X-FIT 3HP I-RUN ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

1949,00 €
SKU: XF06-003-302
not_available.gif
Ο i-Run είναι ένας διαφορετικός διάδρομος. Ένας διάδρομος σχεδιασμένος με δεδομένα που έρχονται από το σήμερα και το αύριο

X-FIT 3HP I-RUN ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Με μία ματιά!

Η διάδραση με την καθημερινότητα της πλειοψηφίας των ανθρώπων σήμερα πραγματοποιείται μέσα από μία ή και παραπάνω οθόνες. Ο i-Run είναι ένας διαφορετικός διάδρομος. Ένας διάδρομος σχεδιασμένος με δεδομένα που έρχονται από το σήμερα και το αύριο. Ένας διάδρομος που σου δίνει επιπλέον κίνητρα να κάνεις προπόνηση κάθε μέρα με γνώμονα τη διασκέδαση και την απόλυτη ασφάλεια.

 • Πανίσχυρο αθόρυβο μοτέρ 3hp
 • Οθόνη 15.6’’ TFT/Σύνδεση  Wifi & Bluetooth
 • Εφαρμογές: Facebook, Instagram, Netflix, κ.α.
 • Βάρος μηχανήματος 120 kg
 • 5 χρόνια εγγύηση
Κάτι διαφορετικό

Ο i-Run ξεχωρίζει από τους περισσότερους διαδρόμους γυμναστικής οικιακής χρήσης και αυτό γιατί συμβαδίζει απόλυτα με τις ανάγκες σου και τις συνήθειές σου. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι διαθέτει μια οθόνη αφής TFT 15,6 ιντσών η οποία δεν είναι ένα τυπικό display. Διαθέτει λογισμικό android και μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε συσκευή σου μέσω Bluetooth. Συνεπώς, ό,τι έχεις στο κινητό ή το tablet σου τώρα είναι και στην οθόνη του διαδρόμου σου. Τώρα κάνεις προπόνηση και βλέπεις την σειρά ή την ταινία που θέλεις τρέχοντας. YouTube, Netflix, Spotify και όλα τα social media μπροστά σου χωρίς να χάνεις χρόνο από την καθημερινή άσκησή σου!

Μιλάει σε όλους

Ο i-Run απευθύνεται σε όλους! Διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα διάδρομο γυμναστικής αξιόπιστο μα πάνω απ' όλα είναι ένα εργαλείο για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Φτάνει μόνο να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου για τη δημιουργία προφίλ χρήστη και να παρακολουθείς την πορεία προς το στόχο σου. Έχεις 32 διαφορετικά προεγκατεστημένα προγράμματα άσκησης για να ακολουθήσεις. Στην οθόνη έχεις τις ενδείξεις χρόνου, ταχύτητας, κλίσης, απόστασης, παλμών και θερμίδων. Όταν ολοκληρώσεις την προπόνησή σου έχεις το Workout Summary, έτσι θα έχεις πάντα μια σαφή απεικόνιση της προόδου σου.

Βασικές ρυθμίσεις

Ακριβώς μπροστά σου και κάτω από την οθόνη αφής, υπάρχει το ταμπλό με τις βασικές – γρήγορες ρυθμίσεις. Από εκεί επιλέγεις γρήγορα την επιθυμητή ταχύτητα, το επίπεδο κλίσης, το πρόγραμμα Cool Down για το «σβήσιμο» της προπόνησης όπως και τις επιλογές Start και Stop. Στις χειρολαβές επίσης έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ταχύτητα και κλίση. Ταυτόχρονα εκεί γίνεται και η μέτρηση των καρδιακών παλμών στις ειδικές επαφές.

Δύναμη, όπως X-Fit

Εξοπλισμένος με ένα από τα πλέον μπαρουτοκαπνισμένα μοτέρ της X-Fit 3 ίππων και ταχύτητες από 1 χιλιόμετρο ανά ώρα, μέχρι και 20. Αθόρυβο και αξιόπιστο για να απολαμβάνεις κάθε φορά την προπόνησή σου στο μέγιστο δυνατό. Το βάρος του είναι 120 κιλά και το μέγιστο βάρος χρήστη φτάνει τα 130. Διαθέτει ηλεκτρική κλίση 15 επιπέδων και αντικραδασμικό δάπεδο για προστασία των αρθρώσεων και της μέσης. Η επιφάνεια του ιμάντα είναι 152 εκατοστά μήκος και 52 εκατοστά πλάτος, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη άνεση κινήσεων.

Διαστάσεις και μεταφορά

Αν και το βάρος του είναι 120 κιλά μεταφέρεται με μεγάλη ευκολία μόλις αναδιπλωθεί. Η αναδίπλωση του γίνεται πανεύκολα με το σύστημα EasyLift και καταλαμβάνει περιορισμένο χώρο. Οι διαστάσεις του όταν είναι ανοιχτός Μ: 205 x Π: 85 x Υ: 145 εκατοστά ενώ όταν είναι κλειστός Μ: 120 x Π: 85 x Υ: 165 εκατοστά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Μοτέρ: 3 hp

 • Ταχύτητα: 1-20km/h

 • Κλίση: Ηλεκτρική 0% - 15%

 • Οθόνη: 15.6'' TFT Touch

 • Μέτρηση καρδιακών παλμών: Στις λαβές

 • Διαστάσεις (ανοιχτός): Μ: 205cm x Π: 85cm x Υ: 145cm

 • Διαστάσεις (κλειστός): Μ: 120cm x Π: 85cm x Υ: 165cm

 • Επιφάνεια ιμάντα: Μ: 152cm x Π: 52cm

 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 130kg

 • Βάρος μηχανήματος: 120kg

 • Ενδείξεις: Χρόνος, ταχύτητα, απόσταση, παλμοί, θερμίδες, κλίση

 • Προγράμματα: 32Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .