COMPRESSPORT R2 3.0 ΣΥΜΠΙΕΣΤΙΚΑ ΓΑΜΠΑΣ ESTATE BLUE

39,00 €
SKU: CS7157
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Είτε κάνετε τζόκινγκ γύρω από το πάρκο είτε τρέχετε μαραθώνιο το R2 3.0 θα σας υποστηρίξει να κάνετε το επιπλέον μίλι

COMPRESSPORT R2 3.0 ΣΥΜΠΙΕΣΤΙΚΑ ΓΑΜΠΑΣ ESTATE BLUE

Τα συμπιεστικά γάμπας R2v2 είναι ίσως το πιο εμβληματικό προϊόν μας. Αυτά τα επιστημονικά σχεδιασμένα συμπιεστικά, τα οποία εμφανίζονται παντού, από προπονήσεις μέχρι βάθρα, χάρη στην απαράμιλλη άνεση και υποστήριξή τους, έχουν φέρει επανάσταση στα αξεσουαρ συμπίεσης. 

Αν και θα ήταν εύκολο για εμάς να επαναπαυθούμε στις δάφνες μας, συνεχίσαμε να καινοτομούμε και τώρα είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε την εξέλιξη του R2v2… του R2 3.0. 

Για να αξιοποιήσουμε το κλασικό, χρησιμοποιήσαμε όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν το R2v2 τόσο σεβαστό: όπως η αποκλειστική του πολυσταδιακή συμπίεση χωρίς ραφές, το ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και η σκόπιμα σχεδιασμένη γλωττίδα γονάτων K-Protect που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τους κραδασμούς και τα συνδυάσαμε με ακόμα πιο επαναστατικές λεπτομέρειες. 

Οι νέες Fibular Stripes ενεργοποιούν την ιδιοδεκτικότητα για να αυξήσουν την ισορροπία και τη σταθερότητα, που σημαίνει λιγότερα διαστρέμματα στο TRAIL RUNNING. 

Ενώ οι στοχευμένες οριζόντιες περιοχές πλέξης με βάφλα προάγουν τη μικροκυκλοφορία και τη λεμφική ροή, μειώνοντας τους νάρθηκες κνήμης και τη φλεγμονή. 

Και όταν ο ήλιος δύει, προσθέσαμε ένα ανακλαστικό λογότυπο στο πίσω μέρος του μανικιού για μεγαλύτερη ορατότητα. 

Αφού μάθαμε μια πρόσφατη επιστημονική έκθεση που έδειξε ότι τα συμπιεστικά γάμπας μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των προβλημάτων του στομάχου μετά από έντονη δραστηριότητα, ακονίσαμε αυτές τις ζώνες πλέξης βάφλας για να προωθήσουμε περαιτέρω τη ροή του αίματος σε όλο το σώμα και να μειώσουμε την εντερική βλάβη. 

Εν ολίγοις, δεν υπάρχουν άλλα DNF που προκαλούνται από κράμπες στο στομάχι. Είτε κάνετε τζόκινγκ γύρω από το πάρκο είτε τρέχετε μαραθώνιο το R2 3.0 θα σας υποστηρίξει να κάνετε το επιπλέον μίλι.

Περισσοτερες πληροφορίες και φωτογραφίες ΕΔΩ

Μεγέθη


Αν είστε μεταξύ 2 μεγεθών, διαλέξτε το μεγαλύτεροProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .