ΣΕΤ ΤΩΝ 4 THERABAND ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ LOOP POWER BAND (7KG-11KG-16KG- 23KG)

99,90 €
0,00 €
SKU: 14950
instock-amesi-paralabi.jpg
ΣΕΤ ΤΩΝ 4 THERABAND ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ LOOP POWER BAND (7KG-11KG-16KG- 23KG)

Loop power band σετ των 2 (Light & Medium)

Με πάνω απο 40 χρόνια εμπειρίας στα ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και στην ελαστική αντίσταση, η Theraband, παρουσιάζει τα νέα ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Theraband loop power band (Crossfit) για υψηλότερες αντιστάσεις, τη φυσικοθεραπεία και το fitness. Τα νέα αυτά λάστιχα γυμναστικής (ιδανικά για ασκήσεις σε όλο το σώμα) ξεκινάνε απο 7kg μέχρι και πάνω απο 23kg. Αποτελούν την τέλεια εναλλακτική σε πολλά ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, ενώ μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας παντού και πάντα!  

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ POWER BAND LOOP:
  • Γυμναστείτε παντού! Στο πάρκο, στο σπίτι, στο ξενοδοχείο, στο γραφείο απο την άσκηση μέχρι την αποκατάσταση
  • Κατασκευασμένο απο υψηλής αντοχής φυσικό λάτεξ 
  • Ιδανικό για υποπβοηθούμενα pull-ups, powerlifting, bodybuilding, stretching και total body work-outs
  • Κάθε ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ CROSSFIT BAND LOOP έχει μέγεθος 104cm μήκος-διάμετρο και 0,64cm πάχος. Το πλάτος διαμορφώνεται με την ανάλογη αντίσταση 
  • Πωλείται είτε ξεχωριστά είτε σε ζεύγη είτε σε σετ . Σετ των 4 (1 - Light, 1 - Medium, 1 - Heavy, 1 - X-Heavy), Σετ των 2 (1 - Heavy and 1 - X-Heavy), Σετ των 2 (1 - Medium and 1 - Heavy), Σετ των 2 (1 - Light and 1 - Medium)

Αντιστάσεις
  • Πορτοκαλί / Light 15 lbs. / 7 kg
  • Πράσινο / Medium 25 lbs. / 11 kg
  • Μπλε / Heavy 35 lbs. / 16 kg
  • Μωβ / X-Heavy 50 lbs. / 23 kg

*Η αντίσταση υπολογίζεται σε 100% και 200% επιμύκηνση Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:4

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .