ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΣ 4 ΤΕΜ

27,50 €
ΣΕ ΣΤΟΚ: 16
SKU: 101547
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΣ 4 ΤΕΜ

ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΣ 4 ΤΕΜ.

 
ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΣ κατασκευασμένες από διαφανή σιλικόνη, ελαστικές - ιδανικές για εφαρμογή σε ανώμαλα μέρη όπως ο αγκώνας, το γόνατο ή σπονδυλική στήλη!

Υψηλή δύναμη αναρρόφησης λόγω ειδικής διαμόρφωσης. Το κενό δημιουργείται με συμπίεση και συμπίεση της ΒΕΝΤΟΥΖΑΣ.

Με βάση την παραδοσιακή κινεζική θεραπεία με ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ, αυτές οι ελαστικές κεφαλές είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά διαφανή σιλικόνη ποιότητας τροφίμων. Αυτός ο τύπος υλικού σιλικόνης είναι απολύτως υγιειής και έχει καλή αντοχή σε οξέα, αλκάλια, καθώς και σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες.
Οι ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ  είναι πολύ εύχρηστες και απολύτως ασφαλείς στη χρήση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο από ειδικούς, αλλά είναι επίσης κατάλληλοι για την ιδιωτική ομοιοπαθητική για τη θεραπεία της μυϊκής έντασης, ή επίσης για εφαρμογή κατά της κυτταρίτιδας και της αποστράγγισης της λέμφου.
θετικά χαρακτηριστικά: Οι ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ μπορούν να προσαρτηθούν στις  περισσότερες περιοχές του σώματος χωρίς τη βοήθεια άλλου ατόμου. Η επιφάνεια αναρρόφησης των κεφαλών βεντούζας είναι ελαστική και μπορεί επομένως να εφαρμοστεί και σε ανώμαλες επιφάνειες δέρματος στις οποίες οι γυάλινες βεντουζες δεν θα συγκρατούσαν ή θα μπορούσαν να συγκρατηθούν ελάχιστα (π.χ., αγκώνα, γόνατο, αυχενική σπονδυλική στήλη). Η δύναμη αναρρόφησης είναι ισχυρή και μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί χωρίς να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα.
Συμβουλή: Βρέξτε ελαφρά την επιφάνεια αναρρόφησης ή κάντε μασάζ με το ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ
Πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ακόλουθες σημειώσεις:
Οι ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ δεν πρέπει να τοποθετούνται στο δέρμα για περισσότερο από 10 λεπτά.


Το σετ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ  αποτελείται από 4 κεφαλές με διαφορετικές διαμέτρους, ώστε να έχει το σωστό μέγεθος για κάθε θέση σώματος.
 
ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ - ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ :
  • 2,5cm
  • 4cm
  • 5cm
  • 6cm


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:4