VIKING SERENADE 10″ SUP

299,00 €
SKU: VK105741
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Τo Serenade είναι η ολοκαίνουρια πρόταση της Viking στα All- round Sup με όμορφο σχεδιασμό και την ποιοτική κατασκευή που χαρακτηρίζει όλες τις σανίδες της

VIKING SERENADE 10″ SUP

Τo Serenade είναι η ολοκαίνουρια πρόταση της Viking στα All- round Sup με όμορφο σχεδιασμό και την ποιοτική κατασκευή που χαρακτηρίζει όλες τις σανίδες της.
 
Με μήκος 305 , πλάτος 76 και πάχος 15 εκατοστά προορίζεται για χρήστες μικρού ως μέσου αναστήματος. Παρά το μικρό του μέγεθος έχει εξαιρετικά υδροδυναμικό σχεδιασμό που του χαρίζει ταχύτητα, ευελιξία και γρήγορη αντίδραση στις εντολές του κωπηλάτη. Διαθέτει αντιολισθητική επίστρωση EVA στο σύνολο σχεδόν του καταστρώματος για να βρίσκει ο αναβάτης εύκολα ισορροπία και προοδευτικό Rocker Profile που ταιριάζει στις περισσότερες συνθήκες θαλάσσης. Έτσι είναι ιδανικό τόσο για τον αρχάριο όσο και για τον μέσο χρήστη που ζητά ένα ισορροπημένο, αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση Sup
 
Τα Viking Sup σχεδιάστηκαν στην Ελλάδα ειδικά για τις συνθήκες των θαλασσών μας και παράγονται στις αρτιότερες παγκοσμίως εγκαταστάσεις.
 
Πέντε ήταν τα βασικά μελήματα  στην διαδικασία της σχεδιαστικής και τεχνικής ολοκλήρωσης τους.
Viking-SUP-800x800.jpgViking-Welding-final-927x800.jpg
 
Α) Η Ανοχή στις υψηλές θερμοκρασίες του Ελληνικού καλοκαιριού.
Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούμε το Sup μας σε ποτάμια ή λίμνες αλλά μας κάνει παρέα πολλές ώρες στο καυτό ακρογιάλι! Τα περισσότερα Sup παγκοσμίως δεν είναι φτιαγμένα για να παραμένουν στους 45 ή 50 βαθμούς υπό τον ήλιο καθώς η υπερβολική ζέστη αυξάνει την εσωτερική πίεση του αέρα που πολλές φορές ξεπερνά το όριο των 15 psi και οδηγεί σε μικρές ή και μεγάλες διαρροές αέρα.  Τα Viking Sup κατασκευάζονται με βάση την τεχνολογία Welding Rail που αυξάνει την αντοχή στην εσωτερική πίεση στο μέγιστο των 25 psi.
Αυτή η  τεχνολογία επιτρέπει τη μηχανική συγκόλληση στρωμάτων PVC (Welding Rail Tech) χωρίς τη χρήση κόλλας και επιτυγχάνει την ένωση δύο επιφανειών σε μία ενιαία και ατόφια δομή, βελτιώνοντας κατακόρυφα την αντοχή του Sup ειδικά στο πλάι της σανίδας ( ρέλια ) όπου συγκλίνουν οι δύο επιφάνειες και όπου εκδηλώνονται οι μεγαλύτερες πιέσεις. Η συγκεκριμένη τεχνολογία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, βελτιώνει εκθετικά τις μηχανικές ιδιότητες του sup και κυρίως την αντοχή τους στις υψηλές θερμοκρασίες.
Επιπλέον η μείωση της χρήσης κόλλας κάνει τα Sup σχεδόν άοσμα και αυξάνει το οικολογικό τους αποτύπωμα.
Περαιτέρω προστασία από την υψηλή θερμοκρασία προσδίδει η εσωτερική επίστρωση προστασίας από τη UV ακτινοβολία.
 
Β) Η Σταθερότητα και Ακαμψία της σανίδας
Όλα τα Viking Sup κατασκευάζονται με πάχος 15 εκατοστών που προσδίδει αυξημένη πλευστότητα και σταθερότητα σε συνθήκες ήπιου κυματισμού.  Επιπλέον ο πυρήνας τους κατασκευάζεται με υπερ- ενισχυμένο και πυκνό  Drop Stich υλικό που τους δίνει την πολυπόθητη ακαμψία.
Ο συνδυασμός των παραπάνω δημιουργεί ένα Sup που προσαρμόζεται με επιτυχία στις “ανήσυχες” Ελληνικές θάλασσες.
 
Γ) Η Άριστη Πλεύση
Τα Viking Sup διαθέτουν εξελιγμένο υδροδυναμικό σχήμα που τα κάνει γρήγορα και υπάκουα στις εντολές του αναβάτη. Η σχεδίαση της μύτης, τους επιτρέπει να γλιστρούν άνετα και ευθύβολα στο νερό ακόμα και σε ελαφρό κυματισμό. Εφοδιάζονται με 3 πτερύγια για αυξημένη κατευθυντικότητα.  Ταυτόχρονα οι γενναιόδωρες διαστάσεις τους συνδυάζονται ισορροπημένα με ένα προοδευτικό Rocker profile, εμπνέοντας ασφάλεια και σταθερότητα.
 
Δ) Η Αντοχή Φορτίου
Στην Ελλάδα αγαπάμε την οικογένεια και τους φίλους μας! Συχνά τους παίρνουμε και μαζί μας πάνω στο Sup!
Τα Viking Sup κατασκευάζονται με επάλληλες στρώσεις υψηλής ποιότητας PVC σε άμεση σύντηξη με έναν πολύ πυκνό Drop Stich πυρήνα. Το αποτέλεσμα είναι να επιτυγχάνουν τις κορυφαίες αντοχές φορτίου στην κατηγορία τους.
 
Ε)  Οι Γενναιόδωρες Διαστάσεις
Τα μεγάλα Sup είναι πιο σταθερά, άνετα και γρήγορα. Είναι καλύτερα τόσο για τον αρχάριο που θα νιώσει πιο ασφαλής και ισορροπημένος πάνω τους όσο και για τον προχωρημένο που θέλει να αναπτύξει ταχύτητα και να καλύψει απόσταση. Και φυσικά είναι η μοναδική επιλογή για τους μεγαλόσωμους και τις παρέες!
Φροντίσαμε όλα τα Viking Sup να έχουν  ικανοποιητικές διαστάσεις καθώς πιστεύουμε ότι οι μικρότερες σανίδες ( <10ft ) είναι μη λειτουργικές εκτός εξειδικευμένων περιπτώσεων ( River / Surf Sup, Kids Sup ).
10-1.jpg9-1.jpg
 
Χαρακτηριστικά:
 • Σύγχρονη υδροδυναμική σχεδίαση
 • 3 πτερύγια στο οπίσθιο μέρος για εύκολο χειρισμό και άμεση απόκριση στις εντολές του κωπηλάτη.
 • Αυξημένο πάχος 15 εκατοστών για σταθερότητα και προοδευτικό Rocker ( Nose ) Profile για προσαρμογή στις εκάστοτε συνθήκες νερού
 • Πρόσθιο μέρος του Sup με υδροδυναμικό σχήμα και ψηφιακά γραφικά.
 • Μέσο κατάστρωμα με ολική αντιολισθητική κάλυψη EVA σε Diamond Groove.
 • Οπίσθιο κατάστρωμα, επίσης με πλήρη αντιολισθητική κάλυψη.
 • Τα 2 μικρά σταθερά πτερύγια από ελαστικό υλικό και το μεγαλύτερο κεντρικό που αφαιρείται εξασφαλίζουν κατευθυντικότητα αλλά και την ασφαλή είσοδο – εξοδο του Sup από τη θάλασσα χωρίς ζημιές
 • Bungee cords για αποθήκευση των χρειαζούμενων στο πρόσθιο μέρος
 • 4 πρόσθετοι κρίκοι στο μέσο κατάστρωμα για στερέωση καθίσματος Kayak.
 • Βαλβίδα ασφαλείας για τη σωστή πλήρωση του Sup και την διατήρηση της στεγανότητας στο 100%

6-1.jpg5-1.jpg4-1.jpg

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Μέγεθος / Size : 305 x 80 x 15 cm
 • Μέγιστο Βάρος Χρήστη για Σωστή Πλεύση  / Rider Weight : 100kg
 • Μέγιστη Αντοχή Φορτίου / Max Load : 190kg
 • Όγκος / Volume : 290kg
 • Μέγιστη Αντοχή Εσωτερικής Πίεσης Θαλάμου / Max PSI : 25 psi *.
 • Μέγιστη Προτεινόμενη Πίεση / Recommended PSI : 15 psi.
 • Βάρος συσκευασίας / Gross Weight : 12.5kg
 • Βάρος Σανίδας / Net Weight : 6.8kg
 • Διαστάσεις συσκευασίας / Packaging : 90 x 34 x 25 cm
 • Δύο (2)  χρόνια εγγύηση**.

8-1.jpg7-1.jpg

Στην συσκευασία περιλαμβάνεται:

 1. Κουπί αλουμινίου 3 τεμαχίων με ρύθμιση του μήκους και ενισχυτική νεύρωση στη λεπίδα .
 2. Τρόμπα διπλής δράσης με ενσωματωμένο μανόμετρο.
 3. Σάκος μεταφοράς.
 4. Δέστρα ασφαλείας (LEASH). .
 5. Αποσπώμενο πτερύγιο 9 inch.
 6. Κιτ επισκευής και ειδικό κλειδί για το σφίξιμο των βαλβίδων πλήρωσης.

footer-1400x282-1.jpg

*Μέγιστη προτεινόμενη πίεση για Ελληνικές θερμοκρασίες 15psi ! 
Προσοχή μην υπερβαίνετε τα 15 psi καθώς άνω των 25 βαθμών Κελσίου ο αέρας διαστέλλεται και τα psi αυξάνουν εκθετικά.

**Διαβάστε προσεκτικά τους όρους εγγύησης.(πατήστε εδώ vikingfitness.gr/όροι-εγγύησης-viking-sup )Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .