ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 10ML

28,90 €
SKU: BIO5213004631629
PARADOSI-30-meres.jpg
ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 10ML
CF_FLAVOUR
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 10ML

Εξάγεται από τα πέταλα του φυτού, με απόσταξη ατμού. Χρειάζονται περίπου 30 τριαντάφυλλα για να παραχθεί μία σταγόνα αιθέριου ελαίου γι’ αυτό και είναι τόσο πολύτιμο σε όλο τον κόσμο

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 20% (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ)

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ – ΤΟ ΦΥΤΟ
Επιστημονική ονομασία: Rosa. Περιγραφή: Θαμνώδες μεσαίου μεγέθους δέντρο που αριθμεί πάρα πολλά διαφορετικά είδη. Ιστορία: Από απολιθώματα γνωρίζουμε ότι το τριαντάφυλλο υπάρχει πάνω από 30 εκατομμύρια έτη στη γη. Αναφέρεται στις πηγές ως η «βασίλισσα των λουλουδιών» και έχει εμπνεύσει όχι μόνο την ιατρική αλλά και τα γράμματα και την τέχνη. Ο Ηρόδοτος μαρτυρεί ότι ο βασιλιάς Μίδας (6ος αι. π.Χ.) διώχθηκε από τον περσικό στρατό γιατί μετέφερε τις τριανταφυλλιές του στη Μακεδονία όπου εξορίστηκε! Μαρτυρίες για το φυτό υπάρχουν και από τον Θεόφραστο και τον Πλίνιο τον Πρεσβύτερο.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ – ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ «ΒΙΟΛΟΓΟΣ»
Τεχνική: Εξάγεται από τα πέταλα του φυτού, με απόσταξη ατμού. Χρειάζονται περίπου 30 τριαντάφυλλα για να παραχθεί μία σταγόνα αιθέριου ελαίου γι’ αυτό και είναι τόσο πολύτιμο σε όλο τον κόσμο. Χώρα προέλευσης: Βουλγαρία

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Ενυδατικό, τονωτικό, αντικαταθλιπτικό, εξισορροπητικό.

ΧΡΗΣΗ
Πολύ γνωστό για τις εξαιρετικές ενυδατικές του ιδιότητες ακόμα και στις ξηρότερες επιδερμίδες. Αγαπημένο συστατικό σε ποιοτικές κρέμες προσώπου και σώματος. Καταπολεμά ναυτία και κακή κυκλοφορία. Επιδρά θετικά στον νου και την ψυχή, εξισορροπώντας τα δυσαρμονικά συναισθήματα, την ένταση, τη δυσαρέσκεια, την απογοήτευση, τη ζήλεια, τον θυμό, τη μελαγχολία και είναι φυσικό αντικαταθλιπτικό.
Αρωματοθεραπεία: 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο Τριαντάφυλλου στην ειδική κεραμική συσκευή για ψυχική, πνευματική και σωματική εναρμόνιση και ζεστό αισθησιασμό στην ατμόσφαιρα.
Φυσικά καλλυντικά: λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο Τριαντάφυλλου σε 50 ml έλαιο βάσης Άγριου Τριαντάφυλλου ή Τζοτζόμπα, αποκαθιστά την υγρασία σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Συναισθηματική εξισορρόπηση: ρίξτε 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο Τριαντάφυλλου σε ένα μαντίλι και εισπνεύστε. Εναλλακτικά, σε ένα μαντίλι κάτω από το μαξιλάρι. Για επιλόχειο κατάθλιψη, βυθιστείτε σε μπανιέρα με 10 σταγόνες αιθέριου ελαίου Τριαντάφυλλου.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .