AMILA ΣΑΟΥΝΑ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ 3 ΑΤΟΜΩΝ FULL SPECTRUM S-08

3179,00 €
SKU: AM46074
not_available.gif
Η Σάουνα της AMILA Full Spectrum S-08 είναι το επόμενο βήμα στις infrared σάουνες καθώς διαθέτει τεχνολογία Low EMF, την υψηλότερη τεχνολογία στις σάουνες υπέρυθρων

AMILA ΣΑΟΥΝΑ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ 3 ΑΤΟΜΩΝ FULL SPECTRUM S-08

Η χρήση σάουνας έχει αποδειχθεί ότι έχει πολλά οφέλη για τον άνθρωπο. Η Σάουνα της AMILA Full Spectrum S-08 είναι το επόμενο βήμα στις infrared σάουνες καθώς διαθέτει τεχνολογία Low EMF, την υψηλότερη τεχνολογία στις σάουνες υπέρυθρων. Τέλος διαθέτει ηχεία Bluetooth, Led με φωτοθεραπεία και touch control panel.

Γιατί να Πάρω Σάουνα Υπέρυθρων;

Οι σάουνες υπέρυθρων έχουν αποδείξει ότι ωφελούν τον άνθρωπο σε ένα ευρύ φάσμα στην υγεία. Συνοπτικά, βοηθούν στην αποτοξίνωση μέσω της εφίδρωσης, στην υγεία της καρδιάς (σαν παθητικό cardio), στην επαναφορά των μυών (με μεγαλύτερη εισροή οξυγόνου στις κυψέλες), στην αντιγύρανση (το κόκκινο φως με το infrared led αυξάνουν το κολλαγόνο), στην απώλεια βάρους (με βελτίωση μεταβολισμού) και στον καλύτερο ύπνο (μέσω της χαλάρωσης)

Τι Είναι και Γιατί να Διαλέξω Full Spectrum Σάουνα;

Το υπέρυθρο φάσμα χωρίζεται στο «κοντινό» το «μεσαίο» και το «μακρινό» υπέρθυρο. Τα περισσότερα οφέλη έρχονται από το μακρινό όμως υπάρχουν πολλά οφέλη και από τα 3 μήκη κύματος. Οι Full Spectrum (πλήρους φάσματος) εκπέμπουν και στα 3 μήκη ισόποσα. Τα οφέλη από τα 3 κύματα είναι:

Κοντό: Το μικρότερο κύμα είναι αυτό που εισχωρεί πιο βαθιά στο σώμα αυξάνοντας την θερμοκρασία στον πυρήνα δημιουργώντας την εφίδρωση για την καλύτερη θεραπεία.

Μεσαίο: Μεγαλύτερο κύμα, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, απελευθερώνοντας οξυγόνο το οποίο φτάνει στις τραυματισμένες περιοχές. Τέλος βοηθάει στον μεταβολισμό.

Μακρινό: Το μεγαλύτερο κύμα, εισχωρεί στις κυψέλες του λίπους, βελτιώνει τον μεταβολισμό για την καλύτερη καύση του λίπους και βοηθάει στην αποτοξίνωση.

Φωτοθεραπεία 7 χρωμάτων

Η Σάουνα Full Spectrum S-08 είναι εξοπλισμένη με Led φωτοθεραπείας. Η φωτοθεραπεία υπάρχει από τα αρχαία χρόνια στις κουλτούρες διαφόρων χωρών όπως στην Ινδία την Αίγυπτο και την Κίνα. Στην σύγχρονη εποχή χρησιμοποιείται και εξετάζεται από πολλά νοσοκομεία και ερευνητικά κέντρα.

Low EMF Carbon Heat

Ένα από τα πλεονεκτήματα της Full Spectrum S-08 Σάουνα είναι η χρήση θέρμανσης με Carbon heaters χαμηλής εκπομπής ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Η μονάδα μέτρησης είναι mG (Milligauss), ενώ η μέτρηση για την σάουνα έδειξε 3mG, μέτρηση που θεωρείται απόλυτα ασφαλή.

Χαρακτηριστικά Υψηλής Ποιότητας

Συνδέστε με Bluetooth το κινητό σας, βάλτε μουσική για μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης. Τα ηχεία είναι κρυμμένα προσφέροντας έναν ωραίο ήχο. Το ξύλο της σάουνας είναι τύπου Hemlock το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως σε έπιπλα. Για την καλύτερη μόνωση έχει χρησιμοποιηθεί γυαλί tempered, ενώ η χειρολαβή είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.

Χαρακτηριστικά:

 • Διαστάσεις (cm): 150x103x195
 • Τύπος: Υπερύθρων
 • Θερμοκρασίες (°C): 65
 • Αριθμός Ατόμων: 3
 • Πάχος Γυαλιού (mm): 6
 • Κατανάλωση (Watt): 2320
 • Ξύλο Εσωτερικό: Hemlock
 • Ξύλο Εξωτερικό: Hemlock
 • Τζάμι: Διάφανο
 • Πέτρες Σάουνας (Kg): —
 • Χώρα Προέλευσης: ΚΙΝΑ

> Ψηφιακός πίνακας ελέγχου
> Δυνατότητα σύνδεσης σε κινητό/tablet μέσω Bluetooth για αναπαραγωγή μουσικής στο εσωτερικό ηχείο
> Led ταινία εσωτερικά και εξωτερικά για φωτοθεραπεία με επιλογή ανάμεσα σε 7 χρώματα
> Ηχεία κρυφά τοποθετημένα για άρτιο σχεδιαστικό αποτέλεσμα
> Χερούλι πόρτας ανοξείδωτο ατσάλι
> Χαμηλές εκπομπές EMF (κάτω απο 3mGs)Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .