ΒΕΛΟΝΕΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΧΕΡΙΩΝ - Sujok Hand

5,19 €
You save:
0,29 €
0,29 €
SKU: DB132
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
ΒΕΛΟΝΕΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΧΕΡΙΩΝ - Sujok Hand

ΒΕΛΟΝΕΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ - Sujok Hand 

Το κορεατικό όνομα είναι Soo Ji Chim, το οποίο σημαίνει βελόνα βελονισμού για το χέρι και το πόδι. Ένα άλλο όνομα είναι  βελόνα Su Jok. Από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβή ελατηρίου (σπειροειδής) (13mm). 

  • Εργονομική σπειροειδής λαβή 
  • Σώμα βελόνας από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σε φάκελο ανά 10 βελόνες 
  • Μέγεθος 0,18x8 mm 
  • Συσκευασία: 100 τεμ

Η DongBang Medical είναι μια κορεατική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1985. Κατά τα τελευταία 30 χρόνια, έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία ιατρικών συσκευών που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα βελόνων βελονισμού, cupping θεραπευτικών προϊόντων, προμήθειες moxibustion και άλλα κινεζικά παραδοσιακά ιατρικά προϊόντα . Όλα τα προϊόντα που παράγουν είναι κατασκευασμένα για να πληρούν τα αυστηρά κορεατικά ιατρικά πρότυπα κατασκευής.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:100

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .