VIKING TOURING MLS AVENGER 12’6″ SUP

510,00 €
SKU: VK105257
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Το Avenger είναι ένα μεγάλο και εντυπωσιακό Touring Sup με δυναμικές γραμμές και κορυφαία τεχνολογία κατασκευής MLS Fusion που εξασφαλίζει μέγιστη ακαμψία και στιβαρότητα

VIKING TOURING MLS AVENGER 12’6″ SUP

Το Avenger είναι ένα μεγάλο και εντυπωσιακό Touring Sup με δυναμικές γραμμές και κορυφαία τεχνολογία κατασκευής MLS Fusion που εξασφαλίζει μέγιστη ακαμψία και στιβαρότητα. Με διαστάσεις 380 x 84 εκατοστά μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα ή και δύο αναβάτες χωρίς να απολέσει τα δυναμικά του χαρακτηριστικά! Χάρις στο μεγάλο του μήκος και την δυναμική γραμμή (displacement hull) της μύτης του, γλιστρά στο νερό γρήγορα και εύκολα, “καταπίνοντας” τις αποστάσεις. Το πλάτος – όπως σε όλα τα Viking Touring Sup – είναι ενισχυμένο στα 84 εκατοστά για να δώσει την επιπλέον σταθερότητα και άνεση που θα εκτιμήσει τόσο ο προχωρημένος όσο και ο μη έμπειρος χρήστης.

Τα Viking Sup σχεδιάστηκαν στην Ελλάδα ειδικά για τις συνθήκες των θαλασσών μας και παράγονται στις αρτιότερες παγκοσμίως εγκαταστάσεις.
 
Πέντε ήταν τα βασικά μελήματα  στην διαδικασία της σχεδιαστικής και τεχνικής ολοκλήρωσης τους.
Viking-SUP-800x800.jpgViking-Welding-final-927x800.jpg
 
Α) Η Ανοχή στις υψηλές θερμοκρασίες του Ελληνικού καλοκαιριού.
Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούμε το Sup μας σε ποτάμια ή λίμνες αλλά μας κάνει παρέα πολλές ώρες στο καυτό ακρογιάλι! Τα περισσότερα Sup παγκοσμίως δεν είναι φτιαγμένα για να παραμένουν στους 45 ή 50 βαθμούς υπό τον ήλιο καθώς η υπερβολική ζέστη αυξάνει την εσωτερική πίεση του αέρα που πολλές φορές ξεπερνά το όριο των 15 psi και οδηγεί σε μικρές ή και μεγάλες διαρροές αέρα.  Τα Viking Sup κατασκευάζονται με βάση την τεχνολογία Welding Rail που αυξάνει την αντοχή στην εσωτερική πίεση στο μέγιστο των 25 psi.
Αυτή η  τεχνολογία επιτρέπει τη μηχανική συγκόλληση στρωμάτων PVC (Welding Rail Tech) χωρίς τη χρήση κόλλας και επιτυγχάνει την ένωση δύο επιφανειών σε μία ενιαία και ατόφια δομή, βελτιώνοντας κατακόρυφα την αντοχή του Sup ειδικά στο πλάι της σανίδας ( ρέλια ) όπου συγκλίνουν οι δύο επιφάνειες και όπου εκδηλώνονται οι μεγαλύτερες πιέσεις. Η συγκεκριμένη τεχνολογία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, βελτιώνει εκθετικά τις μηχανικές ιδιότητες του sup και κυρίως την αντοχή τους στις υψηλές θερμοκρασίες.
Επιπλέον η μείωση της χρήσης κόλλας κάνει τα Sup σχεδόν άοσμα και αυξάνει το οικολογικό τους αποτύπωμα.
Περαιτέρω προστασία από την υψηλή θερμοκρασία προσδίδει η εσωτερική επίστρωση προστασίας από τη UV ακτινοβολία.
 
Β) Η Σταθερότητα και Ακαμψία της σανίδας
Όλα τα Viking Sup κατασκευάζονται με πάχος 15 εκατοστών που προσδίδει αυξημένη πλευστότητα και σταθερότητα σε συνθήκες ήπιου κυματισμού.  Επιπλέον ο πυρήνας τους κατασκευάζεται με υπερ- ενισχυμένο και πυκνό  Drop Stich υλικό που τους δίνει την πολυπόθητη ακαμψία.
Ο συνδυασμός των παραπάνω δημιουργεί ένα Sup που προσαρμόζεται με επιτυχία στις “ανήσυχες” Ελληνικές θάλασσες.
 
Γ) Η Άριστη Πλεύση
Τα Viking Sup διαθέτουν εξελιγμένο υδροδυναμικό σχήμα που τα κάνει γρήγορα και υπάκουα στις εντολές του αναβάτη. Η σχεδίαση της μύτης, τους επιτρέπει να γλιστρούν άνετα και ευθύβολα στο νερό ακόμα και σε ελαφρό κυματισμό. Εφοδιάζονται με 3 πτερύγια για αυξημένη κατευθυντικότητα.  Ταυτόχρονα οι γενναιόδωρες διαστάσεις τους συνδυάζονται ισορροπημένα με ένα προοδευτικό Rocker profile, εμπνέοντας ασφάλεια και σταθερότητα.
 
Δ) Η Αντοχή Φορτίου
Στην Ελλάδα αγαπάμε την οικογένεια και τους φίλους μας! Συχνά τους παίρνουμε και μαζί μας πάνω στο Sup!
Τα Viking Sup κατασκευάζονται με επάλληλες στρώσεις υψηλής ποιότητας PVC σε άμεση σύντηξη με έναν πολύ πυκνό Drop Stich πυρήνα. Το αποτέλεσμα είναι να επιτυγχάνουν τις κορυφαίες αντοχές φορτίου στην κατηγορία τους.
 
Ε)  Οι Γενναιόδωρες Διαστάσεις
Τα μεγάλα Sup είναι πιο σταθερά, άνετα και γρήγορα. Είναι καλύτερα τόσο για τον αρχάριο που θα νιώσει πιο ασφαλής και ισορροπημένος πάνω τους όσο και για τον προχωρημένο που θέλει να αναπτύξει ταχύτητα και να καλύψει απόσταση. Και φυσικά είναι η μοναδική επιλογή για τους μεγαλόσωμους και τις παρέες!
Φροντίσαμε όλα τα Viking Sup να έχουν  ικανοποιητικές διαστάσεις καθώς πιστεύουμε ότι οι μικρότερες σανίδες ( <10ft ) είναι μη λειτουργικές εκτός εξειδικευμένων περιπτώσεων ( River / Surf Sup, Kids Sup ).
 
Χαρακτηριστικά:
 • Tριπλό σύστημα πτερυγίων με 2 μικρότερα σταθερά με ελαστικές ιδιότητες για να μην καταστρέφονται και ένα μεγαλύτερο αποσπώμενο. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευθύβολο sup με άριστη κατευθυντικότητα. Εξαιρετικά υδροδυναμικό σχήμα με προοδευτικό Rocker Profile που κάνει εύκολο το γλίστρημα στο νερό.
 • Άνετη αποθήκευση αντικειμένων στην πλώρη του Cruiser με μεγάλα Bungee Cords που αγκιστρώνουν σε 4 ανοξείδωτους κρίκους.

 • Βαθιά αντιολισθητική επίστρωση καταστρώματος με υλικό EVA σε σχήμα διαμαντιού για αυξημένη πρόσφυση των πελμάτων και ισορροπία. Τέσσερις πρόσθετοι πλαϊνοί ανοξείδωτοι κρίκοι για την πρόσδεση καθίσματος Kayak

 • Βαλβίδα ασφαλείας για την άρτια πλήρωση του αέρα και την απόλυτη στεγανοποίηση του Sup. Ανοξείδωτος κρίκος για την αγκίστρωση του safety leash.

 • Βάση ασφαλούς ανάρτησης action camera. Εντυπωσιακά 3D γραφικά!

 • Τεχνολογία σύντηξης MLS. Tο Avenger 12.6 κατασκευάζεται με μηχανοποιημένη συγκόλληση (σύντηξη) 2 στρωμάτων PVC πάνω στον Drop Stich πυρήνα. Η σύντηξη των δύο στρωμάτων σε ένα γίνεται ήδη από το αρχικό στάδιο παραγωγής (raw material) και δίνει ένα απόλυτα λείο και ομοιογενές αποτέλεσμα που αυξάνει την ακαμψία του Sup κατά 35% και μειώνει το βάρος του κατά 2 κιλά!

DSC_0016_01-850x800.jpgDSC_0160_01_1.jpgDSC_0006_01-800x800.jpg

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Μέγεθος / SIZE: 380 X 84 X 15 CM.
 • Μέγιστο Βάρος Χρήστη για Σωστή Πλεύση  / RIDER WEIGHT: 160 KG
 • Μέγιστη Αντοχή Φορτίου / MAX. LOAD: 300 KG.
 • Όγκος / VOLUME: 416 L
 • Μοναδικός συνδυασμός MLS και Welding Tech για κορυφαία ακαμψία και αντοχή.
 • Μέγιστη Αντοχή σε Εσωτερική Πίεση Θαλάμου / MAX PSI: 26 psi *.
 • Μέγιστη Προτεινόμενη Πίεση / Recommended PSI: 15 psi.
 • Βάρος συσκευασίας / GROSS WEIGHT: 16 KG
 • Βάρος Σανίδας / NET WEIGHT: 9.9 KG
 • Δύο (2)  χρόνια εγγύηση**.

DSC_0021_01-1033x800.jpgDSC_0150_01-1053x800_1.jpgDSC_0036_01.jpg

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

 1. Κουπί αλουμινίου 3 τεμαχίων με εύκολη ρύθμιση του μήκους του για να ταιριάζει σε όλα τα αναστήματα.
 2. Τρόμπα διπλής δράσης με ενσωματωμένο μανόμετρο.
 3. Σάκος μεταφοράς υψηλής αισθητικής, αντοχής και λειτουργικότητας με έξτρα θήκες και δεσίματα.
 4. Δέστρα ασφαλείας (LEASH). .
 5. Αποσπώμενο πτερύγιο 9″
 6. Κιτ επισκευής και ειδικό κλειδί για το σφίξιμο της βαλβίδας.

footer-1400x282.jpg

*Μέγιστη προτεινόμενη πίεση για Ελληνικές θερμοκρασίες 15psi ! 

Προσοχή μην υπερβαίνετε τα 15 psi καθώς άνω των 25 βαθμών Κελσίου ο αέρας διαστέλλεται και τα psi αυξάνουν εκθετικά.

**Διαβάστε προσεκτικά τους όρους εγγύησης.(πατήστε εδώ vikingfitness.gr/όροι-εγγύησης-viking-sup )Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .