PILATES REFORMER STUDIO ALPHA PILATES

2653,60 €
SKU: APSR
PARADOSI-3-10-MERES.jpg
ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ PILATES REFORMER STUDIO ALPHA PILATES

PILATES REFORMER STUDIO ALPHA PILATES

Το Studio Reformer της ALPHA PILATES SYSTEMS είναι ένα νέο εύχρηστο μοντέλο Reformer της μεθόδου Pilates παρέχοντας στον ασκούμενο μια πληθώρα επιλογής ασκήσεων γυμνάζοντας όλο το σώμα.

Οι λειτουργίες του Pilates Reformer προσφέρουν την δυνατότητα προσαρμοσμένης άσκησης χάρη στην ευκολία αλλαγής αντιστάσεων, γρήγορη κι εύχρηστη αλλαγή κλίσης του footbar, ενώ το καρότσι του είναι αθόρυβο, χαρίζει άνεση και ανατομική στήριξη και ομαλή κίνηση μεγάλου εύρους.

Το ύψος του Studio Reformer της Alpha Pilates είναι ψηλότερο από τα συνηθισμένα κρεβάτια πιλάτες, με σκοπό την ευκολότερη διαχείριση του από τους Pilates Instructors, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει τους ασθενείς και ηλικιωμένους ασκούμενους να κάτσουν ευκολότερα, καθώς τα μυοσκελετικά προβλήματα δεν τους επιτρέπουν να σκύψουν σε χαμηλότερα όργανα πιλάτες. Το πλάτος του ξύλινου σκελετού είναι στενότερο από το προκάτοχό του, χωρίς να επηρεάζεται το πλάτος της πλατφόρμας του βαγονιού, εξοικονομώντας χώρο στο Pilates Studio σας.

Τιμώντας τον διαχρονικό σχεδιασμό, ο ξύλινος σκελετός στο κρεβάτι πιλάτες έχει κομψές γραμμές με λείο φινίρισμα, ενώ η κατασκευή του είναι εξολοκλήρου χειροποίητη έχοντας επιλέξει μόνο τα καλύτερα υλικά όπως πάνελ μασίφ ξύλο οξιάς και inox ανοξείδωτο χάλυβα στη μπάρα ποδιών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά reformer pilates (ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ)

Σκελετός
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από πάνελ μασίφ ξύλο οξιάς πάχους 3cm για υψηλή αντοχή, με λείο φινίρισμα και ιδιαίτερο design.

Κινούμενη Πλατφόρμα – Βαγόνι
Η κινούμενη πλατφόρμα παρέχει πλήρως αθόρυβη και ομαλή κίνηση πάνω σε 8 ρόδες πολυουρεθάνης.

Footbar

Η μπάρα ποδιών αποτελείται από έναν στιβαρό, σταθερό και εύχρηστο μηχανισμό 5 διαφορετικών κλίσεων, κατασκευασμένο από inox ανοξείδωτο χάλυβα

Προφίλ Αλουμινίου – Μεταλλικά Στοιχεία
Τα προφίλ αλουμινίου έχουν πάχος 4mm για να αντέχουν υψηλά φορτία. Όλα τα μεταλλικά στοιχεία είναι από inox ανοξείδωτο χάλυβα ώστε να μην σκουριάζουν.

Ωμοστάτες
Τα ανατομικά μαξιλάρια των ώμων είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν άνεση. Η βάση τους είναι αποσπώμενη, ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν εξ ολοκλήρου και έχουν στύλους για να κρατούν τα σχοινιά από το πάτωμα.

Risers

Οι ξύλινοι ανυψωτήρες είναι αποσπώμενοι και επιτρέπουν στις περιστρεφόμενες τροχαλίες να ασκήσετε αντίσταση σε μεταβαλλόμενες γωνίες προς κάθε κατεύθυνση

Προσκέφαλο
Το ανατομικό προσκέφαλο παρέχει τρεις θέσεις προσαρμοσμένης στήριξης του αυχένα.

Standing Platform

Το standing platform του Reformer έχει αντιολισθητική ταινία με απαλή υφή για χρήση με γυμνό πόδι.

Ταπετσαρία
Η ταπετσαρία αποτελείται από τεχνόδερμα υψηλής αντοχής για βαριά χρήση, μαύρου χρώματος. Δυνατότητα επιλογής χρώματος. Η εσωτερική επένδυση της ταπετσαρίας αποτελείται από ειδικό αφρώδες υλικό εξαιρετικά υψηλής πυκνότητας ώστε να παρέχει στον ασκούμενο άνεση και ανατομική στήριξη.

Λαβές
Οι χειρολαβές είναι κατασκευασμένες από βαμβακερό υλικό υψηλής ποιότητας, με εσωτερική επένδυση από fleece για να παρέχουν άνεση και απαλή επαφή με το δέρμα.

Ελατήρια
Τα ελατήρια παρέχουν διαφορετικές αντιστάσεις, είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι με νικελωμένη επίστρωση και κωνικά άκρα, με περιστρεφόμενα πλαστικοποιημένα άγκιστρα διαφορετικών χρωμάτων.

Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του reformer πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Βάρος: 61 kg

Διαστάσεις : Μήκος 252cm x Πλάτος 65cm x Ύψος 45cm

Χρήση : Επαγγελματική

Μέγιστο προτεινόμενο βάρος ασκούμενου: 150kg

Λειτουργίες

 • Μπάρα ποδιών 5 θέσεων
 • Διαβάθμιση αντίστασης 2 θέσεων
 • Αποσπώμενοι ωμοστάτες
 • Αποσπώμενοι Risers
 • Προσκέφαλο 3 θέσεων
 • 5 ελατήρια μήκους 46 cm 4 διαφορετικών κλιμακωτών αντιστάσεων

Περιεχόμενα ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ PILATES REFORMER STUDIO ALPHA PILATES

 • Studio Reformer
 • 1 Jump board
 • 1 Sitting Box
 • 1 ζευγάρι διπλές λαβές double loop για χέρια και πόδια

ΕΓΓΥΗΣΗ reformer pilates (ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ)

Η ΑLPHA PILATES SYSTEMS εγγυάται ότι όλα τα όργανα γυμναστικής πληρούν προδιαγραφές υψηλής ποιότητας κατασκευής και παρέχει:

 • Εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.
 • 5 έτη εγγύηση για τον ξύλινο σκελετό.
 • 2 έτη εγγύηση για τα εξαρτήματα που είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο.
 • 1 έτος εγγύηση για τα ελατήρια, ιμάντες, σχοινιά, τροχαλίες και ρόδες.

Δεν υπάρχει πιθανώς εξοπλισμός Pilates πιο διάσημο από αυτόν των “κρεβατιών” πιλάτες. Το “ριφόρμερ” κάνει εντύπωση όταν βλέπεις για πρώτη φορά, και ακόμα πιο δραματική αλλαγή στο σώμα όταν το χρησιμοποιείς.

Τα “κρεβάτια” πιλάτες παρατάσσονται σε στούντιο Pilates σε όλο τον κόσμο. Οι τάξεις “κρεβατιών” πιλάτες είναι συνήθως μια από τις κύριες επιλογές στα στούντιο Pilates και συνεχίζουν να αναπτύσσονται ως μια τάση εξοπλισμού άσκησης στο σπίτι.

Έτσι τι κάνει το “ριφορμερ” (reformer pilates) τόσο ξεχωριστό; Πρώτον, ας πάρουμε μια ιδέα για το τι είναι και πώς λειτουργεί, και μετά θα εξετάσουμε τα οφέλη που μπορεί να έχει για το σώμα σας.

 ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ

Τι είναι ένα Pilates κρεβατι;

Κατασκευασμένο από τον ιδρυτή του Pilates Joseph Pilates, ο μεταρρυθμιστής είναι ένα κρεβάτι πλαίσιο με μια επίπεδη πλατφόρμα σε αυτό, που ονομάζεται το φορείο, το οποίο κυλάει εμπρός και πίσω στους τροχούς μέσα στο πλαίσιο. Το φορείο συνδέεται στο ένα άκρο του μετασχηματιστή με ένα σύνολο ελατηρίων. Τα ελατήρια παρέχουν επιλογές διαφορετικών επιπέδων αντοχής καθώς ο φορέας ωθείται ή τραβιέται κατά μήκος του πλαισίου. Το φορείο έχει μπλοκς, που κρατούν τον ασκούμενο από το να ολισθαίνει από το τέλος του μετασχηματιστή καθώς ωθούν ή τραβούν το φορείο.

Στο άνοιγμα του μεταρρυθμιστή, υπάρχει μια ρυθμιζόμενη ράβδος που ονομάζεται footbar. Η μπάρα ποδιών(footbar) μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα πόδια ή τα χέρια καθώς ο ασκούμενος μετακινεί το φορείο. Ο μεταρρυθμιστής διαθέτει επίσης μεγάλους ιμάντες με χειρολαβές σε αυτές που είναι προσαρτημένες στο πάνω άκρο του πλαισίου.

Μπορούν να τραβηχτούν με τα πόδια ή τους βραχίονες για να μετακινήσουν το φορείο επίσης. Το βάρος του σώματος και η αντοχή των ελατηρίων είναι αυτό που κάνει το φορείο λίγο ή πολύ δύσκολο να κινηθεί. Τα τμήματα μετασχηματιστών είναι ρυθμιζόμενα για διαφορετικά μεγέθη σώματος και διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων. Άρα το πιλάτες “ριφόρμερ” είναι για όλους, χωρίς διακρίσεις βάρους κλπ.

Οφέλη από ασκήσεις στο ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ

τΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ προσφέρει όλα τα περίφημα οφέλη του Pilates, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής δύναμηςευελιξίαςσυντονισμού και ισορροπίας. Αυτά τα πράγματα, με τη σειρά τους, οδηγούν σε βελτιώσεις καθημερινής ζωής, όπως καλύτερη στάσηχαριτωμένηαποτελεσματική κίνηση και για πολλούς ανακούφιση από τον πόνο που σχετίζεται με σωματικές ανισορροπίες, όπως ο πόνος στην πλάτη.

Οι επίπεδες κοιλιές, οι ισχυρές πλάτες, οι γοφώδεις γλουτοί και οι μηροί είναι κάποια από τα αποτελέσματα αυτής της άσκησης. Άλλος/εναλλακτικός εξοπλισμός του πιλάτες και ασκήσεις του μαξιλαριού Pilates το κάνουν, αλλά ο αναμορφωτής δημιουργεί ένα μοναδικό και ποικίλο περιβάλλον άσκησης.

ΤΟ PILATES REFORMER είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει κινήσεις πλήρους εμβέλειας, κάτι που είναι υπέροχο για την αύξηση της ευελιξίας, ενώ παράλληλα ενισχύει την ισχύ. Φαίνεται να καλεί το μήκος που θέλουμε να δημιουργήσουμε στο σώμα, και εκπαιδεύει το σώμα να διατηρήσει αυτό το μήκος.

Η ώθηση και το τράβηγμα με τα πόδια ή τους βραχίονες ενάντια στην αντίσταση των ελατηρίων, του φορείου και του σωματικού βάρους γενικά δημιουργούν δύναμη.

Οι ασκήσεις παρέχουν αρκετή αντίσταση και ποικιλία κινήσεων για να βοηθήσουν στην κατασκευή ισχυρών οστών. Και υπάρχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, οι εκκεντρικές μυϊκές συσπάσεις. Αυτό συμβαίνει όταν ένας μυς διατάσσεται καθώς αντιστέκεται σε μια δύναμη. Αυτό είναι ένα από τα κλειδιά για την επίτευξη των μακριών, ισχυρών μυών.

Η αστάθεια ενός κυλιόμενου φορείου με τα ελατήρια που βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα αντίστασης παρέχει όλα τα είδη προκλήσεων σταθερότητας που αναπτύσσουν την κεντρική δύναμη και προάγουν την καλύτερη ισορροπία. Για παράδειγμα, έχοντας μικρότερο μέρος του σώματος στο φορείο είναι ένας από τους τρόπους που οι ασκήσεις Pilates είναι σκληρότερες. Σημαίνει ότι περισσότερο σωματικό βάρος πρέπει να υποστηρίζεται από τον ασκούμενο, και το σώμα και το μηχάνημα πρέπει να ελέγχονται ακόμη περισσότερο από αυτόν. Παραδόξως, όταν τα ελατήρια βρίσκονται σε μια ελαφρύτερη θέση, ορισμένες ασκήσεις είναι πιο δύσκολες επειδή πρέπει να ελέγξουν και να σταθεροποιήσουν την κίνηση. Όσο ισχυρότερος πυρήνας, τόσο καλύτερη είναι η ισορροπία, η στάση του σώματος και η γενική ευημερία.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΩ PILATES REFORMER

Ενδυναμώνει ιδιαίτερα την μέση, αυχένα, πλάτη και απευθύνεται σε όλους.
Μπορεί να αποτελέσει ήπια γυμναστική για μία έγκυο γυναίκα, ασφαλή για έναν υπερήλικα και δυναμική για έναν αθλητή.
Επίσης, συστήνεται από ορθοπεδικούς και φυσικοθεραπευτές ως ο ιδανικός τρόπος εκγύμνασης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τραυματισμών.

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ PILATES ΚΑΙ CLINICAL PILATES?

Αρχικά ας ξεκαθαρίσουμε τί είναι το πιλάτες? Όπως είπε και ο επινοητής του είδους αυτού εκγύμνασης, ο ίδιος ο Joseph Pilates, είναι η «τεχνική του ελέγχου του σώματος».

Μέσω της τεχνικής αυτής , διατείνουμε και γυμνάζουμε όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες. Έτσι βελτιώνεται η φυσική μας κατάσταση, η δύναμη, η ευλυγισία, η ισορροπία, η ιδιοδεκτικότητα αλλά και η ψυχική μας διάθεση μέσω της σύνδεσης σώματος και πνεύματος .

Ποιες είναι όμως οι διαφορές Clinical και Regular Pilates?

Εν συντομία … η βασική διαφορά είναι το επίπεδο γνώσεων του ίδιου του εκπαιδευτή ! Αυτό γιατί μπορεί ο εκπαιδευτής να προσαρμόσει το πρόγραμμα Clinical Pilates σύμφωνα όχι μόνο με την ευεξία και το επίπεδο του ασκούμενου αλλά και με την κλινική του αξιολόγηση/εικόνα (πχ οστεοπόρωση) .

Ποιο αναλυτικά… Κρίνεται απαραίτητη η γνώση του εκπαιδευτή στην εμβιομηχανική και την παθολογία των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης.

Το Clinical Pilates εφαρμόζεται στο αυχενικό σύνδρομο, στην οστεοπόρωση, σε αθλητικές κακώσεις , σε σκολίωση ή κύφωση, σε μετεγχειρητικές αποκαταστάσεις , σε γυναίκες πριν μετά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κτλ.

Για οποιασδήποτε μορφής Pilates μπορούμε να δουλέψουμε τον ασκούμενο είτε σε ειδικό κρεβάτι Reformer είτε να εφαρμόσουμε Mat Pilates  με στρώματα γυμναστικήςμπάλες γυμναστικήςλάστιχα γυμναστικής , δακτυλίδια πιλάτεςμαλακά βάρη κτλ.

Σύμφωνα με τον εμπνευστή του,

Joseph Pilates, στα πρώτα δέκα μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, στα είκοσι τη βλέπουν οι άλλοι και στα τριάντα έχεις ένα νέο σώμα!

 

 

 

 

*υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα με τις διαφημήσεις στο facebook και εμφανίζουν το ίδιο προιον με την τρέχουσα τιμή αλλά και 1719,88 ευρώ που είναι λάθος και προσπαθούμε να λυθεί. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

 

 Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .

Σχετικά Άρθρα

Ποια η διαφορά Pilates και Clinical Pilates?
Ποια η διαφορά Pilates και Clinical Pilates?

Αρχικά ας ξεκαθαρίσουμε τί είναι το πιλάτες? Όπως είπε και ο επινοητής του είδους αυτού εκγύμνασης, ο ίδιος ο Joseph Pilates, είναι η «τεχνική του ελέγχου του σώματος».

Η μέθοδος Pilates και 7 εύκολες ασκήσεις να δοκιμάσεις μόνος με τη χρήση ενός TheraBand Λάστιχο Γυμναστικής
Η μέθοδος Pilates και 7 εύκολες ασκήσεις να δοκιμάσεις μόνος με τη χρήση ενός TheraBand Λάστιχο Γυμναστικής

«Σε 10 μαθήματα νιώθεις την διαφορά στο σώμα σου, σε 20 μαθήματα την βλέπεις,σε 30 μαθήματα έχεις ένα διαφορετικό σώμα.»  Αυτή τη φράση συνίθιζε να λέει ο εμπνευστης της μαθόδου Joseph Huberus Pilates ο οποίος ήταν Γερμανός ελληνικής καταγωγής.

TI EINAI TO PILATES REFORMER (ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ) ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ? ΚΛΑΣΣΙΚΟ, ΜΕ CADILLAC,ΜΕ TOWER ?
TI EINAI TO PILATES REFORMER (ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ) ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ? ΚΛΑΣΣΙΚΟ, ΜΕ CADILLAC,ΜΕ TOWER ?

Tο Pilates είναι ένα σύστημα γυμναστικής εμπνευσμένο απο τον Ιδρυτή του, Joseph Pilates. Μέσω της τεχνικής αυτής , διατείνουμε και γυμνάζουμε όλες τις μυϊκές ομάδες. Έτσι βελτιώνεται η φυσική μας κατάσταση, η δύναμη, η ευλυγισία, η ισορροπία, η ιδιοδεκτικότητα αλλά και η ψυχική μας διάθεση μέσω της σύνδεσης σώματος και πνεύματος . Το Pilates Μπορεί να γίνει μόνο με το βάρος του σώματος ή με μικροεξοπλισμό Pilates Mat αλλά και σε ειδικό Pilates Reformer δηλ. ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ

ΤΙ ΣΤΡΩΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ? ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.
ΤΙ ΣΤΡΩΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ? ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.

Στο άρθρο αυτό θα αναλύσουμε γιατί χρειάζεσαι στρώμα γυμναστικής , ποια είναι τα διάφορα είδη των στρωμάτων ανάλογα με την άσκηση που κάνεις (yoga , Pilates ή γυμναστήριο) ωστε να είσαι ενημέρωμενος και να κάνεις τη σωστή επιλογή και τη σωστή αγορά χωρίς να σπαταλάς άσκοπα τον χρόνο σου και τα χρήματα σου .