X-FIT ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ APOLLO 4HP

1499,00 €
You save:
50,00 €
50,00 €
SKU: XF06-003-289
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Ο X-FIT APOLLO κάνει τη γυμναστική αποτελεσματική, ευχάριστη και διασκεδαστική.

X-FIT ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ APOLLO 4HP

To να έχεις έναν διάδρομο στο σπίτι έχει πολλά οφέλη: Γυμνάζεσαι στην άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις σε ένα γεμάτο γυμναστήριο και να περιμένεις για να περπατήσεις ή να τρέξεις. Μπορείς να περπατάς ή να τρέχεις ότι ώρα θες, για όση ώρα θες, με ό,τι ρούχα θες, ακούγοντας τη μουσική ή βλέποντας την ταινία που θες.

 1. Πανίσχυρος διάδρομος γυμναστικής
 2. Ισχυρό αθόρυβο μοτέρ Cont.4hp-Peak 5.5hp
 3. Εύκολη αναδίπλωση & μετακίνηση
 4. Βάρος μηχανήματος 115 Kg
 5. 5 χρόνια εγγύηση

Ακούγονται συναρπαστικά όλα αυτά;

Αν ναι, μπορείς να προχωρήσεις σε αυτό το κείμενο γιατί πρόκειται να παρουσιάσουμε τον κορυφαίο οικιακό διάδρομο, τον X-FIT APOLLO.
Και μόνο με την εμφάνισή του, ο X-FIT APOLLO μπορεί να εγγυηθεί ότι η προπόνηση σε αυτό τον διάδρομο θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Τα 115 κιλά της συνολικής κατασκευής του X-FIT APOLLO, αλλά και οι διαστάσεις του ιμάντα, σου δημιουργούν μια απίστευτη σταθερότητα και ασφάλεια στο περπάτημα ή το τρέξιμο, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, παρέχοντας όμως την ίδια στιγμή την κορυφαία αντικραδασμική προστασία στα γόνατα, τους αστραγάλους και τη μέση, κάνοντας έτσι τη γυμναστική όχι μόνο ασφαλή αλλά και πλήρως αποδοτική. Κι αν το βάρος του ίδιου του διαδρόμου είναι τεράστιο, οι τέσσερις ρόδες στις οποίες στηρίζεται κάνει την μετακίνηση του εύκολη ακόμα και από ένα άτομο. Τώρα μπορείς λοιπόν να αλλάζεις θέση στο διάδρομο σου, μέσα στο χώρο σου, ανάλογα με την διάθεση της στιγμής.
O X-FIT APOLLO έχει παροχή για σύνδεση με το κινητό ή το MP3 σου, USB για αυτόματη αναπαραγωγή της αγαπημένης σου μουσικής από τα ενσωματωμένα ηχεία αλλά και ειδική θέση για να ακουμπάς το tablet σου και να παρακολουθείς μία ταινία, σειρά ή και να σερφάρεις στο Internet.

Ο X-FIT APOLLO κάνει τη γυμναστική αποτελεσματική, ευχάριστη και διασκεδαστική.

Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και στους ανθρώπους που αγαπάς.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Μοτέρ: 4 ίπποι (συνεχούς χρήσης)
 • Ταχύτητα: 1-22χλμ/ώρα
 • Ανάκλιση: 0%-15%
 • Επιφάνεια ιμάντα: 150 x 53 cm
 • Προγράμματα: 64
 • Eιδικό πρόγραμμα BodyFat για μέτρηση σωματικού λίπους
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 Kg
 • Βάρος μηχανήματος: 115 kg
 • Διαστάσεις: Μ: 200cm, Υ: 160cm, Π: 93cm
 • Μέτρηση καρδιακών παλμών: στις Λαβές
 • Ειδική θέση USB και υποδοχή για Mp3.
 • Ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth για απομακρυσμένη χρήση μέσω φορητής συσκευής.
 • Πιστοποίηση EN957

 Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .