Επιστραγαλίδα- Νάρθηκας Ποδοκνημικής Active Ankle T2 ΜΑΥΡΟ

67,90 €
56,80 €
You save:
11,10 €
67.9
-11,10 €
SKU: CRAAT2B
instock-amesi-paralabi.jpg
Επιστραγαλίδα- Νάρθηκας Ποδοκνημικής Active Ankle T2

Η επιστραγαλίδα Active Ankle της Cramer (κατασκευασμένη στην Αμερική) αποτελεί το Νούμερο 1 προϊόν προστασίας αστραγάλου (ειδικά για αθλητές που υποφέρουν από θλάση αστραγάλου ) στην Αμερική. Προτιμάται κυρίως από αθλητές βόλεϊ και μπάσκετ . Χρησιμοποιείται για την προστασία αλλά και την πρόληψη τραυματισμών στο σημείο του αστραγάλου και κυρίως σε όσους υποφέρουν από χρόνιους τραυματισμούς. Είναι ελαφριά χωρίς περιττό όγκο. Το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από το ελαφρύ υλικό EVA.

Αν προέρχεστε από κάποιο διάστρεμμα αστραγάλου μπορείτε να δείτε μερικές ασκήσεις ενδυνάμωσης εδώ

Διατίθεται σε 3 μεγέθη

S, M, L

Μεγεθολόγιο σε σχέση με το νούμερο παπουτσιού

Μέγεθος Παπουτσιού 
Μέγεθος T2 Άντρες Γυναίκες
S 37-41 37-40
M 42-45 40-43
L >45 >44


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .