Κρέμα Massage-Μάλαξης- Skin Essentials 1lt

10,99 €
SKU: PAP101704
instock-amesi-paralabi.jpg
Κρέμα Massage-Μάλαξης- Skin Essentials by Papoutsanis

 Ελληνικής παρασκευής Premium κρέμα μασάζ - μάλαξης 1lt  ιδανική για χρήση στη φυσικοθεραπεία και χειρομάλαξη. Είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση και απλώνεται εύκολα χωρίς να στεγνώνει αμέσως.

Η σύνθεση της περιέχει ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, βούτυρο και πολυσακχαρίτη και προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Κατασκευασμένη στην Ελλάδα.

 

 

 

Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .