ΑΡΘΡΩΣΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑ ERLER ZIMMER

89,00 €
ΣΕ ΣΤΟΚ: 4
SKU: EZ4552
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
ΑΡΘΡΩΣΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑ ERLER ZIMMER

ΑΡΘΡΩΣΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑ ERLER ZIMMER

Φυσική απεικόνιση άρθρωσης του γόνατος με επιγονατιδικό τένοντα, πλαγίους συνδέσμους, μηνίσκους και χιαστούς από ελαστικό συνθετικό υλικό. Μπορεί να γίνει επίδειξη των βασικών κινήσεων του γόνατος όπως κάμψη – έκταση και στροφές της κνήμης.

  • Φυσικό μέγεθος
  • Ειδική αφαιρούμενη βάση
  • Ελαστικά μαλακά μόρια

H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν.

*2 χρόνια εγγύηση – Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.

Το πρόπλασμα γόνατος της Erler Zimmer είναι κατασκευασμένο απο ειδικό πλαστικό υλικό με υφή αληθινού οστού ενώ παράλληλα συνοδεύεται από τον επιγονατιδικό τένοντα, πλάγιους συνδέσμους, χιαστούς και μηνίσκους κατασκευασμένα όλα απο ειδικό ελαστικό συνθετικό υλικό.

Έτσι μπορεί να γίνει επίδειξη όλων των επιμέρους κινήσεων του γόνατος αλλά και αναπαράσταση των σημαντικότερων τραυματισμών όπως ρήξη μηνίσκου, ρήξη πλαγίων και χιαστών, »ατυχής τριάδα», τραυματισμός επιγονατιδικού συνδέσμου κλπ

Έρευνες έχουν δείξει οτι η λεπτομερής επεξήγηση και η ζωντανή επίδειξη του μηχανισμού τραυματισμού ή αναπαραγωγής των συμπτωμάτων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση του ασθενούς . Το πρόπλασμα γόνατος της Erler Zimmer μπορεί να γίνει αρωγός σε αυτη την προσπάθεια μας να δώσουμε τη μέγιστη πληροφόρηση στον ασθενή μας, ενώ παράλληλα μπορεί να διακοσμεί το γραφείο μας ή τον ιατρικό μας χώρο.Product Tags