ΞΥΛΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ SET 4 (Cube, Cross, Birdy, Stick)

35,84 €
32,90 €
You save:
2,94 €
35.84
-2,94 €
ΣΕ ΣΤΟΚ: 16
SKU: WMRS4
instock-amesi-paralabi.jpg
Ένα σετ ξύλινων εργαλείωνρεφλεξολογίας - μασάζ που είναι ιδανικά για βαθύ μασάζ των χεριών, των ποδιών και της πλάτης με δυνατή πίεση.

Ένα σετ ξύλινων εργαλείωνρεφλεξολογίας - μασάζ που είναι ιδανικά για βαθύ μασάζ των χεριών, των ποδιών και της πλάτης με δυνατή πίεση.ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ υποστηρίζουν τέλεια το έργο του θεραπευτή, χωρίς να επιβαρύνουν πολύ τα χέρια του. Το ειδικό σχήμα και το προφίλ τους επιτρέπουν την ακριβή διέγερση και την επίτευξη πίεσης βαθιά  στο σώμα.

Σχήματα:

  • Κύβος Μασαζ cube 5.5x5.5 cm Το εργαλείο μασαζ σε σχήμα κύβου σάς επιτρέπει να πατάτε πολλά σημεία ενεργοποίησης ταυτόχρονα. Κατάλληλο για μασάζ χεριών, ποδιών και πλάτης με ελαφριά ή σταθερή πίεση.

  • T-shaped  σταυρός cross 11x10 cm Ο σταυρός μασάζ εφαρμόζει πολύ καλά στο χέρι και επιτρέπει την ισχυρή, στοχευμένη θεραπεία των σημείων ενεργοποίησης.

  • Το κλασικό "Bridy" 10x5 cm. Χρησιμοποιείται για μασάζ στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη, χρησιμοποιείται για την τόνωση των μυών με λίγη προσπάθεια του θεραπευτή

  • Στικ ρεφλεξολογίας 14x5 cm. Παραδοσιακό στικ για μασάζ για πίεση στα πόδια και για ρεφλεξολογία.

ΞΥΛΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣΑΖProduct Tags