Thera-Band Roller Μασάζ (Roller Massagers+)

31,70 €
29,90 €
You save:
1,80 €
31.7
-1,80 €
SKU: THMASROL
instock-amesi-paralabi.jpg
Thera-Band Roller Μασάζ (Roller Massagers+)

Το Thera-Band® Roller Massager (marathon stick) είναι ένα καινοτόμο εργαλείο massage ιδανικό για μυικους πόνους και βαθύ μασάζ των ιστών. Μοναδική πατέντα με σχεδιασμό ραβδώσεων που υποστηρίζει τόσο την κινητοποίηση σε βάθος των ιστών και παρέχει παράλληλα μασάζ ενώ στην έκδοση Standard οι άκρες είναι κοίλες ειδικές για trigger point. Εν τω μεταξύ, οι λαβές του ROLLER MASSAGER έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τον χρήστη. Η χρήση του Roller Massager μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ροής και κυκλοφορία του αίματος, ενώ βοηθά επίσης στην αύξηση της ελαστικότητας των μυών και το εύρος της κίνησης. Διαθέσιμο σε Standard έκδοση που είναι ιδανικό για χρήση στο ιατρείο και στο σπίτι, καθώς και μια φορητή έκδοση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αναδιπλούμενες λαβές που είναι ιδανικό για ταξίδια και on-the-go εφαρμογές. Όλα τα Μασάζ Roller Thera-Band είναι ξεχωριστά συσκευασμένα με λεπτομερείς οδηγίες για τεχνικές και προηγμένες ασκήσεις.Αυτά τα αξεσουάρ γυμναστικής & fitness είναι κατασκευασμένα με ανθεκτικό latex-free θερμοπλαστικό υλικό για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εύκολο καθαρισμό. To Thera-Band Μασάζ Roller μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κλινική-φυσικοθεραπευτήριο ως μέρος ενός προγράμματος άσκησης και αποκατάστασης , στο γυμναστήριο , στο γραφείο και στο σπίτι. Αν θέλεις διάβασε και σχετικό άρθρο

"FOAM ROLLING: ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΣΗ ΩΡΑ, ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ FOAM ROLLERS"

Συνοπτικά:

  • Ιδανικό για δρομείς και αθλητές
  • Φορητό
  • Μάλαξη της Περιτονίας και μασάζ
  • Triger Point
  • DOMS - Delayed Onset Muscle Soreness
  • Αποθεραπεία

Διαστάσεις:

• Το STANDARD Μοντέλο είναι 53 εκατοστά συνολικού μήκους, με μήκος κυλίνδρου 25 εκατοστά

• Το φορητό μοντέλο είναι 48 εκατοστά όταν επεκταθεί πλήρως, και συμπτύσσεται έως 30 εκατοστά.

 

Για περισσότερες ασκήσεις και βίντεο, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.Thera-BandAcademy.comProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .

Σχετικά Άρθρα

Πιστόλι μασάζ (massage gun): Ποιος να διαλέξω και γιατί;
Πιστόλι μασάζ (massage gun): Ποιος να διαλέξω και γιατί;

Την τελευταία διετία τα πιστόλια μασάζ (massage guns) έχουν γίνει ανάρπαστα. Σκοπός μας όμως δεν είναι να αναλύσουμε τα οφέλη μιας τέτοιας συσκευής, αλλά θα τονίσουμε τα θετικά και τα αρνητικά των συσκευών που γνωρίζουμε ότι κυκλοφορούνε στην Ελλάδα.Τη Ταχύτητα και τη Δύναμη.Την Ευελιξία και τη Φορητότητα. Τα παρελκόμενα αξεσουάρ που συνοδεύονται. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

ΜΑΣΑΖ – ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ: ΟΦΕΛΗ, ΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ, ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
ΜΑΣΑΖ – ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ: ΟΦΕΛΗ, ΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ, ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

Ανακούφιση πόνου ή βαθιά χαλάρωση. Το ΜΑΣΑΖ - MASSAGE είναι ένας γενικός όρος για την πίεση, το τρίψιμο και τον χειρισμό του δέρματος, των μυών, των τενόντων και των συνδέσμων. Το εύρος εφαρμογής του μπορεί να κυμαίνεται από την ελαφριά χαλάρωση, έως τη βαθιά πίεση. Ανακαλύψτε τα μεγάλα πλεονεκτήματά του και ανακαλύψτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΣΑΖ, ΛΑΔΙΑ ΜΑΣΑΖ , ΚΕΡΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ?
ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΣΑΖ, ΛΑΔΙΑ ΜΑΣΑΖ , ΚΕΡΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ?

Το μασαζ αποτελεί μια πανάρχαια τεχνική χαλάρωσης αλλά και αποκατάστασης τραυματισμών και χρησιμοποιείται απο σχεδόν όλους του πολιτισμούς στη γη. Χρησιμοποιείταιι και απο τα ζώα πολλές φορές είτε σε κάνοντας το ένα ζώο στο άλλο είτε τρίβοντας το σώμα τους πάνω σε διάφορες επιφάνειες. Για το σωστό μασάζ χρειάζεσαι κάποιες βασικές γνώσεις , ένα στρώμα ή κρεβάτι μασάζ και λάδι ή κρέμα μασάζ . Στο παρόν άρθρο θα αναλύσουμε την κάθε περίπτωση και θα δούμε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του κάθε προιόντος. 

Τί είναι η
Τί είναι η "Fascia" ή αλλιώς περιτονία και γιατί όλο και περισσότεροι μιλάνε για αυτήν?

Η Fascia είναι επίπεδα, συμπαγή στρώματα συνδετικού ιστού τα οποία περιβάλλουν, συνδέουν και συγκρατούν όλους τους μύες, τους τένοντές και τις αρθρώσεις . Έτσι τα μεμονωμένα μέρη του σώματος συγκρατούνται μαζί σε ένα σύνολο. Είναι ένα λεπτό στρώμα που περιβάλει σαν σάκο τους μυς. Σαν την άσπρη μεμβράνη στο μανταρίνι.