MAURTEN GEL 160 1 ΤΜΧ

5,20 €
4,90 €
You save:
0,30 €
5.2
-0,30 €
SKU: MAURT160
instock-amesi-paralabi.jpg
Το Gel 160 είναι η ιδανική επιλογή υδρογέλης για αθλητές που χρειάζονται περισσότερη ενέργεια στην προπόνηση και τους αγώνες τους

MAURTEN GEL 160 1 ΤΜΧ

Το Gel 160 είναι η ιδανική επιλογή υδρογέλης για αθλητές που χρειάζονται περισσότερη ενέργεια στην προπόνηση και τους αγώνες τους. Ενθυλακώνει 40 γραμμάρια υδατανθράκων σε κάθε φακελάκι των 65 γραμμαρίων και αποτελείται από 6 μόνο φυσικά συστατικά, χωρίς χρωστικές, συντηρητικά ή προσθετικά γεύσης.

Κατάλληλο για Vegetarians & Vegans.

Διανύετε μεγάλες αποστάσεις; Καταναλώστε μεγαλύτερη ποσότητα. Είναι τόσο απλό. Το Gel 160 είναι για αθλητές που χρειάζονται περισσότερη ενέργεια. Στα αθλήματα αντοχής – προκειμένου να διατηρηθεί η απόδοση – είναι σημαντικό να τροφοδοτείτε τακτικά τον οργανισμό σας. Μερικές φορές δεν είναι εύκολο. Τροφοδοτούμαστε όταν μπορούμε και οι έντονοι αγώνες σε συνδυασμό με τις δύσκολες συνθήκες συχνά επηρεάζουν την τροφοδότηση. Κάθε στιγμή ανεφοδιασμού όμως μετράει. Και όσο πιο μεγάλες αποστάσεις διανύετε, τόσο περισσότερους υδατάνθρακες χρειάζεται να καταναλώσετε για να διατηρήσετε την απόδοση σας. Το Gel 160 βοηθά τους αθλητές να εξασφαλίσουν τη σωστή ποσότητα υδατανθράκων ανά ώρα – ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ

  • Νερό
  • Γλυκόζη
  • Φρουκτόζη
  • Ανθρακικό ασβέστιο
  • Γλυκονικό Οξύ
  • Αλγινικό νάτριο

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διατροφικά Στοιχεία
Ανά 100g / Μερίδα (40g)
Ενέργεια 1063 kJ, 250 kcal /
425 kJ, 100 kcal
Λιπαρά
– εκ των οποίων κορεσμένα
0 g / 0 g
0 g / 0 g
Υδατάνθρακες
– εκ των οποίων σάκχαρα
62.5 g / 25 g
62.5 g / 25 g
Πρωτεΐνες 0 g / 0 g
Αλάτι 125 mg / 50 mg

Παρουσιάζουμε την τελευταία καινοτομία μας.

Είναι το απόλυτο Gel. Το πιο καθαρό και αληθινό. Χωρίς χρωστικές ουσίες και συντηρητικά. Το Gel 160 χρησιμοποιεί την τεχνολογία υδρογέλης που αποδεδειγμένα λειτουργεί για τους αθλητές - απλά σε μεγαλύτερη ποσότητα. 40 γραμμάρια υδατανθράκων σε κάθε φακελάκι των 65 γραμμαρίων.

 
Don't fuel short - Gel 160
 
Οι διαφορετικές καταστάσεις απαιτούν διαφορετικές προσεγγίσεις ώστε να λαμβάνετε τη σωστή ποσότητα υδατανθράκων ανά ώρα. Το Gel 160 σας δίνει περισσότερες επιλογές για να βελτιώσετε τη στρατηγική σας. Το fuel guide θα σας συμβουλέψει σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε το Gel 160 συνδυαστικά με άλλα προϊόντα της Maurten, για να ενισχύσετε την προπόνηση ή τον αγώνα σας.
 
Gel 100 vs Gel 160
 
Τα Gel 100 και Gel 160 χρησιμοποιούν την ίδια πατενταρισμένη τεχνολογία υδρογέλης της με την ίδια αναλογία φρουκτόζης και γλυκόζης - 0.8:1. Το Gel 100 περιέχει 25 γραμμάρια υδατανθράκων και το Gel 160,
40 γραμμάρια. Τα δύο μεγέθη μπορούν να εναλλάσσονται, ανάλογα με τις συνθήκες της προπόνησης ή του αγώνα. Πρόκειται για ένα σύστημα που επιτρέπει στους αθλητές να προσαρμόζουν λεπτομερώς τη στρατηγική τροφοδοσίας τους.
 
Η επιστήμη είναι κομμάτι της φύσης μας και vice versa.
 
Τα προϊόντα Maurten έχουν αναπτυχθεί για αθλητές αντοχής. Ξεκίνησαν το 2015 με στόχο τη χρήση της επιστήμης για την επίλυση προβλημάτων και ενίσχυση της απόδοσης. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία υδρογέλης που ενθυλακώνει υψηλή συγκέντρωση υδατανθράκων, έκανε τον ανεφοδιασμό πολύ πιο ανεκτό. Η καινοτομία σήμαινε λιγότερη δυσφορία και προβλήματα στο στομάχι.


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .