VIKING RED SKY 10’6″ SUP

329,00 €
SKU: VK105742
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Τo  Viking Red Sky είναι ένα ολοκαίνουριο All- round Sup με πολύ όμορφο σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή όπως όλα τα Sup της Viking

VIKING RED SKY 10’6″ SUP

Τo  Viking Red Sky είναι ένα ολοκαίνουριο All- round Sup με πολύ όμορφο σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή όπως όλα τα Sup της Viking.
 
Με μήκος 320 , πλάτος 81 και πάχος 15 εκατοστά προορίζεται για χρήστες μέσου αναστήματος. Είναι εύκολο στη χρήση και ευέλικτο χάρις στον άριστο υδροδυναμικό του σχεδιασμό. Διαθέτει αντιολισθητική επίστρωση EVA σχεδόν στο σύνολο του φαρδιού καταστρώματος για να βρίσκει ο αναβάτης εύκολα ισορροπία και ανασηκωμένη μύτη για να είναι πιο διασκεδαστικό και ικανό σε ελαφρό κύμα. Το Viking Red Sky είναι ένα ιδανικό Sup αναψυχής, στρίβει και αντιδρά γρήγορα, παιχνιδίζει με το κύμα αλλά αποδίδει καλά και σε flat water. Είτε είστε αρχάριος, είτε πιο προχωρημένος θα το εκτιμήσετε για την άριστη του πλεύση, τις πολλές θέσεις τοποθέτησης αξεσουάρ  και την προσαρμοστικότητα του σε όλες τις συνθήκες θαλάσσης.
 
Τα Viking Sup σχεδιάστηκαν στην Ελλάδα ειδικά για τις συνθήκες των θαλασσών μας και παράγονται στις αρτιότερες παγκοσμίως εγκαταστάσεις.
 
Πέντε ήταν τα βασικά μελήματα  στην διαδικασία της σχεδιαστικής και τεχνικής ολοκλήρωσης τους.
Viking-SUP-800x800.jpgViking-Welding-final-927x800.jpg
 
Α) Η Ανοχή στις υψηλές θερμοκρασίες του Ελληνικού καλοκαιριού.
Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούμε το Sup μας σε ποτάμια ή λίμνες αλλά μας κάνει παρέα πολλές ώρες στο καυτό ακρογιάλι! Τα περισσότερα Sup παγκοσμίως δεν είναι φτιαγμένα για να παραμένουν στους 45 ή 50 βαθμούς υπό τον ήλιο καθώς η υπερβολική ζέστη αυξάνει την εσωτερική πίεση του αέρα που πολλές φορές ξεπερνά το όριο των 15 psi και οδηγεί σε μικρές ή και μεγάλες διαρροές αέρα.  Τα Viking Sup κατασκευάζονται με βάση την τεχνολογία Welding Rail που αυξάνει την αντοχή στην εσωτερική πίεση στο μέγιστο των 25 psi.
Αυτή η  τεχνολογία επιτρέπει τη μηχανική συγκόλληση στρωμάτων PVC (Welding Rail Tech) χωρίς τη χρήση κόλλας και επιτυγχάνει την ένωση δύο επιφανειών σε μία ενιαία και ατόφια δομή, βελτιώνοντας κατακόρυφα την αντοχή του Sup ειδικά στο πλάι της σανίδας ( ρέλια ) όπου συγκλίνουν οι δύο επιφάνειες και όπου εκδηλώνονται οι μεγαλύτερες πιέσεις. Η συγκεκριμένη τεχνολογία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, βελτιώνει εκθετικά τις μηχανικές ιδιότητες του sup και κυρίως την αντοχή τους στις υψηλές θερμοκρασίες.
Επιπλέον η μείωση της χρήσης κόλλας κάνει τα Sup σχεδόν άοσμα και αυξάνει το οικολογικό τους αποτύπωμα.
Περαιτέρω προστασία από την υψηλή θερμοκρασία προσδίδει η εσωτερική επίστρωση προστασίας από τη UV ακτινοβολία.
 
Β) Η Σταθερότητα και Ακαμψία της σανίδας
Όλα τα Viking Sup κατασκευάζονται με πάχος 15 εκατοστών που προσδίδει αυξημένη πλευστότητα και σταθερότητα σε συνθήκες ήπιου κυματισμού.  Επιπλέον ο πυρήνας τους κατασκευάζεται με υπερ- ενισχυμένο και πυκνό  Drop Stich υλικό που τους δίνει την πολυπόθητη ακαμψία.
Ο συνδυασμός των παραπάνω δημιουργεί ένα Sup που προσαρμόζεται με επιτυχία στις “ανήσυχες” Ελληνικές θάλασσες.
 
Γ) Η Άριστη Πλεύση
Τα Viking Sup διαθέτουν εξελιγμένο υδροδυναμικό σχήμα που τα κάνει γρήγορα και υπάκουα στις εντολές του αναβάτη. Η σχεδίαση της μύτης, τους επιτρέπει να γλιστρούν άνετα και ευθύβολα στο νερό ακόμα και σε ελαφρό κυματισμό. Εφοδιάζονται με 3 πτερύγια για αυξημένη κατευθυντικότητα.  Ταυτόχρονα οι γενναιόδωρες διαστάσεις τους συνδυάζονται ισορροπημένα με ένα προοδευτικό Rocker profile, εμπνέοντας ασφάλεια και σταθερότητα.
 
Δ) Η Αντοχή Φορτίου
Στην Ελλάδα αγαπάμε την οικογένεια και τους φίλους μας! Συχνά τους παίρνουμε και μαζί μας πάνω στο Sup!
Τα Viking Sup κατασκευάζονται με επάλληλες στρώσεις υψηλής ποιότητας PVC σε άμεση σύντηξη με έναν πολύ πυκνό Drop Stich πυρήνα. Το αποτέλεσμα είναι να επιτυγχάνουν τις κορυφαίες αντοχές φορτίου στην κατηγορία τους.
 
Ε)  Οι Γενναιόδωρες Διαστάσεις
Τα μεγάλα Sup είναι πιο σταθερά, άνετα και γρήγορα. Είναι καλύτερα τόσο για τον αρχάριο που θα νιώσει πιο ασφαλής και ισορροπημένος πάνω τους όσο και για τον προχωρημένο που θέλει να αναπτύξει ταχύτητα και να καλύψει απόσταση. Και φυσικά είναι η μοναδική επιλογή για τους μεγαλόσωμους και τις παρέες!
Φροντίσαμε όλα τα Viking Sup να έχουν  ικανοποιητικές διαστάσεις καθώς πιστεύουμε ότι οι μικρότερες σανίδες ( <10ft ) είναι μη λειτουργικές εκτός εξειδικευμένων περιπτώσεων ( River / Surf Sup, Kids Sup ).
 
8.jpg7.jpg
 
Χαρακτηριστικά:
 • Σύγχρονη υδροδυναμική σχεδίαση, με άριστο φινίρισμα και συνδυασμό χρωμάτων.
 • 3 πτερύγια στο οπίσθιο μέρος για εύκολο χειρισμό και άμεση απόκριση στις εντολές του κωπηλάτη.
 • Αυξημένο πάχος 15 εκατοστών για σταθερότητα.
 • Πρόσθιο μέρος του Sup με με high nose για απόδοση και στον ελαφρό κυματισμό.
 • Μέσο κατάστρωμα με ολική αντιολισθητική κάλυψη EVA σε Diamond Groove και 4 ανοξείδωτους κρίκους για πρόσδεση καθίσματος kayak.
 • Οπίσθιο κατάστρωμα με συνέχεια της αντιολισθητική κάλυψης σε διαφορετικό χρωματισμό.
 • Τα 2 μικρά σταθερά πτερύγια από ελαστικό υλικό και το μεγαλύτερο κεντρικό που αφαιρείται εξασφαλίζουν κατευθυντικότητα αλλά και την ασφαλή είσοδο – εξοδο του Sup από τη θάλασσα χωρίς ζημιές.
 • Bungee cords για αποθήκευση των χρειαζούμενων στο πρόσθιο μέρος.
 • Bungee cords και στο οπίσθιο μέρος για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.
 • Βαλβίδα ασφαλείας για τη σωστή πλήρωση του Sup και την διατήρηση της στεγανότητας στο 100%
 • Ενισχυμένη χειρολαβή στο πρόσθιο μέρος – πλην αυτής στο κέντρο – για την έλξη του Sup στο νερό.

6.jpg5.jpg4.jpg

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Μέγεθος / Size : 320 X 81 X 15 cm.

 • Μέγιστο Βάρος Χρήστη για Σωστή Πλεύση  / Rider Weight : 110kg

 • Μέγιστη Αντοχή Φορτίου / Max Load : 220kg

 • Όγκος / Volume : 311kg

 • Μέγιστη Αντοχή Εσωτερικής Πίεσης Θαλάμου / Max PSI : 25 psi *.

 • Μέγιστη Προτεινόμενη Πίεση / Recommended PSI : 15 psi.

 • Βάρος συσκευασίας / Gross Weight : 13kg

 • Βάρος Σανίδας / Net Weight : 7.2kg

 • Διαστάσεις συσκευασίας / Packaging : 90 x 34 x25 cm.

 • Δύο (2)  χρόνια εγγύηση**.

11.jpg10.jpg9-2.jpg

Στην συσκευασία περιλαμβάνεται:

 1. Κουπί αλουμινίου 3 τεμαχίων με ρύθμιση του μήκους και ενισχυτική νεύρωση στη λεπίδα .

 2. Τρόμπα διπλής δράσης με ενσωματωμένο μανόμετρο.

 3. Σάκος μεταφοράς.

 4. Δέστρα ασφαλείας (LEASH). .

 5. Αποσπώμενο πτερύγιο 9 inch.

 6. Κιτ επισκευής και ειδικό κλειδί για το σφίξιμο των βαλβίδων πλήρωσης.

footer-1400x282-1.jpg

*Μέγιστη προτεινόμενη πίεση για Ελληνικές θερμοκρασίες 15psi ! 
Προσοχή μην υπερβαίνετε τα 15 psi καθώς άνω των 25 βαθμών Κελσίου ο αέρας διαστέλλεται και τα psi αυξάνουν εκθετικά.

**Διαβάστε προσεκτικά τους όρους εγγύησης.(πατήστε εδώ vikingfitness.gr/όροι-εγγύησης-viking-sup )Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .