλεονεκτήματα. Κατ’ αρχάς, είναι αρκετά βολικό από απόψεως χρόνου, αφού γλυτώνεις την ώρα που απαιτείται για να πας και να γυρίσεις από το γυμναστήριο. Επίσης, κερδίζεις σε ευελιξία, αφού μπορείς μέχρι και την τελευταία στιγμή να αλλάξεις ασκήσεις ή και πρόγραμμα και να επιλέξεις κάποιο άλλο βίντεο ή app. Το μόνο γεγονός που μπορεί να καταστήσει τη γυμναστική στο σπίτι δύσκολη; Η έλλειψη οργάνων και αξεσουάρ γυμναστικής, που συνήθως είναι προσβάσιμα μόνο στο γυμναστήριο ή στο studio Γυμναστικής.

Όμως, όσο υπάρχει καλή θέληση, υπάρχουν και αρκετές επιλογές, και μάλιστα οικονομικές, οι οποίες μπορούν να σε βγάλουν από αυτό το τέλμα. Η γυμναστική στο σπίτι είναι ιδανική για ανθρώπους που δεν έχουν αρκετό χρόνο να πάνε στο γυμναστήριο , όπως ανθρώπους με παιδιά κτλ. Έτσι μπορείς να βάλεις την αγαπημένη σου μουσική στο τέρμα, να φορέσεις τα αθλητικά ρούχα σου και βουρ για γυμναστική! Είτε είναι yoga, mat pilates , αεροβική ή hiit γυμναστική βρές αυτό που σου ταιριάζει. Αν όμως θέλεις να απογειώσεις την προπόνηση σου τότε σου προτείνουμε έναν online fitness coach ωστε να σε καθοδηγήσει στο fitness ταξίδι σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Ειδικά τώρα με το home office , ίσως να μη  χρειάζεατι να αφήσεις το σπίτι σου καθόλου !

Παρακάτω λοιπόν βρίσκονται  κάποιες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να μεγιστοποιήσεις τα οφέλη σου απ΄την γυμναστική στο σπίτι , οικονομικά και με αποτέλεσμα.

Είσαι έτοιμος πάμε να δούμε !

 Και μην ξεχνάς we got you covered !

 

1 – Στρώμα γυμναστικής

Είτε κάνεις τη «στάση του σκύλου», είτε ένα πρόγραμμα κοιλιακών, το στρώμα γυμναστικής αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο. Γι΄αυτό και πρέπει να βρίσκεται στο σπίτι σου. Αποκτώντας το, δε θα το χρησιμοποιείς μόνο εντός σπιτιού. Είναι κατάλληλο και για εξωτερικούς χώρους αλλά και για το γυμναστήριο. Τόσο για λόγους υγιεινής, αλλά και για οικονομικούς, αφού κάποια γυμναστήρια χρεώνουν τη χρήση του στα ομαδικά προγράμματα.

2 – Ένα σετ από ελαφριά βαράκια

Τα μεγάλα βάρη καλό είναι να χρησιμοποιούνται υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου γυμναστή, ο οποίος θα εξασφαλίζει την ορθή και ασφαλή εκτέλεση των ασκήσεων. Όμως, ένα σετ από ελαφριά βαράκια, μέχρι 10 κιλά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακίνδυνα για το σύνολο σχεδόν όλων των ασκήσεων, προσθέτοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο ποικιλία.

3 – Λάστιχο γυμναστικής ή Λάστιχο Γυμναστικής  με κυκλικό loop

Ακόμα και αν γυμνάζεσαι χωρίς να ακολουθείς κάποιο βίντεο, μπορείς και πάλι  να γυμνάσεις τους γλουτούς σου. Πώς; Μα φυσικά τα ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και booty elastic band, ακόμα και την ώρα που κάνεις τις δουλειές του σπιτιού ή και αράζοντας στον καναπέ. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα προγράμματά σου για τον κάτω κορμό, προσθέτοντας ένα βαθμό περαιτέρω δυσκολίας στα καθίσματα και στις προβολές.

4 – Κύλινδρος ισορροπίας

Ο συγκεκριμένος κύλινδρος ισορροπίας (foam-roller) βοηθάει στην εκγύμναση και αποκατάσταση όλου του σώματος. Ως εκ τούτου η απόκτηση ενός είναι αρκετά σημαντική. Εννοείται πως μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις είτε μετά το πρόγραμμά σου για να χαλαρώσουν οι μύες σου, είτε κατά τη διάρκεια.

5 – ΡΟΔΑ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ

Όταν μιλάμε για εργαλεία γυμναστικής στο σπίτι, πέραν του οικονομικού σκέλους, ζητάμε και κάτι που δε θα πιάνει πολύ χώρο. Σε αυτό το μήκος κύματος κινούνται και οι ροδέλες: Είναι οικονομικές, αποτελεσματικές και μικρές. Αποτελούν ό,τι πρέπει για ένα απαιτητικό πρόγραμμα κοιλιακών, ποδιών και γλουτών.

treksimo se diadromo gymnastikis

6 – ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Ο ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής αποτελεί το πιο δημοφιλές σπιτικό όργανο γυμναστικής. Γιατί? Μα φυσικά γιατί είναι εύκολο και απλό στη χρήση με άμεσα για την υγεία αποτελέσματα, εξοικονομεί χρόνο, προστατεύει τις αρθρώσεις, παρέχει πληροφορίες (feedback) κατά τη διάρκεια της άσκησης και γυμνάζει με τον καλύτερο τρόπο το καρδιοαναπνευστικό. 

4 – ΣΧΟΙΝΑΚΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

 Το απόλυτο μικρο αξεσουάρ γυμναστικής για καύση λίπους! Ανέβασε τους παλμούςσου στο αψε σβήσε !

Ότι και να επιλέξεις, κάνε αυτό που σε εκφράζει και σε διασκεδάζει και μπορείς να δείχνεις συνέπεια στον χρόνο.

 

Σχετικα Προϊοντα