GA100 ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ

39899,48 €
SKU: GA100
PARADOSI-30-meres.jpg
Ο διάδρομος αντιβαρύτητας GA 100 χρησιμοποιεί τεχνολογίαΔ ιαφορικής Πίεσης Αέρα με υποβοηθούμενη τεχνητή νοημοσύνη για να μειώσει ομοιόμορφα το βάρος του χρήστη ασκόντας μια ανοδική πίεση στο σώμα, κάνοντας έτσι δυνατή την ακριβή μείωση του βάρους του ασθενή έως 80%, έτσι ο ασθενής μπορεί να περπατήσει και να τρέξει χωρίς πόνο.

Με τον διάδρομο αντιβαρύτητας GA 100 είναι δυνατή η γρηγορότερη & ασφαλέστερη αποκατάσταση, για όλους, αθλητές, ηλικιωμένους, υπέρβαρους. Οι ασθενείς μπορούν να έχουν μια καλύτερη αποκατάσταση, εξυπνότερη και πιο σίγουρη εκγύμναση, χρησιμοποιώντας τον διάδρομο αντιβαρύτητας GA 100Χάρη στην τεχνολογία Προηγμένης Διαφορικής Πίεσης Αέρα, o διάδρομος ασκεί μια ανοδική πίεση στο σώμα, κάνοντας έτσι δυνατή την ακριβή μείωση του βάρους του ασθενή έως 80%, έτσι ο ασθενής μπορεί να περπατήσει και να τρέξει χωρίς πόνο.

treadmill menu

Ο νέος διάδρομος  GA 100 έχει ενσωματωμένο το σύστημα ανάλυσης κίνησης Stride Smart, μέσω το οποίου γίνεται η καταγραφή και απεικόνιση το βάρους και της κατανομής του κατά τη διάρκεια της κίνηση, κάνοντας εύκολο για τον χρήστη και τον ασθενή να βελτιώσουν την κίνηση σε πραγματικό χρόνο (real time). Με τη νέα μεγάλη οθόνη αφής, μπορεί εύκολα ο χρήστης να βλέπει και να ελέγχει τις επιδράσεις της μείωσης του βάρους, στα επίπεδα πόνου και στην κίνηση του ασθενή.

 • Κατανομή βάρους: Βελτιώνει την ισορροπία και μειώνει τον κίνδυνο πόνου και εκφυλισμού των αρθρώσεων με την κατάχρηση του υγιούς ποδιού.  
 • Συμμετρία Μήκους βήματος: Βελτιώνει την συμμετρία για αύξηση του μήκους βήματος, καλύτερη ταχύτητα βάδισης, περισσότερο έλεγχο κίνηση και μείωση κινδύνου πτώσης.
 • Συμμετρία Χρόνου Στάσης: Βοηθάει τους ασθενείς να διορθώσουν ασσυμετρίες, για να επιτύχουν αύξηση του μήκους βήματος, καλύτερη ταχύτητα και βελτίωση χρόνου στάσης. 
 • Ρυθμός: Η βελτίωση των παραπάνω, οδηγούν σε γρηγορότερη κίνηση, καλύτερη κινητικότητα και βελτιωμένη υγεία.
 • Καταγραφή επιπέδου πόνου: Συνδυάζοντας την κίνηση με την μείωση βάρους, σε συνδυασμό με την αναφορά από τον ασθενή του επιπέδου πόνου, προσφέρουμε τις παραμέτρους για καλύτερη θεραπεία.
 • Live Καταγραφή Video: Η καταγραφή Video σε πραγματικό χρόνο βοηθάει να δεί και να καταλάβει ο ασθενής λάθη στην κίνησή του που μπορεί να μην καταλαβαίνει, για να προσπαθήσει να βελτιωθεί.

Ο βοηθός GA 100 (GA Assistant)

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας χρησιμοποιώντας τα προαποθηκευμένα προγράμματα αποκατάστασης ή δημιουργήστε τα δικά σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικα ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ GA 100

 • Bάρος Ασθενή: 38 – 135 kg
 • Μείωση βάρους για ασθενή έως 135 kg:  0 – 80%
 • Βήματα αυξομείωσης βάρους: 1%
 • Εύρος ταχύτητας: -5 Km/h to 15 Km/h
 • Αρχική ταχύτητα 0.1km/h
 • Κλίση:  0-6.5°
 • Αντίστροφη κίνηση: 5 km/h
 • Διαστάσεις : 209*104*175 cm.
 • Stride Smart:  Περιλαμβάνεται
 • Live Video Monitoring: Περιλαμβάνεται
 • Reverse και forward modes
 • 6 Shorts περιλαμβάνονται σε μεγέθοι (XS, S,M,L,XL,XXL)

GA 108 TREADMILL gait analysis

Μειώστε τον αντίκτυπο του βάρους του χρήστη κατά τη χρήση

Λόγω της μοναδικής αρχής λειτουργίας του αντιβαρυτικού διαδρόμου, μπορεί να φιλοξενήσει ασθενείς ή αθλητές όλων των μεγεθών για ακριβή, ανώδυνη και χωρίς τραυματισμούς προπόνηση απώλειας βάρους για την ενίσχυση της μυϊκής δύναμης και της καρδιοαναπνευστικής αντοχής σε όλες τις φάσεις του κύκλου βάδισης. Ιδανικό για  Βελτίωση της βάδισης και της ισορροπίας.

GA 108 TREADMILL gait analysis

Καινοτομία

Η GA 100 δημιούργησε ένα σύστημα calibration που βασίζεται στην τεχνολογία διαφορικής πίεσης αέρα (DAP) για να παρέχει εκπαίδευση βάδισης και ισορροπίας μηδενικής αντίστασης με υποστήριξη κατά της πτώσης.

 

antigravity treadmill

ga 100 olympic games
GA 108 TREADMILL DESIGN

Σχεδίαση

Καινοτόμος, κομψός, στιλάτος και μοναδικός σχεδιασμός που συνδυάζει την εργονομία με την προηγμένη τεχνολογία

 ga 100 treadmill run

Αντενδείξεις

 • Καρδιαγγειακή υπόταση
 • Θρόμβωση

 

* Για χρήστες άνω των 100kg η αναλογία απωλειας μπορεί να μην φτάσει το 80% ακριβώς
* Ο κύκλος ζωής στα σορτσάκια είναι 12 μήνες
* Ο κύκλος ζωής του Airbug είναι 2 έτη

 Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .