TCM POLAND LYAPKO ROLLER ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΒΕΛΟΝΩΝ

39,99 €
SKU: TCMUR
PARADOSI-30-meres.jpg
Roller πολλαπλών βελόνων με ευεργετικες ιδιοτητες τόσο σε θεραπευτική εφαρμογή αλλά και σε κοσμιτική χάρη στις 496 βελόνες που το απαρτίζουν

TCM POLAND LYAPKO ROLLER ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΒΕΛΟΝΩΝ

Τα χρώματα των roller επιλέγονται και στέλνονται τυχαία. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του roller σε επιλεγμένο χρώμα, εάν είναι διαθέσιμο στο απόθεμα κατά την εκτέλεση της παραγγελίας.

Διαθέσιμα χρώματα: πράσινο, κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε, μπλε σκούρο.

Οι οδηγίες χρήσης, καθώς και οι λεπτομερείς κανόνες χρήσης και λειτουργίας των roller Lyapko περιλαμβάνονται στο βιβλιαράκι "Πολλαπλές Βελόνες Lyapko. Μεθοδολογία Εφαρμογής" που έρχεται μαζί με τα roller

Λόγω των βέλτιστων διαστάσεων της επιφάνειας εργασίας και των αποστάσεων μεταξύ των βελόνων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα όλων των ηλικιών χωρίς περιορισμούς. Η απλή εφαρμογή, η ασφάλεια, η μη επεμβατικότητα και η υψηλή αποτελεσματικότητα επιτρέπουν να συσταθεί όχι μόνο για επαγγελματική χρήση, αλλά και για αυτόνομη χρήση στο σπίτι.

Θεραπευτική εφαρμογή:

Ο θεραπευτικός κύλινδρος Lyapko προορίζεται για την επίδραση σε διάφορα μέρη του σώματος, αλλά είναι πιο βολικό να χρησιμοποιήτε σε τμήματα του σώματος με μικρή ακτίνα καμπυλότητας: πλάτη, ώμους, λαιμό, κεφάλι, αρθρώσεις, εξωτερικό μέρος του ποδιού, χέρια και πόδια. Είναι επίσης αποτελεσματικό για μασάζ προσώπου και ντεκολτέ.

Η θεραπεία με το roller θα πρέπει να διαρκέσει κατά μέσο όρο 10-15 λεπτά σε κάθε περιοχή του σώματος. Ο ακριβής χρόνος εξωτερικής επίδρασης εξαρτάται από την ευαισθησία του δέρματος και τα συγκεκριμένα συμπτώματα.

Σε περίπτωση Aromatase excess syndrome(οξύς και έντονος πόνος, υψηλή αρτηριακή πίεση, ερεθισμός, ενθουσιασμός, αϋπνία), συνιστάται η χρήση των εφαρμογέων στο δεύτερο μισό της ημέρας ή πριν τον ύπνο. Ο χρόνος δράσης για το roller είναι περίπου 10-15 λεπτά.

Σε περίπτωση συνδρόμου "έλλειψης" (χρόνιος πόνος, συνήθως παρουσιάζεται νύχτα, υπνηλία, αδυναμία, μειωμένη ευαισθησία, σε άτομα που είναι άρρωστα και ηλικιωμένα), η επίδραση είναι πιο αποτελεσματική το πρωί και το πρώτο μισό της ημέρας. Ο χρόνος χρήσης του εφαρμογέα είναι περίπου 7-10 λεπτά, ενώ η επίδραση του κυλίνδρου είναι 3-7 λεπτά.

Κοσμητική εφαρμογή:

Ο πανεπιστημιακός κύλινδρος Lyapko συνιστάται επίσης για αντικυτταριτικές και διορθωτικές θεραπείες - ως κύλινδρο κατά της κυτταρίτιδας. Η εφαρμογή θεραπείας με τον κύλινδρο στοχεύει επίσης στην εξάλειψη του λίπους, της κυτταρίτιδας και της μείωσης του σωματικού βάρους.

Είναι ιδανικό και για το μασάζ του προσώπου λόγω των ελάχιστων αποστάσεων μεταξύ των βελόνων. Με τη δημιουργία γαλβανικών ρευμάτων στις άκρες των βελών και μεταξύ τους, ο κύλινδρος "Πανεπιστημιακός" επιδρά ενεργά στους μύες του προσώπου και του λαιμού. Τονώνοντας το δέρμα, επιτυγχάνουμε το αποτέλεσμα του lifting, βελτιώνουμε τον οβάλ του προσώπου και ανυψώνουμε τον δεύτερο σιαγόνα.

Οι βελόνες του κυλίνδρου, ακουμπώντας το δέρμα, δεν το καταστρέφουν. Η μέθοδος είναι αποτελεσματική, ευχάριστη και μη επεμβατική, δηλαδή αποκλείει πλήρως τη μετάδοση λοιμώξεων.

Συντήρηση  και απολύμανση:

Στο σπίτι - συνιστάται η πλύση του κυλίνδρου με υγρό σαπούνι και τρεχούσα νερά, ακολουθούμενη από στέγνωμα με ζεστό αέρα (με σεσουάρ).

Σε ιατρικά κέντρα, χρησιμοποιούνται καθιερωμένα ιατρικά προϊόντα για τον απολυμαντικό καθαρισμό των εφαρμογέων.

Με σωστή χρήση του προϊόντος, το προιον μπορεί να αντέξει 5-7 χρόνια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

♦ Διαστάσεις roller - 45×70 mm

♦ Αποστάσεις μεταξύ των βελόνων - 3,5 mm

♦ Πλήθος βελόνων - 496

♦ Σύνθεση βελόνων: σίδηρος, χαλκός, νικέλιο, ψευδάργυρος, ασήμι

♦ Βάση: Ιατρικό καουτσούκProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .