ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ Fat Burner 120 caps (Warriorlab)

22,90 €
SKU: WL01-136-038
not_available.gif
ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ Fat Burner 120 caps (Warriorlab)

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ Fat Burner 120 caps (Warriorlab)

 • Λιποτροπικό με Προσθήκη L-Carnitine
 • Αύξηση Μεταβολισμού
 • Μείωση Σωματικού Λίπους
 • Ταχύτερη Καύση Θερμίδων Στην Άσκηση

Οι ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ FAT BURNER είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο σχεδιάστηκε για δραστήριους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ελαχιστοποιήσουν το ποσοστό σωματικού λίπους τους. Συνδυάζει τη δράση τεσσάρων πολύ σημαντικών και δραστικών συστατικών με ευεργετικό αποτέλεσμα!


Κάθε 3 κάψουλες FAT BURNER περιέχουν:

 • 955 mg L-Carnitine φαρμακευτικού βαθμού ποιότητας. Η L-Carnitine κινητοποιεί το λίπος από τις λιποαποθήκες του σώματος και το μεταφέρει στα μιτοχόνδρια των μυών όπου «καίγεται» κατά την αερόβια άσκηση. Ταυτόχρονα κάνει τη μεμβράνη των μιτοχονδρίων περισσότερο διαπερατή με αποτέλεσμα μεγαλύτερες ποσότητες λιπιδίων να μπορούν να εισχωρήσουν εκεί.
 • 650 mg εκχυλίσματος του καρπού Carcinia Cambogia που αποδίδει στον οργανισμό 325 mgr υδροκιτρικού οξέος. Το υδροκιτρικό οξύ εμποδίζει τη λιπογένεση, προάγει την παραγωγή ενέργειας από λίπος, ταυτόχρονα έχει ήπια θερμογενετική δράση, και κόβει την όρεξη.
 • 1,6 mg Βιταμίνη Β6. Η Βιταμίνη Β6 έχει σημαντικότατο ρόλο στο μεταβολισμό του λίπους, της πρωτεΐνης και των υδατανθράκων.
 • 120 μg Chromium, μέταλλο βασικό στον μεταβολισμό της γλυκόζης και πολύ χρήσιμο στην απόκτηση άλιπης σωματικής μάζας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός με άριστη δράση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ ;

Οι λιποδιαλύτες προκαλούν θερμογένεση. Η θερμογένεση με τη σειρά της συμβαίνει όταν η εσωτερική θερμοκρασία του σώματος αυξάνει σημαντικά, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο ρυθμός μεταβολισμού και κατά συνέπεια οι καύσεις του σώματος. Έτσι χάνουμε θερμίδες και λίπος! Το ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟ FAT BURNER είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο σχεδιάστηκε για δραστήριους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ελαχιστοποιήσουν το ποσοστό σωματικού λίπους τους. Συνδυάζει τη δράση τεσσάρων πολύ σημαντικών και δραστικών συστατικών με ευεργετικό αποτέλεσμα! Ουσιαστικά οι λιποδιαλύτες δρουν κατά 20% στην απώλεια βάρους, ένα ποσοστό αρκετά σημαντικό αλλά όχι το πιο σημαντικό. Το υπόλοιπο 80% προϋποθέτει διατροφή και άσκηση. Οι προϋποθέσεις είναι σωστή, «ισορροπημένη» και σχετικά υποθερμιδική διατροφή με μικρά και συχνά γεύματα, εξειδικευμένη προπόνηση με έμφαση στις αερόβιες δραστηριότητες, κατάλληλη επιλογή προϊόντος και, κυρίως, σωστή κι εξατομικευμένη λήψη μέσα στα όρια της δοσολογίας που συνιστά ο κατασκευαστής.

Γενικά οι ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ:

 • Διεγείρουν το μηχανισμό της λιπόλυσης
 • Αυξάνουν τη σωματική θερμοκρασία (θερμογένεση), την κινητικότητα των λιπαρών οξέων και την ανθεκτικότητα του οργανισμού στην κόπωση
 • Μειώνουν τη δράση των προσταγλανδινών και την χρησιμοποίηση γλυκογόνου («υδατανθράκων») ως πηγή ενέργειας
 • Περιέχουν ουσίες που υποστηρίζουν τη διατήρηση του μυϊκού ιστού και κάποιο είδος διουρητικού βοτάνου που αυξάνει την αποβολή νερού

 

Τι θα νιώσω πέρνοντας ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ;

Το Fat Burner της WarriorLab δεν περιέχει καθόλου διεγερτικά. Ως εκ τούτου δεν θα νιώσουμε την έντονη διέγερση, πράγμα που εξυπηρετεί αθλητές που είτε γυμνάζονται αργά το βράδυ, ή έχουν κάποια δυσανεξία στα διεγερτικά. Από την άλλη μεριά, όταν συνδυάζεται με αερόβια άσκηση θα νιώσουμε μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια στην προπόνηση μας.

Γιατί να το αγοράσω ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ;

Αν θέλεις να μειώσεις το σωματικό σου λίπος (όχι απαραίτητα το βάρος σου) χωρίς να χάσεις από τη μυϊκή σου μάζα, το Fat Burner είναι ιδανική λύση.

Δοσολογία:

2-3 κάψουλες 1 ώρα πριν την προπόνηση ή με το πρωινό.


Συσκευασία: 120 ΚάψουλεςProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:120