ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑ OSCAR ERLER ZIMMER

349,00 €
0,00 €
ΣΕ ΣΤΟΚ: 4
SKU: EZ2960
PARADOSI-3-10-MERES.jpg
Ανθρώπινος Σκελετός Ανατομίας – Διδακτικό Πρόπλασμα

Ανθρώπινος Σκελετός Ανατομίας – Διδακτικό Πρόπλασμα

Ο ανθρώπινος σκελετός ανατομίας ,Oscar, είναι πιστή αναπαραγωγή διδακτικού σκελετού ενός ενήλικα -άρρεν. Περιλαμβάνει βάση με ρόδες. Το κρανίο αποσπάται και χωρίζεται σε 3 κομμάτια (άνω και κάτω τμήμα του κρανίου, κάτω γνάθος). Τα άνω και κάτω άκρα αποσπώνται και επανατοποθετούνται εύκολα. Το τμήμα της σπονδυλικής στήλης είναι άκαμπτο.

Τα ακόλουθα χαρακτηριστικά τον καθιστούν την καλύτερη επιλογή:

– Εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής
– 2 χρόνια εγγύηση
– Η κατασκευή γίνεται σε Γερμανικό εργοστάσιο με ότι αυτό συνεπάγεται όσον αφορά την άριστη ποιότητα και τα στάνταρ κριτήρια ελέγχου. Ο ανθρώπινος σκελετός Oscar έιναι κατασκευασμένος απο ανθεκτικό πλαστικό που δεν σπάει και το μέγεθος έιναι στο 100% του φυσικού μεγέθους ενός ενήλικα αρσενικού φύλου.
-Τα δόντια ειναι κατασκευασμένα ξεχωριστά και τοποθετούνται στις γνάθους.
– Τα άνω και κάτω άκρα μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και να επανατοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα.
– Οι αρθρώσεις του ώμου. ισχίου και του γόνατος έχουν ελαστικό υλικό τοποθετημένο ώστε να πραγματοποιούνται αρθρικές κινήσεις παρόμοιες με τις πραγματικές. Αυτή είναι ουσιώδης διαφορά απο τα ανταγωνιστικά μοντέλα της αγοράς, που έχουν μεταλλικά στοιχεία ενδοαρθρικά κάνοντας τις αρθρώσεις δύσκαμπτες.
– Πάνω απο 200 οστά σε πραγματικές διαστάσεις και φυσικό μέγεθος και βάρος.
– Τροχήλατη βάση με 5 επανατοποθετούμενους τροχούς
– Η άκαμπτη σπονδυλική στήλη περιέχει νεύρα, την σπονδυλική αστηρία και μια πρόπτωση σπονδυλικού δίσκου
– Στη συσκευασία περιέχεται ειδικο ελατήριο ώστε αν επιθυμείτε να κρεμασετε τον ανθρώπινο σκελετό σε κάποιο stand ή ακόμα και στον ταβάνι.
Ύψος: 178 cm με τη βάση
Βάρος: περίπου 9 kg

*2 χρόνια εγγύηση – Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.

Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1