ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ THERABAND LOOPS 20,5cm

7,30 €
7,20 €
You save:
0,10 €
7.3
-0,10 €
instock-amesi-paralabi.jpg
ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ THERABAND LOOPS 20,5cm

ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ THERABAND LOOPS 20,5cm

Τα  mini bands (Οι ελαστικές κυκλικές θηλιές – loops ) της Thera-Band , από φυσικό Latex, χρησιμοποιούνται για πληθώρα ασκήσεων και κυρίως για ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών και εξάσκηση της ισορροπίας των κάτω άκρων.

Χρησιμοποιούνται από αθλητές , φυσικοθεραπευτές και γυμναστές σε όλον τον κόσμο ! Τα μίνι λάστιχα γυμναστικής είναι ιδανικά αξεσουάρ γυμναστικής για καύση λίπους (μπορείς να δεις εδώ ένα πρόγραμμα) και σμίλευση των γλουτών .

Χρησιμοποιούνται είτε πριν την άσκηση σαν προθέρμανση είτε σαν ολοκληρωμένη λειτουργική προπόνηση ή σαν μέρος ενός προγράμματος γυμναστικής.

 

Επειδή οι ιμάντες αντίστασης είναι μικροί , οικονομικοί και εύκολα μεταφερόμενοι , αποτελούν το ιδανικό όργανο γυμναστικής για personal trainer ή και ανθρώπους που θέλουν να ταξιδέψουν ή να κάνουν γυμναστική στο σπίτι ή στο γραφείο .

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι όχι μόνο τα λάστιχα δεν υστερούν από τα βάρη αλλά αντίθετα έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα μιας και ο ασκούμενος μπορεί να δουλέψει περισσότερες γωνίες (δες σχετικό άρθρο εδώ ) ενώ ταυτόχρονα είναι η πλέον ασφαλής λύση .

Τα συγκεκριμένα λάστιχα γυμναστικής διατίθενται σε 3 μεγέθη (διαμέτρου 20cm, 30.5cm, 45,5 cm) και 4 κατηγορίες αντίστασης (σκληρότητας) με αντίστοιχη χρωματική διάκριση που αναγνωρίζονται εύκολα από το εμπορικό σήμα χρωμάτων της Thera-Band - Κίτρινο - Κόκκινο - Πράσινο - Μπλε.

Ακριβώς από κάτω σου έχουμε ένα βιντεάκι για εσένα με ασκησεισ με λαστιχα για ποδια

 Συνοπτικά οι ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ χρησιμεύουν για :

  • Ενδυνάμωση μυών κάτω άκρων και ιδιαίτερα γλουτών ( λαστιχα ενδυναμωσησ ποδιων )
  • Pilates και clinical Pilates (δες την διαφορά τους εδώ)
  • Λειτουργική Προπόνηση
  • Προθέρμανση πριν την άσκηση

Για περισσότερες ασκήσεις και βίντεο, επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube  ή τη διεύθυνση: www.Thera-BandAcademy.com  

**Για γυμναστική η Physiomart προτείνει το μπλέ λάστιχο

*** Τα λάστιχα πωλούνται ξεχωριστά ανά τεμάχιοProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1