ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΛΑΔΙ ΑΡΝΙΚΑ 100ML

9,10 €
0,00 €
SKU: BIO5213004630509
instock-amesi-paralabi.jpg
Άρνικα, επιστημονικά Arnica Montana. Έχει μακραίωνη ιστορία στη βοτανολογία ως ευεργετικό φυτό. Το Έλαιο Άρνικα παράγεται με ψυχρή εκχύλιση και χρειάζεται 6 εβδομάδες ωρίμανσης.

ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΛΑΔΙ ΑΡΝΙΚΑ 100ML

ΑΡΝΙΚΑ ΕΛΑΙΟ ΒΑΣΗΣ
Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέρια έλαια για χρήση στην αρωματοθεραπεία και την κοσμετολογία, είτε ατόφια στην καλλυντική περιποίηση. Είναι, επομένως, σημαντικό να είναι 100% καθαρά, ακριβώς όπως όλα τα πολύτιμα Έλαια Βάσης «Βιολόγος».
Άρνικα, επιστημονικά Arnica Montana (άρνικα η ορεινή) . Έχει μακραίωνη ιστορία στη βοτανολογία ως ευεργετικό φυτό. Το Έλαιο Άρνικα παράγεται με ψυχρή εκχύλιση και χρειάζεται 6 εβδομάδες ωρίμανσης.

ΣΥΝΘΕΣΗ
Πλούσιο σε Βιταμίνες A, B1, B2, B5, D, E.

ΛΑΔΙ ΑΡΝΙΚΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Η άρνικα γενικά έχει αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αίματος και των υγρών στις περιοχές που το έχουν ανάγκη, δρώντας έτσι σαν ισχυρό αντιφλεγμονώδες .

ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ ΑΡΝΙΚΑ 
Λόγω των ευεγερτικών ιδιοτήτων του , το ΛΑΔΙ ΑΡΝΙΚΑ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μασαζ απο θεραπευτές .Το λαδι άρνικας θεωρείται το ιδανικότερο λάδι μασάζ κατά των πόνων των αρθρώσεων και των μυών από εξαρθρώσεις και αιματώματα. Πολύ καλό θεραπευτικό των μωλώπων και εκχυμώσεων ενώ έχει επουλωτικές ιδιότητες

Το θεραπευτικό λάδι της άρνικας προσφέρει άμεση αποτελεσματικότητα και ταχεία ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους, ενώ  πολλοί είναι εκείνοι, που οφείλουν στην άρνικα τη γρήγορη αποκατάσταση τους, μετά από έναν αθλητικό  τραυματισμό.

Εμπιστευθείτε τον πρησμένο αστράγαλό σας στις θεραπευτικές ιδιότητες της άρνικας και θα νιώσετε γρήγορα καλύτερα. Είτε σε μορφή κρέμας, είτε λαδιού είτε σε  οποιαδήποτε άλλη μορφή, ενημερωθείτε για τα οφέλη, αλλά και την επικινδυνότητα αυτού του τόσο ισχυρού φυτού.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Οι επουλωτικές και περιποιητικές του ιδιότητες, το καθιστούν αγαπημένο συστατικό σε καλλυντικά και είδη περιποίησης προβληματικής επιδερμίδας .

ΛΑΔΙ ΑΡΝΙΚΑΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ
Για την τριχόπτωση μπορείτε να κάνετε μασάζ στο κεφάλι σας με αραιωμένο διάλυμα του λαδιού άρνικας. Αυτό  θα βοηθήσει την κυκλοφορία του αίματος και άρα την ανάπτυξη και ενδυνάμωση της τρίχας.

Η άρνικα χρησιμοποιείται και σαν ομοιοπαθητικό φάρμακο.Το έλαιο της άρνικα είναι μόνο για εξωτερική χρήση και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταποθεί ή να το εισπνεύσετε. Καλό είναι να χρησιμοποιείται μόνο σε διαλυμένη μορφή, ενώ αν διαθέτετε το αιθέριο έλαιο στην αγνή του και αδιάλυτη μορφή, μπορεί να αραιωθεί και σε αμυγδαλέλαιο.

ARNIKA LADI MASAZ

ΟΦΕΛΗ ΑΡΝΙΚΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

  • Βοηθά στην ανακούφιση του πόνου
  • Βοηθά στη μείωση των μελανιών
  • Βοηθά στα τσιμπίματα απο έντομα
  • Βοηθά στην τριχόπτωση

*Προσοχή: Μην το αλείφετε σε ανοιχτές πληγές, καθώς μπορεί να προκληθεί ερεθισμός και κάντε πάντα ένα τεστ με λίγο βαμβάκι, για να ελέγξετε την αντίδραση του δέρματός σας σε αυτό. Άτομα με υπερευαισθησία, οι έγκυες γυναίκες και οι μητέρες που θηλάζουν, καλό είναι να απέχουν από τη χρήση του τόσο ισχυρού λαδιού της άρνικας, ακόμα και στη διαλυμένη μορφή του. Παρατεταμένη χρήση αλοιφής ή βάμματος με υψηλή συγκέντρωση σε άρνικα μπορεί να προκαλέσει δερματικούς ερεθισμούς.

 

 
 


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .