100% Whey πρωτεινη Gold Standard 2273g (Optimum Nutrition)

86,90 €
SKU: ONWGS2273
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
100% Whey πρωτεινη Gold Standard 2273g (Optimum Nutrition)

100% Whey ΠΡΩΤΕΙΝΗ Gold Standard 2273g (Optimum Nutrition) 

Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία, πολλά, χρόνια η Gold Standard Whey της ΟΝ αναδεικνύεται η Νο1 πρωτεΐνη στον κόσμο, αφού υπάρχουν πολλοί λόγοι που συμβαίνει αυτό. Είναι η ποιότητα των πρώτων υλών, το φιλτράρισμά της αλλά και η προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια που δείχνει η ΟΝ στο σχεδιασμό και παραγωγή κάθε προϊόντος της.

Απομονωμένη ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ  (WPI) είναι η πιο καθαρή μορφή πρωτεΐνης που υπάρχει. Η διαδικασία του συγκεκριμένου φιλτραρίσματος κοστίζει πολύ όμως το τελικό προϊόν είναι το καλύτερο που μπορείς να έχεις για το σώμα και τον οργανισμό σου. Για αυτό η συγκεκριμένη πηγή πρωτεΐνης είναι η πρώτη που περιέχεται στην Gold Standard 100% Whey. Χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη πηγή  μαζί με την άλλη και πιο διαδεδομένη πηγή πρωτεΐνης ορού γάλακτος, Whey Protein Concentrate (WPC) μπορούμε να προσφέρουμε 24γρ καθαρή πρωτεΐνης σε κάθε δόση, προκειμένου να βοηθήσουμε το σώμα να αναρρώσει και να χτίσει μυϊκό ιστό μετά την προπόνηση. Η υψηλότατη ποιότητα της ΟΝ και η προσοχή της σε κάθε λεπτομέρεια φαίνεται και στο θέμα της διαλυτότητας, αφού κάθε δόση διαλύεται εύκολα σε ένα σέικερ ή με ένα κουτάλι σε ένα ποτήρι νερό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Gold Standard είναι το μέτρο σύγκρισης για κάθε άλλη πρωτεΐνη.

Ανακατέψτε περίπου μία κουταλιά της σκόνης σε 300 ml υγρού, κρύου νερού, γάλακτος ή άλλου ποτού. Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί. Για καλύτερα αποτελέσματα, πιείτε το ρόφημα σας 30 έως 60 λεπτά μετά την προπόνηση σας ή χρησιμοποιήστε ως σνακ ανά πάσα στιγμή στην ισορροπημένη διατροφή σας.

Για υγιείς ενήλικες, καταναλώστε αρκετή πρωτεΐνη για να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες σε πρωτεΐνες με συνδυασμό τροφών υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και συμπληρωμάτων πρωτεΐνης όλη την ημέρα ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και προγράμματος άσκησης

ΒΕΛΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Πιστεύουμε ότι είμαστε ότι τρώμε - γι 'αυτό οι πιστοποιημένες εγκαταστάσεις παραγωγής μας χρησιμοποιούν μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο κατά την παραγωγή των προϊόντων μας.

Η WHEY PROTEIN 100% της Optimum Nutrition είναι ένα ισχυρό πρωτεϊνικό συμπλήρωμα φαρμακευτικής ποιότητας και δεν είναι τυχαίο ότι έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη πρωτεΐνη τις χρονιές 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 και 2015.

Η κάθε δόση παρέχει 24 γρ υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη και μόνο 3 γρ υδατανθράκων. Η WHEY PROTEIN 100% της Optimum Nutrition φτιάχνεται μικρό φιλτραρισμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Ο τρόπος παραγωγής της WHEY PROTEIN 100% της Optimum Nutrition εγγυάται την απομάκρυνση της λακτόζης από αυτό το προϊόν. Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος 100% παρέχει μια άριστη ισορροπία των ουσιαστικών και δευτερευόντων αμινοξέων συμπεριλαμβανομένων και των πεπτιδίων γλουταμίνης και μια υψηλή συγκέντρωση των BCAA αμινοξέων. Αυτό βελτιώνει τη διατήρηση του αζώτου και την αύξηση των μυών.

Από τους αθλητές και τις αθλήτριες Δρόμου έως Ποδοσφαίρου και από Τενίς έως Τριάθλου, όποτε κάποιος αθλητής ή κάποια αθλήτρια προπονείται ή διαγωνίζεται, οι μύες του/της χρειάζονται προετοιμασία και αποκατάσταση για να είναι στην καλύτερη κατάσταση για την επόμενη φορά.
Περιεκτικότητα σε μία Δόση/Μερίδα (30γρ):

  • 24 gr πρωτεΐνης με χαμηλά επίπεδα λιπαρών και 120 θερμίδες.
  • 24 gr εκλεκτής πρωτεΐνης ορού γάλακτος, χαμηλής σε ζάχαρη και λιπαρά.
  • 5.5 gr αμινοξέων BCAA σε κάθε δόση.
  • 4 gr Γλουταμίνη και Γλουταμικό οξύ.
  • Συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυικής μάζας
  • συμβαλλει στη μειωση του σωματικου λιπους 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι καθαρά για επεξηγηματικούς και διαφημιστικούς σκοπούς. Η τελική εικόνα του προϊόντος ενδέχεται να αλλάξει.

ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ?

 «Φάρμακο ας γίνει η τροφή σας και τροφή σας ας γίνει το φάρμακο σας» έλεγε ο Ιπποκράτης

Πετύχετε γρήγορη αποκατάσταση μετά την προπόνηση .Τραυματισμοί συμβαίνουν συχνά  σε όλους (είτε σε αθλητές και επαγγελματίες του fitness είτε όχι). Τί πρέπει λοιπόν να τρώμε αν θέλουμε να πετύχουμε πιο γρήγορη αποκατάσταση και αποθεραπεία μετά από έναν τραυματισμό?
Σύμφωνα λοιπόν με τις έρευνες , αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά έναν τραυματισμό , είτε μετά από έντονη γυμναστική είτε λόγω ενός μυοσκελετικού προβλήματος είτε από μια εγχείρηση θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας τα παρακάτω.

Η επούλωση του τραύματος είναι μια διαδικασία που χρειάζεται έξτρα κατανάλωση ενέργειας. Η επιπλέον κατανάλωση θερμίδων  εξαρτάται από την ηλικία , το φύλο , το σωματικό βάρος ,  την δραστηριότητα , το μέγεθος και τη σοβαρότητα του τραυματισμού και το στάδιο επούλωσης . ΟΙ ειδικοί προτείνουν πρόσληψη 30-35 kcal ανα κιλό βάρους.

Μακροθρεπτικά στοιχεία κατά τη διάρκεια αποκατάστασης του τραυματισμού

Υδατάνθρακες : Είναι πολύ σημαντικοί στη διατροφή αφού βοηθάνε στην παραγωγή ινσουλίνης απαραίτητη για τις αναβολικές διαδικασίες.

Πρωτεΐνες: Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία  και μάλιστα η πρόσληψη τους πρέπει να είναι αυξημένη κατά 250% στην περίοδο της αποκατάστασης . Η πρωτεΐνη είναι σημαντική για την σύνθεση του κολλαγόνου , την αναδιαμόρφωση των ιστών , αγγειογένεση κτλ.

Λιπαρά: Η επαρκής πρόσληψη θερμίδων είναι όπως αναφέραμε ζωτικής σημασίας για την επούλωση των τραυμάτων . Τα καλά λιπαρά (ω3 & ω6 με αποδεδειγμένη αντιφλεγμονώδη δράση ) πέραν λοιπόν των έξτρα θερμίδων θα μας ωφελήσουν αφού βοηθούν στην παραγωγή ATP (τριφοσφωρική αδενοσίνη – βασική πηγή καυσίμου).

Επιπλέον, καθοριστικό ρόλο παίζει και η σωστή ενυδάτωση που προάγει την αιμάτωση και την οξυγόνωση των ιστών . Η πρόσληψη υγρών θα πρέπει να είναι περίπου 1 ml ανά kcal κάθε ημέρα.

Πρακτικά η πρωτείνη ορού γάλακτος είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει τα λεγόμενα BCAA, δηλαδή τα τρία Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας (λευκίνη, βαλίνη και ισολευκίνη), που αποτελούν και τα κυριότερα συστατικά των πρωτεϊνών των μυών και θεωρούνται απαραίτητα για τη διατήρηση του μυϊκού ιστού, των αποθεμάτων του μυικού γλυκογόνου αλλά και τη δημιουργία μυϊκής μάζας. Τα συγκεκριμένα αμινοξέα δεν μπορεί να τα παραγάγει ο ανθρώπινος οργανισμός. Θεωρείται ο βασιλιάς των Πρωτεϊνών!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η WHEY - ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ;

Ο ορός γάλακτος είναι το απομεινάρι της πήξης του γάλακτος κατά τη διαδικασία παραγωγής τυριού. Περιέχει όλα τα στοιχεία που είναι διαλυτά στο γάλα αφού το pH πέσει στο 4,6 κατά τη διαδικασία της πήξης. Αποτελείται κατά 5% από διαλυτή στο νερό λακτόζη, με κάποια μέταλλα και τη γαλακτοαλβουμίνη. Το λίπος αφαιρείται και στη συνέχεια επεξεργάζεται για ανθρώπινη κατανάλωση. Η επεξεργασία μπορεί να γίνει με απλή ξήρανση, ή η σχετική περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη μπορεί να αυξηθεί με την αφαίρεση λιπιδίων και άλλων μη-πρωτεϊνικών υλικών. Για παράδειγμα, η ξήρανση με ψεκασμό μετά από διήθηση με μεμβράνη διαχωρίζει τις πρωτεΐνες ορού γάλακτος.

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι η συλλογή σφαιροειδών πρωτεϊνών που απομονώθηκαν από τον ορό γάλακτος. Η πρωτεΐνη στο αγελαδινό γάλα είναι 20% πρωτεΐνη ορού γάλακτος και 80% καζεΐνη. Αυτή η πρωτεΐνη είναι συνήθως ένα μείγμα β-γαλακτοσφαιρίνης: ~65%, άλφα-λακταλβουμίνης: ~25%, αλβουμίνη ορού βοοειδών: ~8% , και ανοσοσφαιρίνων.

Γιατί να πάρεις ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (WHEY PROTEIN);

Οι μύες σου δεν πρόκειται να χτιστούν-ειδικά μετά από σκληρή γυμναστική και προπόνηση δύναμης - όταν οι πρωτεΐνες αποικοδομούνται πιο γρήγορα από ποτέ. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος περιέχει σε μια κουταλιά τόση πρωτεΐνη όσο ένα ολόκληρο στήθος κοτόπουλου και μπορεί να είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος εάν θέλεις να επιταχύνεις την ανάπτυξη και την γράμμωση των μυών.

Επιπλέον όταν την καταναλώνεις μετά την άσκηση η πρωτεΐνη ορού γάλακτος βοηθά στην παραγωγή της ινσουλίνης , ενθαρρύνοντας τους μυς να απορροφήσουν τη γλυκόζη και να αναπληρώσουν την ενέργεια ενώ η λακτοφερίνη και η λακτουπεροξειδάση ενισχύουν το ανοσοποιητικό σου. Αρκετές είναι οι έρευνες που υποστηρίζουν ότι όταν κάποιος γυμνάζεται με βάρη και καταναλώνει 2 γρ./κιλό σωματικού βάρους Πρωτεΐνη ανά ημέρα διατηρεί τον μυϊκό του ιστό και χάνει λίπος.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .