ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ G9

3949,40 €
SKU: GU80103
not_available.gif
Διάδρομος για υψηλές απαιτήσεις, ο G9 έρχεται για να κλέψει την παράσταση με τις προδιαγραφές του.

Διάδρομος Γυμναστικής G9

Διάδρομος για υψηλές απαιτήσεις, ο G9 έρχεται για να κλέψει την παράσταση με τις προδιαγραφές του.

Με αξιόπιστο μοτέρ 4 ίππων και αντικραδασμικό σύστημα, ο G9 θα σας επιτρέψει να τρέξετε άφοβα χωρίς να βάζετε σε κίνδυνο τις αρθρώσεις σας.

Με το εύρος ταχύτητάς του να είναι από 0.8 έως 20 χλμ/ώρα, ενδείκνυται και για προχωρημένους αθλητές που θέλουν να δοκιμάσουν τα όρια τους αλλά και για αρχάριους ή ηλικιωμένους ασκούμενους που χρειάζονται μια μικρότερη αρχική ταχύτητα.

Προσφέρει 13 προκαθορισμένα προγράμματα γυμναστικής, για να μπορείτε να διαλέξετε το ιδανικό σας προπονητικό πρόγραμμα γρήγορα και εύκολα.

Στιβαρή κατασκευή, σχεδιασμένη για να διαρκέσει έντονη χρήση ενώ το μοτέρ του τού δίνει τη δυνατότητα να φτάσει μέγιστη ταχύτητα 20 χλμ/ώρα.

Σε κάθε αγορά διαδρόμου παρέχουμε και ένα λιπαντικό μπουκάλι, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να εξασφαλίζετε την ομαλή λειτουργία του διαδρόμου.

Με ενσωματωμένα ηχεία, αισθητήρα καρδιακών παλμών και οθόνη LCD με χρήσιμες προπονητικές ενδείξεις και μεγαλύτερο χώρο για τρέξιμο, αυτός ο διάδρομος προσφέρει όλο το πακέτο που θα μπορούσε να χρειαστεί ένας αθλητής για τη γυμναστική του.

Έχει εγγύηση ενός έτους στο μοτέρ και το πλαίσιό του, ενώ μπορεί να τον χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια ασκούμενοι με βάρος έως και 180 κιλά

  • Μέγιστο βάρος χρήστη : 180 κιλά
  • Εύρος ταχύτητας : 0,8 – 20 χλμ/ώρα
  • Εύρος κλίσης : -3 – 15%
  • Ισχύς Μοτέρac 4 hp con, 8 hp peak
  • Λιπαντικό μπουκάλι
  • Προγράμματα 13
  • Βάρος : 266 κιλά
  • Εγγύηση : 1 έτος για το σκελετό και τον κινητήρα
  • Συμβατό με Zwift
  • Blutetooth


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .