ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟΣ GEARUP ΠΡΑΣΙΝΟΣ

954,80 €
SKU: GU00700
preOrder.jpg
ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟΣ GEARUP ΠΡΑΣΙΝΟΣ

ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟΣ GEARUP ΠΡΑΣΙΝΟΣ

  • Από τους πιο heavy duty χλοοτάπητες της αγοράς
  • Για την εγκατάσταση η επιφάνεια από κάτω θα πρέπει να είναι τελείως λεία και καθαρή
  • 48300 ραφές ανα τετραγωνικό
  • Με αρίθμηση 1- 10 μ
  • Σε μαύρο ή πράσινο χρώμα

Χλοοτάπητας Αριθμημένος

Ο Χλοοτάπητας Αριθμημένος της GearUp είναι μια από τις πιο ανθεκτικές επιλογές χλοοτάπητα που διατίθενται στην αγορά. Με το λογότυπο GearUp στην αρχή του και με αρίθμηση που σηματοδοτεί τα μέτρα 1 έως 10, αυτός ο “συνθετικός διάδρομος” είναι μια πανέμορφη και πολύ χρήσιμη προσθήκη σε οποιοδήποτε γυμναστήριο. Με 48300 ραφές ανα τετραγωνικό είναι ανθεκτικός ακόμη και στις πιο απαιτητικές προπονήσεις με εγγυημένη εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα εφόσον χρησιμοποιείται όπως προτείνεται. Η εξαιρετικά υψηλή πυκνότητα πλέξης σημαίνει ότι οι ίνες του είναι σε θέση να υποστηρίξουν η μια την άλλη και να ανακάμπτουν ευκολότερα από την κίνηση των ποδιών και την τοποθέτηση βαρέων αντικειμένων.

Ο Αριθμημένος Χλοτάπητας GearUp συνιστάται για εσωτερικούς χώρους και η εγκατάσταση πρέπει να εκτελείται από εκπαιδευμένο συνεργείο σε εξαιρετικά ομαλή επιφάνεια με τη χρήση ειδικής κόλλας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με τους αντιπροσώπους μας.

Διατίθεται σε πράσινο και μαύρο.

  • Διαστάσεις Προϊόντος : 200 x 1000 x 1.5 εκ. (Μήκος x Πλάτος x Ύψος)
  • Διαστάσεις Συσκευασίας : 200 x 35 x 35 εκ. (Μήκος x Πλάτος x Ύψος)


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .