COMPRESSPORT PRO RACING SOCKS V4.0 TRAIL BLACK

18,00 €
SKU: CS6176
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Κάλτσες TRAIL υψηλής τεχνολογίας που προστατεύουν, απορροφούν τους κραδασμούς και υποστηρίζουν τα πόδια σας στις πιο δύσκολες προκλήσεις εκτός δρόμου

COMPRESSPORT PRO RACING SOCKS V4.0 TRAIL BLACK

Το τρέξιμο στο μονοπάτι δεν είναι το ίδιο με το τρέξιμο στον δρόμο. Απαιτείται συνεχώς από τα πόδια να λυγίζουν και να προσαρμόζονται στο συνεχώς μεταβαλλόμενο έδαφος και τα παπούτσια πρέπει να ακολουθούν τον ρυθμό. 

 • Σχεδιασμένο με γνώμονα την απορρόφηση κραδασμών και την προστασία, το Pro Racing Socks Trail 4ης γενιάς αναβαθμίζει τις τεχνολογίες Compressport για να υποστηρίξει όλες τις περιπέτειές σας εκτός δρόμου. 
 • Μια ειδική πλέξη γύρω από το μπροστινό μέρος και το κάτω πόδι είναι πιο πυκνή, αλλά αερίζεται, απομακρύνοντας γρήγορα την υγρασία για να αποτρέψει τον ερεθισμό. 
 • Το παχύτερο ύφασμα για τα πόδια φτάνει ψηλότερα από τα μοντέλα τρεξίματός μας για πρόσθετη προστασία και ένα ειδικό πλεκτό γύρω από τον αστράγαλο προσφέρει καθησυχαστική σταθερότητα σε βραχώδες έδαφος.
 • Ένα ολοκαίνουργιο, φαρδύτερο τμήμα που περιβάλλει τα δάχτυλα προσφέρει πιο εργονομική εφαρμογή και βελτιωμένη ιδιοδεκτικότητα, επιτρέποντας στα δάχτυλα να πιάνουν σταθερά και να ισορροπούν καλύτερα σε ανώμαλο έδαφος. 
 • Το σκληρό ύφασμα επένδυσης καλύπτει όλα τα δάχτυλα των ποδιών για να μειώνει τις κρούσεις σε γρήγορες, ταραχώδεις καταβάσεις. 
 • Το βελτιωμένο στήριγμα καμάρας 360° ενισχύει τη ροή του αίματος και σταματά το στρίψιμο και το δίπλωμα του υφάσματος, αποφεύγοντας τις φουσκάλες και τους ερεθισμούς καθώς αυξάνονται τα χιλιόμετρα. 
 • Οι τεχνολογίες Signature dot προσφέρουν στρατηγική προστασία από τα εξωτερικά στοιχεία σε περιοχές που είναι γνωστό ότι είναι προβληματικές για τους δρομείς. 
 • Δύο πλάγιες σειρές 3D.Dots καλύπτουν τους ινώδεις μύες, διεγείροντας τους αισθητήριους υποδοχείς για να βελτιώσουν την ιδιοδεκτικότητα και τη σταθερότητα του αστραγάλου. 
 • Επιπλέον ο αστράγαλος καλύπτεται από μεγάλες κουκκίδες σε σχήμα ήλιου για να αποτρέψουν τους μώλωπες από τα πόδια σε τυχόν χτύπημα.
 • Ένα ευρύ μοτίβο από 3D.Dots ανεβαίνουν στον αχίλλειο τένοντα για πρόσθετη επένδυση και υποστήριξη, περιβάλλοντας μια σειρά από Flat.dots για αερισμό. 
 • Μια πιο πυκνή ύφανση κάτω από το πέλμα μειώνει περαιτέρω τους κραδασμούς, με 3D.Dots να αποσβένουν την κρούση και δίνουν στο πόδι σταθερό κράτημα στο παπούτσι. 
 • Αυτές οι κουκκίδες βοηθούν επίσης στην αύξηση της φλεβικής επιστροφής και καθυστερούν την κούραση, ώστε να αισθάνεστε πιο φρέσκοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 
 • Ψηλότερη από τις καλτσες τρεξίματος, η έκδοση trail προσφέρει αυξημένη προστασία στο κάτω πόδι και στους αστραγάλους, με πιο ανθεκτικά υφάσματα για να αντιστέκονται στις δοκιμασίες της φύσης. 
 • Μια εργονομική προεξοχή στο πίσω μέρος προσθέτει μια νότα άνεσης και στυλ. 
 • Δεν υπάρχουν δύο δρόμοι για αυτό: αυτή είναι μια κάλτσα τρεξίματος υψηλής απόδοσης που είναι τόσο σκληρή και ανθεκτική όσο εσείς.


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:2

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .