ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΣΕΤ ΤΩΝ 4 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

14,90 €
SKU: OEMCCS4
instock-amesi-paralabi.jpg
SILICON CUPS FOR CUPPING SET OF 4

ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ διάφανες σε τέσσερα μεγέθη XSmall, Small, Meduim, Large 

 Διάφανες, το σετ περιλαμβάνει 1τμχ από κάθε μέγεθος

  • Σιλικόνη ιατρικής χρήσης, χωρίς οσμές
  • Διάφανη για παρατήρηση των αντιδράσεων του δέρματος και των μαλακών ιστών
  • Σε 4 μεγέθη για δυνατότητα εφαρμογής σε όλα τα μέρη του σώματος 
  • Οι ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ είναι ιδανικεσ και για ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

Η θεραπεία με βεντούζες αποτελεί μια αρχαία τεχνική εναλακτικής ιατρικής. Ο θεραπευτής τοποθετεί τις ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ , ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΓΥΑΛΙΝΕΣ για μερικά λεπτά, ανασηκώνοντας το δέρμα και αιματώνοντας την περιοχή. Θεωρητικά, οι βεντούζες για τη θεραπεία του πόνου, της φλεγμωνής , αλλά βοηθάει και στη χαλάρωση και γενικότερα το well-being.  

Οι θεραπεία με βεντούζες μπορεί να είναι τώρα στη μόδα αλλά υπάρχει απο τα αρχαία χρόνια στον Αιγυπτιακό και τον Κινέζικο πολιτισμό. Το αρχαιότερο βιβλίο που περιγράφει για την θεραπεία με βεντούζες χρονογείται απο 1550π.χ. (Ebers Papyrus)Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:4

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .