GU ENERGY CHEWS 60G

4,60 €
SKU: GEC6797
PARADOSI-30-meres.jpg
Τα GU Energy Chews, τα Μασώμενα Ενεργειακά Kαραμελάκια της GU, χαρίζουν μια διαφορετική νότα σε σχέση με τα κλασικά GU Energy Gels, και δίνουν λύση σε εκείνες τις στιγμές που τα χρειάζεσαι!

GU ENERGY CHEWS 60G

Τα GU Energy Chews, τα Μασώμενα Ενεργειακά Kαραμελάκια της GU, χαρίζουν μια διαφορετική νότα σε σχέση με τα κλασικά GU Energy Gels, και δίνουν λύση σε εκείνες τις στιγμές στο τρέξιμο, στο ποδήλατο, στο ski, στο κολύμπι, στο ορεινό περπάτημα, στην ορειβασία, στο crossfit… που απλά θέλετε κάτι να μασήσετε. Εννοείται ότι με τα GU Energy Chews εξακολουθείτε να λαμβάνετε όλα τα οφέλη της επιστημονικά προηγμένης σύστασης των GU Energy Gels.

Μερικά από τα βασικά σημεία στη σύσταση των GU Energy Chews

Όπως τα GU Energy Gels, έτσι και τα GU Energy Chews περιέχουν ένα ισορροπημένο μίγμα από σύνθετους υδατάνθρακες (μαλτοδεξτρίνη) και απλούς υδατάνθρακες (σιρόπι από φυτό ταπιόκα και ζαχαροκάλαμο) σαν βάση για να μεταφέρουν γρήγορα και αποδοτικά ενέργεια, έτοιμη προς χρήση. Κάθε υδατάνθρακας παίζει συγκεκριμένο και ζωτικό ρόλο στην παροχή ενέργειας στο σώμα σας. Ο συνδυασμός των υδατανθράκων που περιέχουν τα GU Energy Chews, σας δίνει ενέργεια γρήγορα, άμεσα, και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για να μην αναφέρουμε ότι σας βοηθάνε να αισθάνεσθε καλύτερα στο rebound, δηλαδή στην επόμενη προπόνησή σας.

Φυσικά υπάρχουν πολύ περισσότερα συστατικά στα GU Energy Gels και στα GU Energy Chews από μόνον απλούς και σύνθετους υδατάνθρακες. Και τα δύο περιέχουν αμινοξέα διακλαδιζόμενης αλυσίδας (λευκίνη, βαλίνη, ισολευκίνη), τα οποία προσφέρουν επιπλέον ενέργεια κατά την διάρκεια της άσκησης, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διατήρηση της συγκέντρωσης και επιταχύνουν την μυϊκή αποκατάσταση μετά από μια σκληρή προπόνηση ή αγώνα. Τα GU Energy Chews είναι τα μόνα μασώμενα ενεργειακά καραμελάκια στην αγορά που περιέχουν αμινοξέα. Κάθε δόση (8 καραμελάκια) GU Energy Chews περιέχει 450-480mg αμινοξέων!

Τα GU Energy Chews περιέχουν και σοβαρά επίπεδα ηλεκτρολυτών, τα οποία όταν συνοδεύονται από νερό, σας βοηθάνε να παραμένετε ενυδατωμένοι, να αποφεύγετε τις κράμπες και να δουλεύετε στο μέγιστο, χωρίς να πέφτει η απόδοσή σας. Με τα GU Energy Chews αναπληρώνετε σημαντικό μέρος των συστατικών που χάνει το σώμα σας με την εφίδρωση. Τα GU Energy Chews περιέχουν 40mg νάτριο και 40mg κάλιο ανά δόση (1 δόση = 8 GU Energy Chews).

Η καφεΐνη παρέχει σημαντικά οφέλη στους αθλητές κατά την διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα, καθώς διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα (ΚΝΣ), αυξάνει την έκριση της αδρεναλίνης και βοηθάει το σώμα να μεταβολίσει το λίπος σαν ενέργεια. Τα GU Energy Chews είναι διαθέσιμα σε πέντε γεύσεις, μια εκ των οποίων (Strawberry) περιέχει 20mg καφεΐνης ανά δόση (1 δόση = 8 GU Energy Chews).

Οδηγίες χρήσεως: Κάθε πακετάκι GU Energy Chews περιέχει 16 ενεργειακά καραμελάκια που ισοδυναμούν με 2 δόσεις. Καταναλώστε 8 καραμελάκια, δηλαδή μια δόση, ανά 45-60’ άσκησης μαζί με λίγο νερό, ακριβώς όπως κάνετε και με τα GU Energy Gels. Κάθε πακετάκι GU Energy Chews θα σας δώσει ενέργεια για περίπου 1ω30’.

Τα GU Energy Chews έχουν βελτιωμένη σύνθεση, γεύση, αίσθηση στα δόντια και ανανεωμένη συσκευασία για το 2022.

Χαρακτηριστικά:

  • Νέο πακετάκι σε μορφή bag που αντικαθιστά το προηγούμενο τύπου sleeve. Η νέα συσκευασία περιέχει 16 ενεργειακά mini καραμελάκια που αντιστοιχούν σε δύο δόσεις. Η κάθε δόση είναι 8 mini καραμελάκια. Τα νέα Energy Chews είναι μικρότερα σε σχήμα, μασιούνται πιο εύκολα και γρήγορα, έχουν βελτιωμένη υφή, σύνθεση και γεύση, προσφέροντας την ίδια ενέργεια και ευχαρίστηση.
  • Πακετάκι δύο δόσεων (περιέχει 16 καραμελάκια) με 90 θερμίδες στη δόση (η δόση είναι 8 καραμελάκια) που περιέχουν υδατάνθρακες που θα σας δώσουν ενέργεια και θα καθυστερήσουν την κόπωση, διατηρώντας συγχρόνως γεμάτες τις αποθήκες γλυκογόνου.
  • Νάτριο: 40mg από τον βασικότερο ηλεκτρολύτη που αποβάλλεται με τον ιδρώτα. Το νάτριο βοηθάει στην ενυδάτωση και στην διατήρηση της ισορροπίας υγρών, και προστατεύει από την αφυδάτωση και τις κράμπες.
  • Υδατάνθρακες: Η GU χρησιμοποιεί δύο πηγές υδατανθράκων διατηρώντας υψηλά τα επίπεδα γλυκόζης για μεγαλύτερο διάστημα κατά τη διάρκεια της άσκησης. Τα GU Energy Chews περιέχουν ένα ισορροπημένο μίγμα από σύνθετους υδατάνθρακες (μαλτοδεξτρίνη) και απλούς υδατάνθρακες (σιρόπι από φυτό ταπιόκα και ζαχαροκάλαμο) για να μεταφέρουν γρήγορα και αποδοτικά ενέργεια, χαρίζοντάς σας συνολικά 22 γραμμάρια υδατάνθρακα στην δόση.
  • Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλυσίδας (BCAA): Τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης αυξάνουν τη πνευματική συγκέντρωση και την μυϊκή αποκατάσταση. Η κάθε δόση GU Energy Chews περιέχει 400mg αμινοξέων (λευκίνη, βαλίνη, ισολευκίνη), ανάλογα με την γεύση!
  • Καφεΐνη: Η γεύση GU Energy Chews που περιέχει καφεΐνη (Strawberry), έχει μικρή δόση 20mg φυσικής καφεΐνης από εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (green tea extract) για τον μεταβολισμό του λίπους σε ενέργεια.
  • Βολική συσκευασία: Η νέα επανασχεδιασμένη, απλή και πιο εύκολη στη χρήση συσκευασία τύπου “bag” είναι εύκολη στο κράτημα και στην μεταφορά και περιέχει δύο δόσεις (16 καραμελάκια).
  • Τα GU Energy Chews είναι διαθέσιμα σε 5 απίθανες γεύσεις.
  • Gluten & Dairy Free, Vegan: Δεν περιέχουν γλουτένη και γαλακτοκομικά, είναι κατάλληλα για χορτοφάγους.
  • Τα GU Energy Chews φέρουν την γνωστοποίηση του ΕΟΦ

Διατροφικά Στοιχεία:

GU002-48608.jpg



Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .