ΒΕΛΟΝΕΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ LONG ORCA 100PCS

6,60 €
SKU: VVL2533
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
ACUPUNCTURE NEEDLES ORCA 100PCS

Οι ΒΕΛΟΝΕΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ  ORCA αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές στα χέρια των γιατρών και φυσικοθεραπευτών . Είναι κατασκευασμένες από χειρουργικό ανοξείδωτο ατσάλι και επάργυρες. Διαθέτουν CE και FDA πιστοποιήσεις. Οι βελόνες βελονισμού (acupuncture needles ) απο την ORCA έχουν πλαστικές (χρωματικά κωδικοποιημένες λαβές. Είναι Οι αυθεντικές Κινέζικες Βελόνες Βελονισμού. Έχουν Χαμηλή περιεκτικότητα σε νικέλιο με Χάλκινη σπειροειδής λαβή και έρχονται σε ατομική συσκευασία με οδηγό σε κάθε βελόνα .

Συνοπτικά:

  • Αποστειρωμένες, αναλώσιμες για μία μόνο χρήση
  • Από ιατρικό ανοξείδωτο ατσάλι
  • Επάργυρη λαβή

Κουτί 100 βελονών σε συσκευασία 1 βελόνα με έναν οδηγό

Προσοχή : Οι συγκεκριμένες βελόνες δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε ηλεκτροβελονισμό ή να συνδυαστούν με moxaProduct Tags

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .