ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΤΟΣΕΝΤΟΝΑ ΑΡΑΧΝΟΥΦΑΝΤΟ - NON WOVEN ΛΕΥΚΟ Μ:70M ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (12 ΤΕΜ.)

40,92 €
SKU: ETSNW12
instock-amesi-paralabi.jpg
ΧΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΤΟΣΕΝΤΟΝΑ ΑΡΑΧΝΟΥΦΑΝΤΟ - NON WOVEN XΑΡΤΙ ΛΕΥΚΟ Μ:70M ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (12 ΤΕΜ.)

Χαρτοσέντονα ποιότητας Non Wooven

Ιδανικό για όλα τα ιατρικά κρεβάτια , κρεβάτια φυσικοθεραπείας και κρεβάτια μασάζ.

Προσφέρεται σε ρολά μήκους 70m και πλάτους της επιλογής σας (50cm , 60 cm ή 70 cm)

Κατασκευάζεται από μη υφασμένο υλικό (non-woven) εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής

Το εξεταστικό ρολό είναι μιας χρήσης

Συσκευασία Πώλησης: κούτα 12τμχ

Η τιμή αναφέρεται στη συσκευασία πώλησης (κούτα)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό Αραχνούφαντο
Πλαστικοποιημένο Όχι
Χρώμα Λευκό
Τεμάχια 12 τμχ

Διαστάσεις

Πλάτος 50 cm, 60 cm , 70 cm
Μήκος 70 m

Γιατί να επιλέξετε εξεταστικά χαρτοσέντονα non-woven?

Το χαρτοσέντονο αυτό δίνει μια καλύτερη αίσθηση στη επαφή με το δέρμα του ασθενούς και επιπλέον είναι πιο όμορφα και πιο εκλεπτισμένα. Ωστόσο, αν χρησιμοποιείται λάδια μασάζ , τότε πιθανώς να υπάρχει μια μικρή διαρροή στο κρεβάτι μασάζ. Χρησιμοποιούνται σε ιατρεία , φυσικοθεραπευτήρια αλλά κια κέντρα αισθιτικής. Επιπλέον, δεν κάνουν τον χαρακτηριστικό "κρατς" θόρυβο που κάνουν τα χαροσέντονα ενώ έχουν καλύτερη επαφή στο τραπέζι και δεν γλιστράνε. Αφήνουν το δέρμα να αναπνέει καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα εξεταστικά χαρτοσέντονα όπως τα δίφυλα ή αυτά με επικάλυψη νάιλον. Αποτελείται από ένα φύλλο non- woven ιδιαίτερα ανθεκτικό και υδράντοχο.

 χαρτοσεντοναProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:12

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .