Βοηθητική Μπάρα Κολύμβησης Threaband

25,95 €
0,00 €
SKU: 40090
instock-amesi-paralabi.jpg
Βοηθητική Μπάρα Κολύμβυσης Threaband

Βοηθητική Μπάρα Κολύμβησης Threaband .

Τα αξεσουάρ κολύμβησης της Theraband είναι βοηθήματα για γυμναστική και θεραπεία μέσα στο νερό (πισίνα ή θάλασσα) . Είναι ιδανικό για ασκήσεις ενδυνάμωσης στο νερό αλλά και την αύξηση του εύρους κίνησης του άνω κορμού .

  • Ιδανικό για ενδυνάμωση της πλάτης και των κοιλιακών μέσα στο νερό ideal for strengthening the back and abdominal muscles in the water
  • additional water resistance in aqua training
  • Μήκος: 79 cm / Πλάτος του αφρολέξ: 15.5 cm
  • Διάμετρς : 15 cm
  • Κατασκευασμένο απο υψηλής πυκνότητας ανθεκτικό αφρολέξ 
  • Για όλες τις ηλικίες

Package Dimensions: 16cm * 16cm * 79cm, weight:0.470 kgProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .