Από το 1997, όταν ο εκ των πρωτοπόρων στον χώρο, Γιώργος Καμινάρης, συνέλαβε την πρωτοποριακή -για την εποχή- ιδέα να εισάγει την εταιρία Theraband (άγνωστη ακόμα στην Ελλάδα αλλά πολύ διάσημη στην Αμερική ) εξειδικευμένη για την αποκατάσταση και άσκηση με λάστιχα γυμναστικής, μέχρι και σήμερα, ο στόχος μας υπήρξε ανέκαθεν ο ίδιος: Η Υγεία, η σωματική Ευεξία, η Λειτουργικότητα μέσω της αποκατάστασης και της ασκησιοθεραπείας έπρεπε να περάσει στην καθημερινότητα της Φυσιοθεραπείας, του κλάδου της Γυμναστικής αλλά και σε κάθε σπίτι αθλητή.

Σταδιακά, η αρχική ιδέα άρχιζε να επεκτείνεται, να διαμορφώνεται και να διαμορφώνει την ευρύτερη «συνείδηση» στον επαγγελματικό χώρο, για το πώς η διαδικασία των Οργάνων Ελαστικής Αντίστασης θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο της αποκατάστασης , της αποθεραπείας και της επαναφοράς των βασικών λειτουργιών μετά από έναν σοβαρό ή λιγότερο σημαντικό τραυματισμό.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Physiomart-Kaminaris Inc, που ειδικεύεται στον χώρο του Sports MedicineΌργανα γυμναστικής & εξοπλισμό Fitness. Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε λάστιχα γυμναστικήςστρώματα γυμναστικής , μπάλες γυμναστικήςsport και αθλητικά tapes, καθώς και ιμάντες TRXαξεσουάρ Pilatesείδη αθλητικού μασάζορθοπεδικά είδη κ.α.

Με τα χρόνια όλο και μεγαλύτεροι Οίκοι του εξωτερικού άρχιζαν να εμπιστεύονται την εταιρεία μας, με αποτέλεσμα να έχουμε πλέον αποκλειστικές συνεργασίες με τα διασημότερα Brands του χώρου, όπως είναι οι…

Από το 2017, το project μεγαλώνει και η εταιρεία μετατρέπεται σε ένα σημαντικό επιχειρηματικό σχήμα, καθώς ο Δημήτρης και η Μαργαρίτα μεταφέρουν τις επαγγελματικές παραστάσεις και την πολυετή εμπειρία τους εργαζόμενοι σε πολυεθνική εμπορική εταιρία ειδών φυσιοθεραπείας στο Ντουμπάι. Η συνέπεια, οι εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, οι προσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργούμε με τους πελάτες μας και η διαρκής υποστήριξη που τους παρέχουμε, έχουν οδηγήσει την ελληνική αγορά να μας αγκαλιάσει και να στηρίξει τα προϊόντα μας.

Και εμείς από την πλευρά μας φροντίζουμε διαρκώς να μην μένουμε στάσιμοι, να εξελισσόμαστε, να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, να γινόμαστε καλός αγωγός της γνώσης και να τη διοχετεύουμε στους πελάτες μας. Έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι υγεία και καλή διάθεση είναι τα σημαντικότερα δεδομένα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο…

 

Κουλτούρα μας

 • Η χαρά του πελάτη έρχεται πρώτη
 • Χαμογέλα και φρόντισε να περνάς καλά! Απόλαυσε τη ζωή και την εργασία
 • Ρώτα πάντα «Γιατί»! Προσπάθησε να κατανοήσεις τον λόγο
 • Πρόσφερε λύσεις, όχι προβλήματα
 • Προκάλεσε το Status Quo
 • Να είσαι περίεργος
 • Να είσαι ανοιχτός και να επικοινωνείς με διαφάνεια
 • Είμαστε μια οικογένεια (μην το ξεχάσεις)
 • Να κυνηγάς τη γνώση και την ανάπτυξη σε προσωπικό και μετά σε επαγγελματικό επίπεδο
 • Πάρε ρίσκα ακόμα και αν κάνεις λάθη


  Μότο μας : 

                             
                     EXERCISE IS YOUR MEDICINE 

 

 

Picture of Our Team