HABYS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ 9 ΣΕ 1 ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ

203,99 €
SKU: HABSMS91
PARADOSI-3-10-MERES.jpg
Πολυλειτουργική συσκευή μασάζ σώματος με 9 αντικαταστάσιμες κεφαλές και λειτουργία υπέρυθρων, σχεδιασμένο για θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας, αδυνατίσματος, σύσφιξης και διαμόρφωσης σώματος

HABYS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ 9 ΣΕ 1 ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ

Πολυλειτουργική συσκευή μασάζ σώματος με 9 αντικαταστάσιμες κεφαλές και λειτουργία υπέρυθρων, σχεδιασμένο για θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας, αδυνατίσματος, σύσφιξης και διαμόρφωσης σώματος. Χάρη στην εύκολη, διαισθητική λειτουργία του, είναι τέλειο τόσο για επαγγελματικές όσο και για οικιακή χρήση.

Εξοπλισμένο με 9 κεφαλές μασάζ, μπορείτε να εκτελέσετε διάφορες τεχνικές μασάζ, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Το μυστικό αυτής της συσκευής βρίσκεται στην περιστροφή των κεφαλών του. Η πρόσθετη λειτουργία των υπερύθρων ρυθμίζει τη μικροκυκλοφορία, ενισχύοντας τα αποτελέσματα του μασάζ. Η λειτουργική λαβή κάνουν το μασάζ απλό και άνετο κατά την εκτέλεση θεραπειών και μασάζ.

Αρκούν λίγα μόνο λεπτά μασάζ την ημέρα για να φροντίσετε αποτελεσματικά τη σιλουέτα, την κατάσταση του δέρματος, την ανάπλαση των μυών και την ευεξία σας.

Εφαρμογές:

 • Αδυνατίσμα και μείωσης λίπους
 • Διαμόρφωση σώματος
 • Θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας
 • Σύσφιξη και λείανση του δέρματος
 • Μυϊκή αναγέννηση
 • Χαλαρωτικό μασάζ
 • Υποστήριξη στον μυοπεριτονιακό πόνο
 • Βελτιωμένη κυκλοφορία
 • Τόνωση της κυκλοφορίας της λέμφου

Το σετ περιλαμβάνει 9 κεφαλές μασάζ:

 1. Flat - το τέλειο εξάρτημα για ένα χαλαρωτικό μασάζ.
 2. Wavy - προσομοιώνει τον λιπώδη ιστό, ιδανικό για θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.
 3. Ball - συσφίγγει τους μύες και δίνει την αίσθηση ενός λιποενεργού μασάζ.
 4. Relaxing - βοηθά στην ανακούφιση από την αίσθηση τεντωμένων μυών.
 5. Crimped - ένα επίθεμα σχεδιασμένο για απολέπιση του δέρματος, βελτιώνει την πυκνότητα και την ελαστικότητά του
 6. Roller ball - διασπά τα λιπώδη κύτταρα και βοηθά στην απομάκρυνση του νερού από το σώμα.
 7. Roller - ένα εξάρτημα σχεδιασμένο να εκτελεί μασάζ με κύλιση. Το μασάζ με αυτό το εξάρτημα προετοιμάζει τους μύες για να εκτελέσουν πιο εντατικές τεχνικές μασάζ.
 8. Roller and Angular - ανακουφίζει από την ένταση και διεγείρει την κυκλοφορία της λέμφου.
 9. Mesh Cover - προστατεύει το κεφάλι κατά το μασάζ. Επιπλέον, λειαίνει το «αφή» της κεφαλής μασάζ

Πώς να ξεκινήσετε το μασάζ σώματος;

Απλώς συνδέστε τη συσκευή στο τροφοδοτικό και γυρίστε το κουμπί προς τα δεξιά, αυξάνοντας έτσι την ένταση της λειτουργίας της συσκευής. Το υπέρυθρο φως του μασάζ ανάβει αυτόματα.

Τρόπος καθαρισμού: αποσυνδέστε τη συσκευή από την παροχή ρεύματος, αφαιρέστε το προστατευτικό κάλυμμα και το τοποθετημένο άκρο, σκουπίστε απαλά κάθε μέρος με ένα υγρό πανί.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .