ΙΜΑΝΤΑΣ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑΣ ΤΕΝΟΝΤΑ CRAMER

15,20 €
0,00 €
SKU: IET3214
instock-amesi-paralabi.jpg
ΙΜΑΝΤΑΣ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑΣ ΤΕΝΟΝΤΑ CRAMER

ΙΜΑΝΤΑΣ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑΣ ΤΕΝΟΝΤΑ CRAMER

Το Cramer Patellar Tendon Strap είναι ειδικά διαμορφωμένο και διαμορφωμένο αφρώδες μαξιλάρι που χρησιμοποιείται για τη συμπίεση του επιγονατιδικού τένοντα χωρίς άβολη συστολή της ροής του αίματος στα κάτω άκρα. Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για αθλητές που πάσχουν από τενοντίτιδα επιγονατίδας.

  • Ενα μέγεθος ταιριάζει σε όλους
  • Μαύρος
  • Ιμάντες γάντζου και βρόχου


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .