ΣΕΤ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣΑΖ

24,80 €
SKU: HAB-SWM
PARADOSI-30-meres.jpg
Τα ξύλινα αξεσουάρ μασαζ προορίζονται για το μασάζ των πονεμένων μυών στον αυχένα, τη σπονδυλική στήλη, τα πόδια και τη διέγερση των σημείων ενεργοποίησης είναι εργαλεία που διευκολύνουν το έργο του θεραπευτή μασάζ και διαφοροποιούν τις συνεδρίες θεραπείας.

Τα ξύλινα αξεσουάρ μασαζ προορίζονται για το μασάζ των πονεμένων μυών στον αυχένα, τη σπονδυλική στήλη, τα πόδια και τη διέγερση των σημείων ενεργοποίησης είναι εργαλεία που διευκολύνουν το έργο του θεραπευτή μασάζ και διαφοροποιούν τις συνεδρίες θεραπείας.

Δημοφιλής στα ινστιτούτα μασάζ και σπα, η θεραπεία με ξύλο είναι μια μη επεμβατική μέθοδος για τη γρήγορη χαλάρωση των μυών και την ανακούφιση από τον πόνο που προκαλείται από το άγχος, τους τραυματισμούς ή τα προβλήματα στάσης. Αυτό το σετ δύο εργαλείων θα συμπληρώσει τη συλλογή σας από φυσικά μασάζ!

ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣΑΖ

Το σετ περιλαμβάνει δύο συσκευές μασάζ σχεδιασμένες για χρήση σε διαφορετικά σημεία του σώματος:

  • Ρολό (18x7x6 cm): Ο κύλινδρος είναι ένα εργαλείο μασάζ με άνετη, σμιλευμένη λαβή που επιτρέπει σταθερές κινήσεις πάνω στο σώμα. Και στις δύο πλευρές υπάρχουν κύλινδροι - το ένα άκρο έχει λεία, στρογγυλεμένη επιφάνεια με αυλακώσεις, ενώ το άλλο άκρο είναι ανώμαλο με προεξοχές. Χάρη στα ακανόνιστα σχήματά του, κάνει αποτελεσματικό μασάζ στο σώμα και αποτρέπει την περαιτέρω δυσφορία. Ο κύλινδρος είναι ιδανικός στους μεγαλύτερους μύες και σε αυτούς κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μασάζ στον αυχένα, τους μηρούς και τις γάμπες.
  • Διεγέρτης σημείων trigger (13x10x10 cm): Ένα αξεσουάρ με 4 "αιχμές" που χρησιμοποιείται για τη στοχευμένη χαλάρωση των τεταμένων μυών. Ένα έντονο μασάζ θα βοηθήσει στην καταπράυνση του πόνου και στην απομάκρυνση κάθε έντασης στο σώμα, παρέχοντας άμεση ανακούφιση.

 Και τα δύο μασάζ είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικό ξύλο υψηλής ποιότητας, καθιστώντας τα ανθεκτικά και εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια χρήσης. Δεν συνιστάται ο καθαρισμός των εργαλείων με νερό- αντίθετα, θα πρέπει να χρησιμοποιείται απολυμαντικό διάλυμα και στη συνέχεια να σκουπίζονται με καθαρό πανί και να στεγνώνουν. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η παραμόρφωση και οι ρωγμές του ξύλου.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:2

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .