Δίσκος Ισορροπίας Νερού

29,95 €
SKU: 40010
instock-amesi-paralabi.jpg
Δίσκος Επίπλευσης - Δίσκος Ισορροπίας νερού

Theraband Δίσκος Επίπλευσης-Δίσκος Ισορροπίας νερού- Ιδανικό εργαλείο για την εξάσκηση της ισορροπίας !

Τα αξεσουάρ κολύμβησης της Theraband είναι βοηθήματα για γυμναστική και θεραπεία μέσα στο νερό (πισίνα ή θάλασσα) . Ο δίσκος επίπλευσης είναι ιδανκός για εξάσκηση ισορροπίας του κορμού ή των άνω και κάτω άκρων ( του ποδιού - γοφός, χεριού - ώμου κτλ) ενώ ταυτόχρονα αυξάνει το εύρος κίνησης .

  • Λειτουργεί μέσω της αντίστασης στο νερό
  • Ιδανικό για εξάσκηση ισορροπίας και ενδυνάμωση στη θάλασσα ή την πισίνα
  • Προσφέρει μεγάλη ποκιλία ασκήσεων 
  • Σχεδιάστικε και αναπτύχθηκε απο επαγγελματίες του fitness και της αποκατάστασης .
  • Διαστάσεις προιόντος: 30 x 5.5 cm
  • Περιλαμβάνει τους ιμάντες περίδεσης

 

 Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .