ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΠΛΑΤΗΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ HABYS

12,40 €
SKU: HAB-POSTKOR
instock-amesi-paralabi.jpg
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πορώδη και αναπνέοντα αφρώδη υλικά, ανθεκτικός και ταυτόχρονα ελαφρύς και πολύ άνετος στη χρήση.

ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΠΛΑΤΗΣ κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πορώδη και αναπνέοντα αφρώδη υλικά, ανθεκτικός και ταυτόχρονα ελαφρύς και πολύ άνετος στη χρήση. Χρησιμοποιείται τακτικά, βελτιώνει τη στάση του σώματος και αποτρέπει την κύφωση, βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο και τη μυϊκή ένταση. Είναι ελαφρύ και διακριτικό, προσκολλάται τέλεια στη σιλουέτα. Μπορείτε να το φοράτε στο σπίτι, στη δουλειά, τόσο σε καθιστή όσο και σε όρθια θέση, καθώς και κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή άλλων δραστηριοτήτων, φροντίζοντας για τη σωστή στάση του σώματος (ΟΡΘΟΣΩΜΙΑ) και την υγιή σπονδυλική στήλη. Η χρήση ενός διορθωτή στάσης αναπτύσσει τη συνήθεια της ευθείας βαck.

Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΣΕ M, L.

 • Το μέγεθος M συνιστάται για ενήλικες και παιδιά ηλικίας 10-14 ετών, με περίμετρο στήθους 80-90cm.
 • Το μέγεθος L συνιστάται για ενήλικες με περιφέρεια στήθους 90-100 cm.

Η ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ  Habys είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικά άνετα και ελαφριά, αλλά ανθεκτικά υλικά. Τα 2 μαλακά μαξιλαράκια ώμου από πορώδη και λεπτό αφρό, μειώνουν την πίεση των ιμάντων, εξασφαλίζοντας βέλτιστη άνεση κατά την καθημερινή χρήση.

Με τον ΔΙΟΡΘΩΤΗ ΣΤΑΣΗΣ Habys, μπορείτε να φροντίζετε για τη σωστή στάση του σώματος ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και τι κάνετε, χωρίς να θυσιάζετε την άνεση κατά τη μετακίνηση. Μπορείτε να το φορέσετε ή να το βάλετε κάτω από τα ρούχα σας, εργαζόμενοι ελεύθερα, ξεκουραζόμενοι ή περνώντας τον χρόνο σας ενεργά.

ΖΩΝΗ ΓΙΑ ΙΣΙΑ ΠΛΑΤΗ

Ο ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΠΛΑΤΗΣ HABYS ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ:

 • Υλικά υψηλής ποιότητας.
 • Υψηλή άνεση χρήσης.
 • Τα πορώδη και αναπνεύσιμα υλικά αφρού αποτρέπουν την εφίδρωση.
 • Δεν προκαλούν μώλωπες στο δέρμα - 2 μαλακά μαξιλαράκια ώμου από ελαφρύ και λεπτό αφρώδες υλικό, μειώνουν την πίεση των ιμάντων, εξασφαλίζοντας βέλτιστη άνεση κατά την καθημερινή χρήση.
 • Χάρη στους δύο ρυθμιζόμενους ιμάντες, επιτρέπει την τέλεια προσαρμογή στη σιλουέτα, χάρη στην οποία ο διορθωτής είναι πολύ διακριτικός στη χρήση.
 • Φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα. Ο διορθωτής μπορεί να φορεθεί τόσο πάνω όσο και κάτω από τα ρούχα, απευθείας στο σώμα.
 • Σχεδιασμένο τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά σχολικής ηλικίας, ανάλογα με την περιφέρεια του στήθους.

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΣΙΑ ΠΛΑΤΗ

Εγχειρίδιο χρήσης ΖΩΝΗΣ ΠΛΑΤΗΣ

 • Περάστε τους 2 ιμάντες μέσα από τους πλαστικούς σφιγκτήρες.
 • Βάλτε τον διορθωτή πρώτα στον ένα ώμο και μετά στον άλλο, όπως ακριβώς σε ένα σακίδιο πλάτης.
 • αυτόχρονα, πιάστε τους δύο ιμάντες που κρέμονται και σφίξτε τους έτσι ώστε να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σας
 • Στερεώστε τους ιμάντες και ελέγξτε ξανά τη στάση του σώματός σας (η σωστή θέση είναι αυτή στην οποία η πλάτη σας είναι ίσια και ο διορθωτής δεν προκαλεί υπερβολική πίεση). Εάν είναι απαραίτητο, ρυθμίστε ξανά τους ιμάντες.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον διορθωτή στάσης Habys οπουδήποτε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και τι κάνετε, χωρίς να θυσιάζετε την άνεση κατά τη μετακίνηση.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ναρθηκα πλάττης Habys οπουδήποτε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και τι κάνετε, χωρίς να θυσιάζετε την άνεση κατά τη μετακίνηση.

Χάρη στη χρήση ελαφρών υλικών, είναι ιδανικό για άτομα που εργάζονται σε καθιστή θέση, π.χ. στο γραφείο, πίσω από το τιμόνι, φοιτητές και μαθητές. Χάρη στη χρήση ελαφρών, υψηλής ποιότητας υλικών, το concealer είναι πολύ διακριτικό στη χρήση. Μπορείτε να το φορέσετε ελεύθερα κάτω από σακάκι, πουλόβερ ή πουκάμισο.

Ο διορθωτής είναι επίσης ασφαλής για τα ρούχα - δεν διαθέτει τραχιά στοιχεία, προεξέχουσες αγκράφες ή συνδετήρες που θα μπορούσαν να τρίβουν, να φθείρουν ή να τραβήξουν τα ρούχα.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .