ALPHA PILATES TOWER STUDIO REFORMER

3651,80 €
SKU: APTSR
PARADOSI-3-10-MERES.jpg
ALPHA PILATES TOWER STUDIO REFORMER

ALPHA PILATES TOWER STUDIO REFORMER

Το Tower Studio Reformer της Alpha Pilates Systems είναι ένα νέο εύχρηστο Tower Reformer της μεθόδου Pilates παρέχοντας στον ασκούμενο μια πληθώρα επιλογής ασκήσεων συνδυάζοντας τα οφέλη του Studio Reformer και του Half Cadillac.

Ένας πύργος κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα τοποθετείται πάνω στο Reformer και προσφέρει ένα πλούσιο ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης και βελτίωσης της ευλυγισίας όλου του σώματος, καθώς περιλαμβάνει το Push Through Bar, το Roll Down Bar και μακριά ελατήρια διαφορετικών αντιστάσεων σε όλο το μήκος του πύργου για εξατομικευμένη άσκηση.

Οι λειτουργίες του Pilates Reformer προσφέρουν την δυνατότητα προσαρμοσμένης άσκησης χάρη στην ευκολία αλλαγής αντιστάσεων, γρήγορη κι εύχρηστη αλλαγή κλίσης του footbar, ενώ το καρότσι του είναι αθόρυβο, χαρίζει άνεση και ανατομική στήριξη και ομαλή κίνηση μεγάλου εύρους.

Το ύψος του Studio Reformer της Alpha Pilates είναι ψηλότερο από τα συνηθισμένα κρεβάτια πιλάτες, με σκοπό την ευκολότερη διαχείριση του από τους Pilates Instructors, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει τους ασθενείς και ηλικιωμένους ασκούμενους να κάτσουν ευκολότερα, καθώς τα μυοσκελετικά προβλήματα δεν τους επιτρέπουν να σκύψουν σε χαμηλότερα όργανα πιλάτες.

Το πλάτος του ξύλινου σκελετού είναι στενότερο από το προκάτοχό του, χωρίς να επηρεάζεται το πλάτος της πλατφόρμας του βαγονιού, εξοικονομώντας χώρο στο Pilates Studio σας.

Τιμώντας τον διαχρονικό σχεδιασμό, ο ξύλινος σκελετός στο κρεβάτι πιλάτες έχει κομψές γραμμές με λείο φινίρισμα, ενώ η κατασκευή του είναι εξολοκλήρου χειροποίητη έχοντας επιλέξει μόνο τα καλύτερα υλικά όπως πάνελ μασίφ ξύλο οξιάς και inox ανοξείδωτο χάλυβα στη μπάρα ποδιών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σκελετός
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από πάνελ μασίφ ξύλο οξιάς πάχους 3cm για υψηλή αντοχή, με λείο φινίρισμα και ιδιαίτερο design, ενώ ο μεταλλικός πύργος είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα.

Κινούμενη Πλατφόρμα – Βαγόνι
Η κινούμενη πλατφόρμα παρέχει πλήρως αθόρυβη και ομαλή κίνηση πάνω σε 8 ρόδες πολυουρεθάνης.

Footbar

Η μπάρα ποδιών αποτελείται από έναν στιβαρό, σταθερό και εύχρηστο μηχανισμό 7 διαφορετικών κλίσεων, κατασκευασμένο από inox ανοξείδωτο χάλυβα

Προφίλ Αλουμινίου – Μεταλλικά Στοιχεία
Τα προφίλ αλουμινίου έχουν πάχος 4mm για να αντέχουν υψηλά φορτία. Όλα τα μεταλλικά στοιχεία είναι από ανοξείδωτο χάλυβα ώστε να μην σκουριάζουν.

Ωμοστάτες
Τα μαξιλάρια των ώμων είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν άνεση. Η βάση τους είναι αποσπώμενη, ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν εξ ολοκλήρου και έχουν στύλους για να κρατούν τα σχοινιά από το πάτωμα.

Risers

Οι ξύλινοι ανυψωτήρες είναι αποσπώμενοι και επιτρέπουν στις περιστρεφόμενες τροχαλίες να ασκήσετε αντίσταση σε μεταβαλλόμενες γωνίες προς κάθε κατεύθυνση

Προσκέφαλο
Το ανατομικό προσκέφαλο παρέχει τρεις θέσεις προσαρμοσμένης στήριξης του αυχένα.

Standing Platform
Το standing platform του Reformer έχει αντιολισθητική ταινία με απαλή υφή για χρήση με γυμνό πόδι.

Ταπετσαρία
Η ταπετσαρία αποτελείται από τεχνόδερμα υψηλής αντοχής για βαριά χρήση, μαύρου χρώματος. Δυνατότητα επιλογής χρώματος. Η εσωτερική επένδυση της ταπετσαρίας αποτελείται από ειδικό αφρώδες υλικό εξαιρετικά υψηλής πυκνότητας ώστε να παρέχει στον ασκούμενο άνεση και ανατομική στήριξη.

Λαβές
Οι χειρολαβές είναι κατασκευασμένες από βαμβακερό υλικό υψηλής ποιότητας, με εσωτερική επένδυση από fleece για να παρέχουν άνεση και απαλή επαφή με το δέρμα.

Ελατήρια
Τα ελατήρια παρέχουν διαφορετικές αντιστάσεις, είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι με νικελωμένη επίστρωση και κωνικά άκρα, με περιστρεφόμενα άγκιστρα διαφορετικών χρωμάτων.

Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του Tower Studio Reformer πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Βάρος: 83,7kg

Διαστάσεις ξύλινου σκελετού:
Μήκος: 252cm x Πλάτος: 65cm x Ύψος: 45cm

Διαστάσεις μεταλλικού πύργου:
Πλάτος: 74cm x Ύψος 210cm

Χρήση: Επαγγελματική

Λειτουργίες
– Μπάρα ποδιών 7 θέσεων
– Διαβάθμιση αντίστασης 2 θέσεων
– Push Through Bar
– Roll Down Bar
– Αποσπώμενοι ωμοστάτες

–Αποσπώμενα Risers
– Προσκέφαλο 3 θέσεων
– 5 ελατήρια μήκους 47 cm 4 διαφορετικών κλιμακωτών αντιστάσεων
– 4 μακριά ελατήρια μήκους 81 cm 2 διαφορετικών κλιμακωτών αντιστάσεων

– 2 ελατήρια μήκους 64 cm κλιμακωτών αντιστάσεων

Περιεχόμενα
– Pilates Tower Studio Reformer
– 1 Jump board
– 1 Sitting box
– 2 ζευγάρια διπλές λαβές double loop για χέρια και πόδια.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η ΑLPHA PILATES SYSTEMS εγγυάται ότι όλα τα όργανα γυμναστικής πληρούν προδιαγραφές υψηλής ποιότητας κατασκευής και παρέχει:

Εγγύηση εφ’όρου ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.

  • 5 έτη εγγύηση για την ξύλινη κατασκευή.
  • 2 έτη εγγύηση για τα εξαρτήματα που είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο.
  • 1 έτος εγγύηση για τα ελατήρια, ταπετσαρία, ιμάντες, σχοινιά, τροχαλίες και ρόδες

 Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .