ALPHA PILATES WOODEN FOLDING REFORMER

2300,20 €
SKU: APWFR
PARADOSI-3-10-MERES.jpg
ALPHA PILATES WOODEN FOLDING REFORMER

ALPHA PILATES WOODEN FOLDING REFORMER

Το πτυσσόμενο Reformer της ALPHA PILATES SYSTEMS είναι ένα κρεβάτι πιλάτες οικιακής χρήσης. Το Pilates Reformer αποτελεί το βασικό όργανο εκγύμνασης της μεθόδου Pilates παρέχοντας στον ασκούμενο μια πληθώρα επιλογής ασκήσεων γυμνάζοντας όλο το σώμα.

Το αναδιπλούμενο Pilates Reformer οικιακής χρήσης της ALPHA PILATES SYSTEMS είναι η ιδανική λύση για εξοικονόμηση χώρου στο σπίτι.

Οι λειτουργίες του folding reformer προσφέρουν εξατομικευμένη άσκηση χάρη στην δυνατότητα πολλαπλών επιλογών της κλίσης του footbar και στο μεγάλο εύρος κίνησης, ενώ το καρότσι του χαρίζει άνεση και ομαλή κίνηση.

Ο πτυσσόμενος ξύλινος σκελετός του home reformer έχει κομψές γραμμές με λείο φινίρισμα, ενώ η κατασκευή του είναι εξολοκλήρου χειροποίητη έχοντας επιλέξει μόνο τα καλύτερα υλικά όπως μασίφ ξύλο οξιάς και footbar από ανοξείδωτο χάλυβα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σκελετός

Ο σκελετός είναι  κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο οξιάς πάχους 3cm

Κινούμενη Πλατφόρμα – Βαγόνι

Η κινούμενη πλατφόρμα παρέχει πλήρως αθόρυβη και ομαλή κίνηση πάνω σε 8 ρόδες πολυουρεθάνης.

Μεταλλικά Στοιχεία

Οι ράγες είναι κατασκευασμένες από σίδηρο και inox για να αντέχουν υψηλά φορτία. Το footbar είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.

Ωμοστάτες

Τα ανατομικά μαξιλάρια των ώμων είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν άνεση. Η βάση τους είναι αποσπώμενη, ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν εξ ολοκλήρου και έχουν στύλους για να κρατούν τα σχοινιά από το πάτωμα.

Προσκέφαλο

Το ανατομικό προσκέφαλο παρέχει τρεις θέσεις προσαρμοσμένης στήριξης του αυχένα.

Standing Platform

Το standing platform του πτυσσόμενου reformer είναι κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς με λείο φινίρισμα για χρήση με γυμνό πόδι.

Ταπετσαρία

Η ταπετσαρία αποτελείται από τεχνόδερμα υψηλής αντοχής για βαριά χρήση, μαύρου χρώματος. Δυνατότητα επιλογής χρώματος. Η εσωτερική επένδυση της ταπετσαρίας αποτελείται από ειδικό αφρώδες υλικό εξαιρετικά υψηλής πυκνότητας ώστε να παρέχει στον ασκούμενο άνεση και ανατομική στήριξη.

Λαβές

Οι χειρολαβές είναι κατασκευασμένες από βαμβακερό υλικό υψηλής ποιότητας, με εσωτερική επένδυση από fleece για να παρέχουν άνεση και απαλή επαφή με το δέρμα.

Ελατήρια

Τα ελατήρια παρέχουν διαφορετικές αντιστάσεις, είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι με νικελωμένη επίστρωση και κωνικά άκρα, με περιστρεφόμενα πλαστικοποιημένα άγκιστρα διαφορετικών χρωμάτων.

Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του reformer πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Βάρος: 56,9kg

Διαστάσεις : Μήκος 252cm x Πλάτος 65cm x Ύψος 27cm

Διπλωμένο: Μήκος 131cm x Πλάτος 65cm x Ύψος 41cm

Χρήση : Οικειακή

Λειτουργίες
– Μπάρα ποδιών 3 θέσεων
– Διαβάθμιση αντίστασης 1 θέσης
– Αποσπώμενοι ωμοστάτες
– Προσκέφαλο 3 θέσεων
– 5 ελατήρια μήκους 46 cm 3 διαφορετικών κλιμακωτών αντιστάσεων

Περιεχόμενα
– Pilates folding reformer
– 1 Jump board
– 1 Sitting Box
– 1 ζευγάρι διπλές λαβές double loop για χέρια και πόδια

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η ΑLPHA PILATES SYSTEMS εγγυάται ότι όλα τα όργανα γυμναστικής πληρούν προδιαγραφές υψηλής ποιότητας κατασκευής και παρέχει:

  • Εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.
  • 3 έτη εγγύηση για τον ξύλινο σκελετό.
  • 1 έτος εγγύηση για τα ελατήρια, ιμάντες, σχοινιά, τροχαλίες και ρόδες.

 

 Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .