ΞΥΛΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ SET 4 (Cube, Cross, Birdy, Stick)

35,84 €
32,90 €
You save:
2,94 €
35.84
-2,94 €
SKU: WMRS4
PARADOSI-30-meres.jpg
Ένα σετ ξύλινων εργαλείωνρεφλεξολογίας - μασάζ που είναι ιδανικά για βαθύ μασάζ των χεριών, των ποδιών και της πλάτης με δυνατή πίεση.

Ένα σετ ξύλινων εργαλείωνρεφλεξολογίας - μασάζ που είναι ιδανικά για βαθύ μασάζ των χεριών, των ποδιών και της πλάτης με δυνατή πίεση.ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ υποστηρίζουν τέλεια το έργο του θεραπευτή, χωρίς να επιβαρύνουν πολύ τα χέρια του. Το ειδικό σχήμα και το προφίλ τους επιτρέπουν την ακριβή διέγερση και την επίτευξη πίεσης βαθιά  στο σώμα.

Σχήματα:

  • Κύβος Μασαζ cube 5.5x5.5 cm Το εργαλείο μασαζ σε σχήμα κύβου σάς επιτρέπει να πατάτε πολλά σημεία ενεργοποίησης ταυτόχρονα. Κατάλληλο για μασάζ χεριών, ποδιών και πλάτης με ελαφριά ή σταθερή πίεση.

  • T-shaped  σταυρός cross 11x10 cm Ο σταυρός μασάζ εφαρμόζει πολύ καλά στο χέρι και επιτρέπει την ισχυρή, στοχευμένη θεραπεία των σημείων ενεργοποίησης.

  • Το κλασικό "Bridy" 10x5 cm. Χρησιμοποιείται για μασάζ στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη, χρησιμοποιείται για την τόνωση των μυών με λίγη προσπάθεια του θεραπευτή

  • Στικ ρεφλεξολογίας 14x5 cm. Παραδοσιακό στικ για μασάζ για πίεση στα πόδια και για ρεφλεξολογία.

ΞΥΛΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣΑΖProduct Tags

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .