PILATES REFORMER CADILLAC ALPHA PILATES

5133,60 €
SKU: APPRC
PARADOSI-3-10-MERES.jpg
PILATES REFORMER CADILLAC ALPHA PILATES

PILATES REFORMER CADILLAC ALPHA PILATES

To Cadillac Reformer της Alpha Pilates Systems ανήκει στην κορυφή των οργάνων γυμναστικής της μεθόδου Pilates. Παρέχει το μεγαλύτερο ασκησιολόγιο, προσφέροντας ολοκληρωμένη προπόνηση σε πολλαπλά επίπεδα κίνησης.

Ένα Cadillac Trapeze κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα τοποθετείται πάνω στο Reformer και προσφέρει το πιο πλούσιο ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης και βελτίωσης της ευλυγισίας όλου του σώματος, καθώς περιλαμβάνει το Trapeze bar, το Slider bar, το Push Through Bar, το Roll Down Bar και μακριά ελατήρια διαφορετικών αντιστάσεων σε όλο το μήκος του Cadillac για πλήρως εξατομικευμένη άσκηση.

Οι λειτουργίες του Reformer προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμοσμένης άσκησης χάρη στις διαβαθμισμένες αντιστάσεις και στο μεγάλο εύρος κίνησης ενώ η πλατφόρμα του χαρίζει άνεση και ομαλή κίνηση.

Τιμώντας το διαχρονικό σχεδιασμό, ο ξύλινος σκελετός του έχει κομψές γραμμές με λείο φινίρισμα ενώ η κατασκευή του είναι εξολοκλήρου χειροποίητη έχοντας επιλέξει μόνο τα καλύτερα υλικά όπως μασίφ ξύλο οξιάς και ανοξείδωτο χάλυβα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά CADILLAC REFORMER

Ξύλινος σκελετός 
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο οξιάς πάχους 4 cm για υψηλή αντοχή, με στρογγυλοποιημένες γωνίες για μεγαλύτερη ασφάλεια και ιδιαίτερο design.

Μεταλλικός Σκελετός
Ο σκελετός του Cadillac παρέχει σταθερότητα χάρη στην στιβαρή του κατασκευή και είναι πλήρως κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα.

Κινούμενη Πλατφόρμα – Βαγόνι 
Η κινούμενη πλατφόρμα παρέχει πλήρως αθόρυβη και ομαλή κίνηση πάνω σε 8 ρόδες πολυουρεθάνης.

Προφίλ Αλουμινίου – Μεταλλικά Στοιχεία
Τα προφίλ αλουμινίου έχουν πάχος 4mm για να αντέχουν υψηλά φορτία. Όλα τα μεταλλικά στοιχεία είναι από ανοξείδωτο χάλυβα ώστε να μη σκουριάζουν.

Ωμοστάτες
Τα μαξιλάρια των ώμων είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν άνεση και είναι αποσπώμενα ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν εξ ολοκλήρου.

Risers

Οι ξύλινοι ανυψωτήρες είναι αποσπώμενοι και επιτρέπουν στις περιστρεφόμενες τροχαλίες να ασκήσετε αντίσταση σε μεταβαλλόμενες γωνίες προς κάθε κατεύθυνση

Προσκέφαλο
Το προσκέφαλο παρέχει τρεις θέσεις στήριξης του αυχένα.

Αντιολισθητική ταινία
Η αντιολισθητική ταινία έχει απαλή υφή για χρήση με γυμνό πόδι.

Ταπετσαρία
Η ταπετσαρία αποτελείται από τεχνόδερμα υψηλής αντοχής για βαριά χρήση, μαύρου χρώματος και είναι ραμμένη με διπλό γαζί. Δυνατότητα επιλογής χρώματος. Η εσωτερική επένδυση της ταπετσαρίας αποτελείται από ειδικό αφρώδες υλικό εξαιρετικά υψηλής πυκνότητας ώστε να παρέχει στον ασκούμενο άνεση και ανατομική στήριξη.

Ελατήρια
Τα ελατήρια παρέχουν διαφορετικές αντιστάσεις, είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι με νικελωμένη επίστρωση και κωνικά άκρα, με περιστρεφόμενα άγκιστρα διαφορετικών χρωμάτων.

Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του reformer πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Λαβές
Οι λαβές είναι κατασκευασμένες από βαμβακερό υλικό υψηλής ποιότητας, με εσωτερική επένδυση από fleece για να παρέχουν άνεση και απαλή επαφή με το δέρμα.

Βάρος: 105 Kg
Διαστάσεις Reformer: Μήκος 242cm x Πλάτος 71cm x Ύψος 62cm
Διαστάσεις Cadillac: Μήκος 214cm x Πλάτος 82cm x Ύψος 220cm
Χρήση: Επαγγελματική

Λειτουργίες Cadillac Reformer

 • Trapeze bar
 • Slider bar
 • Push Through Bar
 • Roll Down Bar
 • 10 μακριά & κοντά ελατήρια  διαφορετικών κλιμακωτών αντιστάσεων

Λειτουργίες CADILLAC Reformer

 • Foot bar 5 θέσεων
 • Διαβάθμιση αντίστασης 3 θέσεων
 • Αποσπώμενοι ωμοστάτες
 • Προσκέφαλο 3 θέσεων
 • 5 ελατήρια 4 διαφορετικών κλιμακωτών αντιστάσεων

Περιεχόμενα CADILLAC REFORMER

 • Cadillac reformer
 • 1 Jump board
 • 1 Sitting box
 • 1 ζευγάρι λαβές  sheepskin fuzzies loops straps
 • 2 ζευγάρια διπλές λαβές double loop για χέρια και πόδια
 • 10 μακριά & κοντά ελατήρια  διαφορετικών κλιμακωτών αντιστάσεων

ΕΓΓΥΗΣΗ CADILLAC PILATES REFORMER

 • Η ΑLPHA PILATES SYSTEMS εγγυάται ότι όλα τα όργανα γυμναστικής πληρούν προδιαγραφές υψηλής ποιότητας κατασκευής και παρέχει:
 • Εγγύηση εφ’όρου ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.
 • 5 έτη εγγύηση για την ξύλινη κατασκευή
 • 2 έτη εγγύηση για τα εξαρτήματα που είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο.
 • 1 έτος εγγύηση για τα ελατήρια, ιμάντες, σχοινιά, τροχαλίες και ρόδες

Ελληνικής κατασκευής

*Συστήνεται να αγοράσετε μαζί και το Reformer Mat ConverterProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .