Aluminium Reformer alpha pilates

2125,36 €
2118,59 €
You save:
6,77 €
2125.36
-6,77 €
SKU: APAR
PARADOSI-3-10-MERES.jpg
Το Aluminium Reformer της ALPHA PILATES είναι ένα νέο εύχρηστο κρεβάτι πιλάτες από ελαφρύ κράμα αλουμινίου. Το Pilates Reformer αποτελεί το βασικό όργανο εκγύμνασης της μεθόδου Pilates παρέχοντας στον ασκούμενο μια πληθώρα επιλογής ασκήσεων γυμνάζοντας όλο το σώμα.

Το Aluminium Reformer της ALPHA PILATES είναι ένα νέο εύχρηστο κρεβάτι πιλάτες από ελαφρύ κράμα αλουμινίουΤο Pilates Reformer αποτελεί το βασικό όργανο εκγύμνασης της μεθόδου Pilates παρέχοντας στον ασκούμενο μια πληθώρα επιλογής ασκήσεων γυμνάζοντας όλο το σώμα.

Το Pilates Reformer αλουμινίου της ALPHA PILATES SYSTEMS αποτελεί ιδανική λύση για Studio Pilates με περιορισμένο χώρο, καθώς αποθηκεύεται όρθιο εύκολα και γρήγορα για εξοικονόμηση χώρου.

Οι λειτουργίες του Aluminium Reformer προσφέρουν την δυνατότητα προσαρμοσμένης άσκησης χάρη στην ευκολία αλλαγής αντιστάσεων, γρήγορη κι εύχρηστη αλλαγή κλίσης του footbar, ενώ το καρότσι του είναι αθόρυβο, χαρίζει άνεση και ανατομική στήριξη και ομαλή κίνηση μεγάλου εύρους.

Το νέο Reformer αλουμινίου παράγεται σε δύο διαφορετικά ύψη ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την άσκηση στις ανάγκες του ασκούμενου. Διατίθεται με πόδια που προσφέρουν ύψος 36cm στο κρεβάτι πιλάτες για εύκολη διαχείριση από τους Pilates Instructors, αλλά και με τα Physio Legs που προσφέρουν ύψος 41cm διευκολύνοντας τους ασθενείς και ηλικιωμένους ασκούμενους να κάτσουν ευκολότερα.

Ο σκελετός του Aluminium Reformer κατασκευάζεται από στιβαρό προφίλ αλουμινίου, ενώ οι ενώσεις του και το Standing Platform κατασκευάζονται από μασίφ ξύλο οξιάς με λείο φινίρισμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σκελετός
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από σίδηρο από προφίλ αλουμινίου βαρέως τύπου.

Κινούμενη Πλατφόρμα – Βαγόνι
Η κινούμενη πλατφόρμα παρέχει πλήρως αθόρυβη και ομαλή κίνηση πάνω σε 8 ρόδες πολυουρεθάνης.

Μεταλλικά Στοιχεία
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο. Το footbar είναι κατασκευασμένο από χάλυβα.

Ωμοστάτες
Τα ανατομικά μαξιλάρια των ώμων είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν άνεση. Η βάση τους είναι αποσπώμενη, ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν εξ ολοκλήρου και έχουν στύλους για να κρατούν τα σχοινιά από το πάτωμα.

Προσκέφαλο
Το ανατομικό προσκέφαλο παρέχει τρεις θέσεις προσαρμοσμένης στήριξης του αυχένα.

Standing Platform

Το standing platform του Aluminium reformer είναι κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς με λείο φινίρισμα για χρήση με γυμνό πόδι.

Ταπετσαρία
Η ταπετσαρία αποτελείται από τεχνόδερμα υψηλής αντοχής για βαριά χρήση, μαύρου χρώματος. Δυνατότητα επιλογής χρώματος. Η εσωτερική επένδυση της ταπετσαρίας αποτελείται από ειδικό αφρώδες υλικό εξαιρετικά υψηλής πυκνότητας ώστε να παρέχει στον ασκούμενο άνεση και ανατομική στήριξη.

Λαβές
Οι χειρολαβές είναι κατασκευασμένες από βαμβακερό υλικό υψηλής ποιότητας, με εσωτερική επένδυση από fleece για να παρέχουν άνεση και απαλή επαφή με το δέρμα.

Ελατήρια
Τα ελατήρια παρέχουν διαφορετικές αντιστάσεις, είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι με νικελωμένη επίστρωση και κωνικά άκρα, με περιστρεφόμενα πλαστικοποιημένα άγκιστρα διαφορετικών χρωμάτων.

Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του reformer πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Βάρος: 59,9kg

Διαστάσεις : Μήκος 225cm x Πλάτος 65cm x Ύψος 36-41cm(Physio Legs)

Χρήση : Επαγγελματική

Λειτουργίες
– Μπάρα ποδιών 4 θέσεων
– Διαβάθμιση αντίστασης 1 θέσης
– Αποσπώμενοι ωμοστάτες
– Προσκέφαλο 3 θέσεων
– 5 ελατήρια μήκους 46 cm 3 διαφορετικών κλιμακωτών αντιστάσεων

Περιεχόμενα
– Aluminium Pilates Reformer
– 1 Jump board
– 1 Sitting Box
– 1 ζευγάρι διπλές λαβές double loop για χέρια και πόδια

ΕΓΓΥΗΣΗ

  • 10 έτη για τα εξαρτήματα τα οποία είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.
  • 5 έτη εγγύηση για τον μεταλλικό σκελετό.
  • 1 έτος εγγύηση για τα ελατήρια, ιμάντες, σχοινιά, δερματίνη, τροχαλίες και ρόδες.


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .