SPORTS TAPE ΑΘΛΗΤΩΝ - ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ CRAMER 950 - ΛΕΥΚΟ ΤΕΜΑΧΙΟ

3,50 €
3,20 €
You save:
0,30 €
3.5
-0,30 €
SKU: CRAT950
instock-amesi-paralabi.jpg
Cramer Υποαλλεργική Αυτοκόλλητη Ανελαστική Αθλητική Ταινία επίδεσης (950)

SPORTS TAPE ΑΘΛΗΤΩΝ - ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ CRAMER κατασκευασμένο απο αθλητές για αθλητές!

 

Χαρακτηριστικά Sports Tape Αθλητών Cramer 950

 • Υποαλλεργικό
 • 100% Βαμβακερό και Πορώδες
 • Κόλλα οξεδίου Ψευδαργύρου χωρίς λάτεξ
 • Λευκό χρώμα
 • Κόβεται εύκολα με το χέρι
 • Κρατάει σε βροχή και ιδρώτα
 • Καλιμπραρισμένο σε υπολογιστή για εύκολο, γρήγορο ξετύλιγμα
 • Εξασφαλίζει οικονομία αφού δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα

 

Πιο αναλυτικά η Αμερικάνικη εταιρία Cramer sports medicine με εμπειρία πλέον 100 χρόνων (απο το 1918) κατασκεύασε ένα δυνατό αυτοκόλλητο επίδεσμο που να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες των αθλητών παγκοσμίως. Για αυτόν τον λόγω παραμένει εδώ και χρόνια στη Νο1 θέση στην Αμερική. Το 950 είναι ένα ανελαστικό sports tape  που είναι κατασκευασμένο απο 100% βαμβάκι. Είναι πορώδες ωστε να αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Η κόλλα του (οξείδιο του ψευδαργύρου - zync oxide) είναι πολύ δυνατή ενώ ταυτόχρονα δεν περιέχει λάτεξ. Το tape αθλητών της Cramer είναι κατάλληλο γιοα παντός είδους περίδεση . Είναι σημαντικό οτι είναι "καλιμπραρισμένο" μέσω υπολογιστή και άρα ξετυλίγεται πολύ γρήγορα και εύκολα. Κόβεται με το χέρι χωρίς να χρειάζεται ψαλίδι. Λόγω της εξαιρετικής του ποιότητας δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα χρήσης άρα εξασφαλίζει οικονομία. Όταν αφαιρεθεί δεν αφήνει υπολείματα στο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιειθεί και στις πιο αντίξοες συνθήκες χωρίς να "φεύγει" λόγω βροχής και ιδρώτα. Η αθλητική ταινία περίδεσης Cramer 950 διατήθεται μόνο σε λευκό χρώμα και σε 3 διαστάσεις. Αν θέλετε μπορείτε να την κόψετε και εγκάρσια ωστε να μικρύνεται το πλάτος γιανα το χρησιμοιήσετε σε μικρότερες περιοχές όπως τα δάχτυλα σας (πχ σε μαχητικά αθλήματα όπως καρατε , brazilian jiu jitsu , πάλη κτλ) . Η Cramer αποτελεί επίσημο συνεργάτη της NATA (National Athletic Trainers Association)

 Διαστάσεις :

 • 3.8cm x 13.7m
 • 2.5cm x 13.7m
 • 5.0cm x 13.7m

Ιδανικό για αθλητές , αθλητικές ομάδες , φυσικοθεραπευτές , χειροπρακτικούς και ορθοπεδικούς

 

ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΤΟ TAPE ΑΘΛΗΤΩΝ;


Ουσιαστικά χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε sports tape (αυτοκόλλητο επίδεσμο) είτε για στήριξη είτε για μείωση πόνου. Λειτουργεί προοληπτικά αλλά και κατα την διάρκεια του τραυματισμού. Όσον αφορά την σταθερότητα προτιμάμε τους ανελαστικούς αυτοκόλλητους επιδέσμους  κυρίως για τραυματισμένα σημεία (συνδέσμους, τένοντες, αρθρώσεις , για περίδεση ώμου , γόνατου, έπειτα από διάστρεμμα αστραγάλου). Διαφέρει απο την ταινία κινησιολογίας .

 Αν θέλεις να μάθεις και τη διαφορά με τα kinesio tape δες το σχετικό άρθρο εδώ.

 

Go Harder , Play SaferProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .

Σχετικά Άρθρα

ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΟ TAPE ΑΘΛΗΤΩΝ Η’ KINESIO TAPE? ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ?
ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΟ TAPE ΑΘΛΗΤΩΝ Η’ KINESIO TAPE? ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ?

Το ανελαστικό tape αθλητών ή αλλίως rigid zync oxide athletic tape , όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια μη ελαστική ταινία που έχει σχεδιαστεί για να περιορίζει το εύρος κίνησης (ROM) σε μια άρθρωση, ενώ εφαρμόζεται γύρω από αυτήν. Αντίθετα, το kinesio tape (ταινία κινησιολογίας) εφαρμόζεται πάνω στο δέρμα τεντωμένο και δεν περιορίζει την κίνηση αλλά αυξάνει την ιδιοδεκτικότητα στο σημείο παρέχοντας μια μικρή μόνο σταθερότητα στους μύες .

Τι είναι η θλάση?
Τι είναι η θλάση?

Θλάση ονομάζουμε την ρήξη των μυϊκών ινών η οποία προκαλείται από υπερβολικά έντονη σύσπαση ή από υπερβολική διάταση ή από άμεση πλήξη του μύ από κάποιο εξωτερικό παράγοντα. Η ΘΛΑΣΗ είναι πολύ συνηθισμένη αιτία τραυματισμού σε αθλητές.

Τί είναι οι κινησιοταινίες (ktape, kinesiotape, kinesiology tape) και ποια τα οφέλη?
Τί είναι οι κινησιοταινίες (ktape, kinesiotape, kinesiology tape) και ποια τα οφέλη?

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι αθλητές, ασθενείς και φυσικοθεραπευτές χρησιμοποιούν ταινίες που μοιάζουν με πολύχρωμα αυτοκόλλητα στο σώμα τους (κυρίως σε ώμους, γόνατα, μέση, πήχεις , γάμπες κτλ).