HIEMT PRO MAX3 4 HANDLES ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ , ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ

7440,00 €
6500,00 €
You save:
940,00 €
7440
-940,00 €
SKU: ΗΙΕΜΤ28938
PARADOSI-30-meres.jpg
Συσκευή αδυνατίσματος, κάψιμου λίπους, αύξηση μυϊκής μάζας και μυϊκής σύσφιξης

Συσκευή αδυνατίσματος, κάψιμου λίπους, αύξηση μυϊκής μάζας και μυϊκής σύσφιξης

Οι συσκευές Ηλεκτρομαγνητικής Εκγύμνασης παράγουν στοχευμένα παλμικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα υψηλής έντασης που δρουν απευθείας στους μυς, επιτυγχάνοντας έτσι την συστολή τους, σχεδόν στα όρια του 100%. Αυτή η ελεγχόμενη υπερεκγύμναση των μυών επιτρέπει την αναμόρφωση και την αύξηση της πυκνότητας τους, ενώ παράλληλα παράγονται νέες πρωτεϊνικές αλυσίδες. Επιπλέον, λόγο των υψηλών απαιτήσεων ενέργειας, διασπώνται τα λιποκύτταρα στην περιοχή εφαρμογής, οδηγώντας έτσι στην φυσική απόπτωση και την αποβολή τους από τον οργανισμό μέσα σε λίγες εβδομάδες, μέσω του φυσιολογικού μεταβολίσμού του σώματος.

hiemt mixanima sisfiksis

Οι συσκεύες HIEMT ΜΑΧ3 και HIEMT ΜΑΧ3light με την εστιασμένη εφαρμογή παλμικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων έντασης έως 9 Tesla επιτυγχάνουν σε 8 συνεδρίες την μείωση του τοπικού λίπους κατά 19%, την αύξηση του μυϊκού όγκου κατά 16% και την μείωση της περιφέρειας κατά τουλάχιστον 3,5 εκατοστά, χωρίς την ανάγκη χρήσης αναλωσίμων. Οι συσκεύες HIEMT ΜΑΧ3 και HIEMT ΜΑΧ3light μετατρέπουν την άσκηση σε μία ευχάριστη και άνετη εμπειρία, καθώς 30 λεπτά εφαρμογής ισοδυναμούν με 30.000 καθίσματα ή 20.000 κοιλιακούς. Η εστιασμένη διέγερση των μυϊκών ιστών επιτρέπει την καύση του λίπους και έτσι την μείωση του λιπικού ιστού, την αύξηση της μυϊκής μάζας, την μυϊκή σύσφιξη, την ενεργοποιήση του μεταβολισμού και του λεμφικού συστήματος, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία. Τα 30 λεπτά εφαρμογής αντιστοιχούν σε ένα πλήρως προσωποποιημένο πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς επιλέγοντας το φύλλο και την ηλικία του ασκούμενου, και την περιοχή ενδιαφέροντος (πχ κοιλιά, γλουτοί κλπ), η συσκευή επιλέγει αυτόματα την απαιτούμενη ένταση και συχνότητα εφαρμογής. Εφόσον είναι επιθυμητό είναι δυνατή και η manual επιλογή των ρυθμίσεων. Οι συσκεύες HIEMT ΜΑΧ3 και HIEMT ΜΑΧ3light συνοδεύονται από 4 κεφαλές, 2 σωματος και 2 άκρων για καλύτερη εφαρμογή. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης μίας, δύο ή και των τεσσάρων κεφαλών ταυτόχρονα. Επιπλέον μπορεί να λάβει ειδική κεφαλή-κάθισμα για την ενδυνάμωση των ιστών του πυελικού εδάφους. Οι συσκεύες HIEMT ΜΑΧ3 και HIEMT ΜΑΧ3light διαθέτουν ρυθμιζόμενη ένταση έως 9 Tesla, συχνότητα εκπομπής έως 120Hz, εύρος παλμού 320μs ενώ διαθέτουν καινοτόμο σύστημα ψύξης αέρα (Air Cooling) για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

H συσκευή ΗΙΕΜΤ MAX 3 διαθέτει:

  • Tέσσερις κεφαλές (δύο κορμού και δύο άκρων, ταυτόχρονης λειτουργίας)
  • Σύστημα ψύξης αέρα για συνεχή λειτουργία
  • Λειτουργία Auto με έτοιμα προγράμματα εφαρμογής ή Manual
  • Ένταση μαγνητικού πεδίου 9 Tesla
  • Συχνότητα λειτουργίας έως 120Hz
  • Ισχύς 2000W

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .